kot-kot vs O.T.B
-
- Server 8-16
- Συμμαχίες
- .axaios.
-
-
-
-
αυτά που λέω πάρα πέντε μην τα λέτε ακριβώς...βρες καμία δικιά σου θεματολογία να γράψεις σε έχει κάνει ο γρυλος σαπακι στις φάπες και σου έχει κολλήσει το βελονάκι...πως και σε αφήσανε από το καπι εσένα τέτοια ώρα?δεν σας πήγαν για συσσίτιο ακόμα ?
-
χαχαχα οτι τρωει ξυλο ειναι δεδομενο δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα ειναι η προπονηση η καθημερηνη χαχαχα
-
σαν το χάπι για την πίεση ένα πραγμα δλδ..αγωγή κανονική...
Ξέχασα να πω και μπράβο για την νίκη ήταν μια δύσκολη μάχη.. αξία χάσαμε..
-
Αυτός που μπήκε από την ακαδημία των ΔΡΑΚΩΝ (ΟΤΒ) αν θυμάμαι καλά ήταν διακοπές πολύ καιρό!
Καλά τα γράφει ο Αθάνατος . . .
-
ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ .axaios.ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΥΠΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ;
Αχαιε εισαι μεγαλος μαγκας πληκτρολογιου απαραδεκτε να σε χαιροντε ,θα παρακαλεσω στα υπολοιπα παιδια να μην μπουν στην διαδικασια να σου απευθυνουν τον λογο δεν υπαρχει κανενας λογος και θα ειναι προσβολη προς τον εαυτο τους.
-
όλοι διακοπές τους βλέπετε εσυς..
Τώρα σε αυτό που έγραψε ο ελ δεν είμαι ούτε μάγκας ούτε το παίζω έξυπνος..εσυς προκαλείται οκ το τραβάω και εγώ λίγο αλλά μην το παίζεται και άγιοι...ειδικά εσύ που εμπλεκες εμένα με άλλα 3 άτομα ότι είμαστε το ίδιο.. για εσένα τιμωρία όμως δεν υπήρχε αλλά εδώ τιμωρήθηκαν εγώ για τα σχόλια μου άλλωστε και μόνιμο αποκλεισμό να φαω από εδώ δεν με νοιάζει καλύτερα..
-
Μεγάλε το παίζεις εξυπνάκια αλλά δεν είσαι. Πρόσεχε πως μιλάς και πως συμπεριφερεσαι αλλά δε φταις εσύ αυτοί που σε έχουν αφήσει και μιλάς έτσι αυτοί που σε έχουν αμολυσει πρόσεχε πως μιλάς. Η διαχειρηση επειδή είναι μαζί σου σε καλύπτει? ΑΥΤΟΊ ΉΣΑΣΤΑΝ μια ζωή και δε θα αλλάξετε ποτέ με τις πλάτες που σας κάνουν. Ειπαμε Σ. Α. Π. Στέρηση ανοίγματος πυλών σας έχει χαλάσει. Τα φιλιά μου
-
αχαιε ξερεις οτι μονο ετσι μπορουν να μας νικησουν ! στελνοντας μας καθημερινα για μπαν! το οτι εσυ μιλας ασχημα για αυτον (κατα την αποψη του) και αυτος σου απανταει ειναι στο ιδιο επιπεδο και χειροτερος με τα αλλα που κανει!
μαρθα βουρτση και κλαμα η κυρια!
-
Παιδια εμφανιστηκε ο σωσιας, βρικο στο παλιο φορουμ εσεις ειχατε φαει μονιμο γιατι μπαινατε ο ενας στου αλλου.
Κανενα απο τ α παιδια ,που σε αναφερουν και αδικα.
Δεν ειδα κανεναν να βριζει οπως ο απαραδεκτος .Διαχωριστε την κοντρα το πειραγμα με τις βρισιες ,ενταξει ξανθοπουλε ;.Που εχετε φαει διαχρονικα οτι τιμωρια υπαρχει και το παιζετε και αδικημενοι.
