drakoi. vs **ds**

• Αναφορά μάχης Fri, 07.06.2024 - 19:24:23

race1small.gifThe.Devils.Curse.Drakoi [drakoi.]

10-19.png

Μαχητής: 3
    vs.

race2small.gifDEADLY STRING [**D.S**]

5-6.png

Μαχητής: 1

Νικητής: The.Devils.Curse.Drakoi

The.Devils.Curse.Drakoi κέρδισε: 177.069 Χρυσός

Σημαία

Η Συμμαχία The.Devils.Curse.Drakoi λήστεψε με επιτυχία τη Συμμαχία Σημαία του Γρύπα.

Σημαία του Γρύπα Σημαία του Γρύπα

Επιδεξιότητα: +10

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΝ ΛΕΜΑΡΓΩΝ...

• Συγχαρητήρια για την νίκη αλλά εντάξει μόνο έτσι μπορείς να κερδίσεις αν επιστρέψουμε στην φάπα θα είστε.... μιλάνε τα τσικο τού γρυλου???

• αν και αν και αν...επιστρέψτε να μας έχετε στην φαπα..μπράβο σε όλοι την ομάδα για την ανετη νίκη..

• εσύ el mariachi ***Λογοκρίθηκε*** μην λέμε πάλι τα ίδια όταν φτιάξεις δικό σου παίχτη μπορεις να λες και την άποψη σου με ξενα κολυβα και εγω ξέρω να πουλάω τρελα...***Λογοκρίθηκε***...

+1 Προειδοποίηση για Προσβολή~ Whitedrum

• εσύ el mariachi ***Λογοκρίθηκε*** μην λέμε πάλι τα ίδια όταν φτιάξεις δικό σου παίχτη μπορεις να λες και την άποψη σου με ξενα κολυβα και εγω ξέρω να πουλάω τρελα...***Λογοκρίθηκε***...

***Λογοκρίθηκε***  αχαιο σε καταλαβαίνω από την πολύ φάπα που έχεις φάει τόσα χρόνια γράφεις ό,τι να ναι...

+1 Προειδοποίηση για Trolling~ Whitedrum

• χαμένος κόπος είναι να μπορούσατε να μας κερδίσετε θα είχε κάποια αξία να σάς πάρουμε στα σοβαρά σαν αντίπαλοι αλλά ούτε αυτοί δέν είστε άξιοι... μία ζωή πελάτες θα είστε

αν και αν και αν...επιστρέψτε να μας έχετε στην φαπα..μπράβο σε όλοι την ομάδα για την ανετη νίκη..

• Εσενα τι να σου απαντήσω που ούτε καν ξέρεις αν ήμουν στην φαπα η οχι..μάθετε να λέτε αλήθειες και μην κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας..ο παιχτης μου τουλάχιστον ειναι δημιουργημα δικο μου ο δικος σου ειναι?οταν θα ειναι θα μιλας μαζι μου..πιστευω να σε καλυψα...ολοι ξερουμε και ο δικος σου παιχτης ποιανου ειναι...ειστε μια συμμαχία που το 90%παιζει με παίχτες που δημιουργησαν αλλοι και ενα 10%που οντως εκαναν αυτο που εκαναν ειτε ειναι ανταγωνισημη ειτε οχι...αλλα μην το παίζεται και τοσο εξυπνοι δεν σας ταιριάζει γιατι αν εσυ δεν ησουν στην φαπα δεν θα επαιρνες αλλον παιχτη ποιο καλο πχ..εγω οπως βλεπεις δεν μου χαρισε κανεις...και επισης το να λες εχεις μια συμμαχία στην φαπα καο να την κρυβεις η να μην πατας το κουμπί του πολεμου δεν σε κανει δυνατη συμμαχία σε κανει συμμαχία που ειναι δειλή...σε καλυψα?

• Αχ καημένε αχαιο και φυσικά είναι δικός μού παίκτης αλλά όταν δέν ξέρεις έτσι είναι λές ό,τι να ναι... όσο για τούς πολέμους για ποιο λόγο να βάλω πόλεμο σε μία συμμαχία πού την έχω στην φάπα τζάμπα ο πόλεμος θα πάει αλλά συνεχίζεις να μην το αντιλαμβάνεσαι ακόμα ελπίζω να σε κάλυψα μικρούλη...

