Posts by .axaios.

μπράβο στην καλύτερη συμμαχία του σερβερ...επιβεβαιώσαμε οτι δεν υπάρχει αντίπαλος...τελικά από το μαύρο χιόνι πυλες πότε εγω θα κανω εγω θα δείξω πήγαν όλα κουβα...

1.πρωτη θέση δικιά μας

2.η μεγαλη παίκτρια εγινε κομπολόι του γρυλου...

3.πυλες ανοίχτηκαν..

Ε μετα από όλα αυτά τι άλλο να γράψω..

δες τον παίχτη σου και θα καταλάβεις..όπως δες το όνομα σου στα μιασματα..η ομάδα τον δράκων σε ευχαριστεί για την συνεισφορά σου την επόμενη να δίνεις περισσότερα..

Σιγα τα αυγα...εσυ κοιτα να βγαλεις την άγκυρα να αναιβεις γιατι δεν σε εχω πλεον σε αξια μαχης...αλλα που να παιξεις τοσους παίχτες δεν βγαινει...τωρα οσο για τις πυλες κλαιν...σιγα το κατορθωμα..η 11 ειναι ψευτικες μην καμαρωνεις και ακομα και αυτες που παίζονται ολο στην κάλυψη ειστε...οταν θα εχετε ***Λογοκρίθηκε*** τις πυλες στα ισα ειτε με 3 ειτε με 7 δεν με νοιαζει και κερδισετε τοτε ξανα μιλαμε...οσο κρύβεσαι γιατι ο γρυλος και η παρεα του σας εχει κανει να παραμιλατε μεχρι τοτε πανυγυρισε ποσο κοτες ειστε σαν συμμαχία...υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις βέβαια πιστευω που τα εχουν μπόλικα να παλέψουν στα ισα σε σύγκριση με κατι ψευτικα ακαουντ σαν εσενα...αντε τσιου τωρα

+1 Προειδοποίηση για Προσβολή~ Whitedrum

δεν χρειάζεται να απαντας με 500 προφίλ και με ένα καλά εισαι...ακόμα σφηνωμένη ειναι η τυρόπιτα στο κεφάλι στο 11-0?ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ 2025 πρέπει να ξυπνήσεις..

Παρακαλώ ΠΡΟΣΟΧΗ στις εκφράσεις σας~ Whitedrum

Βρηκες κιαλο αγελαδουρι?μπραβο βαρα του καθε μερα δεκα μεχρι να δωσει περισσότερα

Παρακαλώ μεγαλύτερη προσοχή στον τρόπο έκφρασης~ Whitedrum

Μυ αρεσει που σχολιάζει ο μουστακαλής για τον χρυσό τρίτου...το ότι σε έχει κάνει μπαούλο στην Καρπάζια κουβέντα...ααα ρε γρυλε πόσο την πονας...χαχαχα

Ελ τσάπα εσύ πως και δεν μπήκες στον πολεμο που είσαι τόσο λάρτζ και αγχώνεσαι για τις δικές μας ήττες?δεν σου βγαίνουν τα πολλά ακαουντ να παίξουν σε παρατάξεις?χαχαχχ..θελω να μου απαντάτε με τα δεύτεροτριτοτεταρτα ακαουντ σας...γιατί δικά σας από την αρχή δεν θα έχετε ποτέ..

οταν έχεις πολλούς παίχτες να διαχειριστής αυτά τραβάς που να θυμάσαι που ανοίγεις και που κλείνεις ιπ και το πρόγραμμα...καλό αγελαδουρι πάντως...

+1 Προειδοποίηση για Ασέβεια των Κανόνων~ Whitedrum