Μεινετε στο παιχνιδι και αφηστε τα υπολοιπα.
Την καληνυχτα μου ,που δεν μπορουν να σε αντιμετωπισουν κιολας υπερπαιχτη.
-
δειξε μου το μπαν μου
-
Η διαχειρηση επειδή είναι μαζί σου σε καλύπτει? ΑΥΤΟΊ ΉΣΑΣΤΑΝ μια ζωή και δε θα αλλάξετε ποτέ με τις πλάτες που σας κάνουν.
θα παρακαλούσα να σταματήσει αυτή η ''καραμέλα''. Η διαχείριση ΔΕΝ καλύπτει κανέναν!
Η αντιμετώπιση είναι ίση προς όλους. Δεν γίνεται καμία απολύτως διάκριση στους παίκτες.
ΔΕΝ παίζω BF κ ούτε μπήκα στην ομάδα για να κάνω δημόσιες σχέσεις.
Οποιαδήποτε αναφορά σε παίκτες ή μέλη που παραβιάζουν κανονισμούς ή δεν σας καλύπτουν από θέμα αρμοδιοτήτων, παρακαλώ να απευθυνθείτε στο Σύστημα Υποστήριξης.Επίσης, σας παρακαλώ να σταματήσετε τις μεταξύ σας αντιπαραθέσεις κ να δώσετε ένα τέλος εδώ. Ειλικρινά δε θέλω οι επόμενες δημοσιεύσεις να είναι του ίδιου στυλ, γιατί θα αναγκαστούμε να δώσουμε προειδοποιήσεις. Ελπίζω στην κατανόησή σας.
Ευχαριστ΄ώ!
-
Display More
Η διαχειρηση επειδή είναι μαζί σου σε καλύπτει? ΑΥΤΟΊ ΉΣΑΣΤΑΝ μια ζωή και δε θα αλλάξετε ποτέ με τις πλάτες που σας κάνουν.
θα παρακαλούσα να σταματήσει αυτή η ''καραμέλα''. Η διαχείριση ΔΕΝ καλύπτει κανέναν!
Η αντιμετώπιση είναι ίση προς όλους. Δεν γίνεται καμία απολύτως διάκριση στους παίκτες.
ΔΕΝ παίζω BF κ ούτε μπήκα στην ομάδα για να κάνω δημόσιες σχέσεις.
Οποιαδήποτε αναφορά σε παίκτες ή μέλη που παραβιάζουν κανονισμούς ή δεν σας καλύπτουν από θέμα αρμοδιοτήτων, παρακαλώ να απευθυνθείτε στο Σύστημα Υποστήριξης.Επίσης, σας παρακαλώ να σταματήσετε τις μεταξύ σας αντιπαραθέσεις κ να δώσετε ένα τέλος εδώ. Ειλικρινά δε θέλω οι επόμενες δημοσιεύσεις να είναι του ίδιου στυλ, γιατί θα αναγκαστούμε να δώσουμε προειδοποιήσεις. Ελπίζω στην κατανόησή σας.
Ευχαριστ΄ώ!
μην περιμενεις προκοπή απο αυτους που οι ιδιοι τα κανουν που σιγουρα ειχαν και ισως εχουν δικους τους μεσα! εδω αυτοβαφτιζοντε διαχειριστες και ριχνουν οτι μπαν θελουν σε οποίον θελουν!
παρε παραδειγμα ***Λογοκρίθηκε*** τον El Mariachi και τους φιλους του που μου εριξαν μπαν οτι εμπαινα σε λογαριασμους αλλων ενω το μονο μπαν που εφαγα ειναι οτι εφτιαξα δεύτερο λογαριασμο γιατι ξεχασα τους παλιους κωδικους μου και με την νεα αναβαθμιση σε συνδεση με την gameforge δεν μπορουσα να μπω και μου ριξατε!
κανε report
λουλη... ξερεις εσυ!+1 Προειδοποίηση για προσβολή~ Whitedrum
kotopoula [kot-kot]
GiaTonVasilia [O.T.B]