Υ.Γ για γραψε ποίος πιστεύεις ό,τι ήταν ο παίκτης μού έτσι τουλάχιστον να γελάσω για ακόμα μία φορά μαζί σου

• με την λογική σου μια συμμαχία που είναι ποιο αδύναμη δεν θα πρέπει να βάζει πότε πολεμους και μια συμμαχία ποιο δυνατή πότε σε μια αδύναμη...τότε ποιο το νοημα ανταγωνισμου...αυτή είναι η διαφορά μας ότι εμείς χάσουμε κερδίσουμε το ίδιο μας κάνει εσύ άμα χάσετε βάζετε τα κλάματα...πρέπει να μάθεις και να χάνεις φίλε μου για να είσαι και καλός παιχτης..τώρα για το ποιος είναι ο παιχτης σου αυτό να στο απαντήσουν από τον σερβερ 7..το ίδιο θα πει και ο mariachi.. το ίδιο θα πει και ο ντεβιλ με κλεο το ίδιο θα πει και ο τουταγχαμον όπως και ο χανγκρυ όπως και ο υπα όπως και ο τεν τεν μπορώ να σου πω και άλλους...δεν ειναι ντροπή να είστε ειλικρινής μάθετε να έχετε προσωπικότητα υπηρχαμε στο παιχνίδι και εμείς δεν ήρθαμε απο το φεγγάρι..τεσπα το θέμα είναι η νίκη..και αν θέλετε να γίνει παιχνίδι πολεματε τίμια και όχι με καλυψεις και ειδικά σε συμμαχίες σας που δεν έχουν καν σφραγίδα μόνο και μόνο μην κάνετε ηττα..

• με ποία λογική να βάλει μια δυνατή συμμαχία σε αδύναμη??? Βουτά λίγο την γλώσσα στο μυαλό σου πριν αρχίσεις να γράφεις ό,τι να ναι... κλάματα μόνο εσάς βλέπω να βγαίνετε και να κλαίτε συνέχεια αλλά... ααα τώρα τα αλλάζεις πριν πετάξες την υπόνοια ό,τι μού έδωσαν τον παίκτη και τώρα λές αλλά έτσι είναι όταν γράφεις χωρίς νόημα και ουσία... αν θέλεις να γίνει παιχνίδι μαζευτειτε 15αδα με την συμμαχία Τού γρυλου κ.λ.π παιδιά να δούμε σάς βαστάει να κάνετε κάτι τέτοιο αφού λές κερδίσετε/χάσετε θα βάζετε πολέμους τι? Όχι? Ή απλά φοβάστε όλοι ομαδικός εκεί ό,τι ή ήττα θα πάει σύννεφο...

• Σου απάντησα θα σου πουν ποιος είσαι από τον σερβερ σου δεν θα σου πω εγώ...για να γίνεις ποιο πολυ ρεζίλι...επίσης αφού λες ποιο το νόημα εσυς γιατί κρύβεστε αφού είστε ποιο αδύναμη όπως το θέτεις?το νόημα φίλε μου στους πολεμους είναι να δίνεις κίνητρο και σε άτομα που δεν θα συμμετείχαν σε πολεμους..να ανέβουν λεβελ να δυναμώσουν και να υπάρχει ανταγωνισμός.. οποτε η δικια σου η λογικη ειναι να πολεματε 15 2000 πλας λεβελ μια 15αδα που φτανει τους 10 πλας παιχτεςγια να εχεις σιγουρη την νικη λογο οπλισμου..αλλα σε 3 ταμπλο που ειναι ισαξια τα λεβελ κρυφτό...αυτη ειναι η διαφορα μας οπως σου ειπα και σε προηγούμενο ποστ οι δρακπι χανουν κερδίζουν θα κανουν πολεμους..οι συμμαχίες σας μονο αν μπορουν να νικησουν πατανε το κουμπί και αυτο ειναι ξεκαθαρο..

• καταλαβαίνεις τι γράφεις?σας βάζουμε τώρα πολεμους που είμαστε ο ποιο μεγάλος από εμάς 2380 λεβελ και ρωτας αν σας βάζουμε πόλεμο?όλος ο σερβερ γύρισε να πάει λεμαργα και συγκρίνεις μια συμμαχία όπως οι δράκοι που δεν είχαν 2000 με εσάς που εισασταν όλοι 2000 πλας?

• να μιλούσε κανείς άλλος να πω ένταξη ...αλλά ο αχαιός ? ...απλά γελάω ..

'η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά ' με την περίπτωση σας ...κερδίζεται μια συμμαχία που έχει 1 ενεργό μέλος 5 χρόνια αφού τα πρατήσανε όλοι και βγένεται να το περηφανευτήτε ..τόσο αξηζει η

συμμαχία σας ε ? ούτε σε κάποια συμαχία που να έχει ενεργά άτομα δεν τολμάτε να βάλετε πόλεμο ..αλλά να μου πεις τι περίμενα από την μόνη συμμαχία εντός 20άδας σε νίκες συμμαχιών που έχουν

περισσότερες ήττες αντί για νίκες ...

αλλά όπως είπε και ο Αμερικανός συγγραφέας mark twain ..

'μην μπαίνεις ποτέ σε αντιπαράθεση με κάποιον διανοητικά κατώτερο ..θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας'

α και που είσαι ...μπράβο για την νίκη ..άντε τώρα να παίξετε πάλι με τα προγραματα σας μήπως και φτάσετε σε κανένα αξιόλογο επίπεδο ώστε να νιώθετε παίκτες

Υ.Γ. δεν ξέρω ποιο είναι το 90% στο οποίο αναφέρεσαι η που το είδες αλλά θα προτημούσα να έχω στην συμμαχία μου 1-2-10 παίκτες που να τους δώθηκε ο χαρακτήρας παρά 1-2-10 που να φτάσανε

όπου φτάσανε βάζοντας κάποιο παράνομο πρόγραμμα όπως η παρέα σου .:thumbdown:

Ενημερώσου πριν μιλήσεις γιατί απλά χαντακώνεις τους δικούς σου
    :evil:

The Master of Disaster is back ... old , yet fearsome foe

Do not wake up a sleeping beast ..

• Πιστεύω ό,τι Κατάλαβες ότι ακυρώνεις τα λεγόμενα σού είσαι σε φάση φασκω αντιφασκω... πριν είπες θα βάζετε πόλεμο χασετε/κερδίσετε και τώρα λές ό,τι θα χάνετε με την διαφορά όπλων και λβλ... θέλω να πιστεύω ό,τι Κατάλαβες ό,τι ακυρώνεις τα λεγόμενα σού έτσι?? Άρα έμμεσα λές ό,τι είστε αδύναμοι συμμαχία επί πλησίον και αδύναμοι παίκτες από την στιγμή που φοβάστε να πάτε σε μεγαλύτερη παράταξη αλλά νόμιζα ανέφερες ξανά και ξανά δέν σάς ενδιαφέρει να χάσετε/κερδίσετε τι? Όχι?? Ρεζίλι έχει γίνει αρκετά αχαιο με αυτά που λές..

• αυτό κατάλαβες?σου λέω ότι εμείς χάσουμε κερδίζουμε θα βάζουμε πόλεμο οι δράκοι.. τι δεν καταλαβαίνεις?εσυς δεν πατάτε το κουμπί πολέμου και πήγατε όλοι σε μια συμμαχία και μαγκιά σας παρόλα αυτά πάλι θέλουμε να σας βάλουμε πόλεμο αλλά παίζετε με καλυψεις..

• Αλλος ενας άκυρος που ηρθε να μας το παιξει κουμφουκιος...σιγα ρε μεγαλε συγγραφέας σεναριογραφε κοψε κατι..πολεμους βαζουμε παντου..ο πολεμος με τους κοτ-κοτ ήταν και αυτός ανενεργοι συμμαχία?με τα λεμαργα που βάζαμε και αυτοί ανενεργοι?πήρες και εσύ τον υπα και την έχεις δει Κόναν ο βάρβαρος σιγα μην σπάσεις κανένα νύχι..

• περίμενα τουλάχιστον ό,τι θα καταλαβαίνες αλλά δυστυχώς δεν... μαζευτειτε και εσείς 15 και να είσαι σίγουρος θα παίζουμε καθημερινά πολέμους... μπράβο να βάζετε σε ανενεργή συμμαχία πολέμους μόνο τέτοιες συμμαχίες μπορείτε να κερδίσετε... και κάτι τελευταίο να σού πω ό,τι εμείς να βάζουμε 15αρι πολέμους για να παίζουμε όλοι και εσείς να βάζετε ό,τι ταμπλό θέλετε τόσο απλά είναι τα πράγματα αχαιο.. τώρα άμα δέν θέλετε εσείς ή φοβάστε είναι άλλο θέμα αυτό..

• αυτή είναι μια ωραία πρόταση...ενώ εσυς στον 7 να φανταστώ παίζατε 15 ταμπλό με τον γρυλο εε?ούτε στην παραταξη δεν μπαίνατε...

• Αλλος ενας άκυρος που ηρθε να μας το παιξει κουμφουκιος...σιγα ρε μεγαλε συγγραφέας σεναριογραφε κοψε κατι..πολεμους βαζουμε παντου..ο πολεμος με τους κοτ-κοτ ήταν και αυτός ανενεργοι συμμαχία?με τα λεμαργα που βάζαμε και αυτοί ανενεργοι?πήρες και εσύ τον υπα και την έχεις δει Κόναν ο βάρβαρος σιγα μην σπάσεις κανένα νύχι..

που να ξέρεις εσύ..όταν έδωσα τον δικό μου παίκτη έριχνε 300 επίπεδα στον παίκτη σου όπως είναι ΤΩΡΑ ..αλλά μάλλον τότε εισουν σε υποχρεωτικές διακοπές από το παιχνίδι χαχαχα

πατάει και ο άλλος like λες και ο παίκτης που έχει είναι δικός του χαχαχα

γεια σου ρε axaios .. ούτε τον τίτλο του θέματος δεν μπορείς να διαβάσεις και ας το έχεις ανήξει εσύ..διάβασε τη λέει το θέμα και μην πετάς 'άκυρες' συμμαχίες στην συζήτηση

The Master of Disaster is back ... old , yet fearsome foe

Do not wake up a sleeping beast ..