Κανόνες του Μητρώου των Ηρώων


 • οι κανόνες του Μητρώου των Ηρώων είναι οι εξής:

  α. Γράφετε μαχες που ξεπερνουν το ισχύων ελάχιστο όριο, μόνο.

  β.Αν σκοπεύετε να συμπεριλάβετε τα στατιστικά του αντιπάλου σας, γράψτε κ τα δικά σας.[/f]

  γ. Δικαίωμα να γράφουν αναφορές μάχης στο forum έχουν μόνο οι εμπλεκόμενοι στην μάχη. Οι υπόλοιποι δεν έχετε αυτό το δικαίωμα. Η επιλογή είναι δική τους, όχι δική σας. Eπίσης μάχες μπαίνουν MONO στο μητρώο εξαιρούνται περιπτώσεις προβλημάτων. Θα λάβετε προειδοποίηση αν γίνει κάτι τέτοιο.

  δ.Μπορείτε να συγχαρείτε και να συζητήσετε περί της μάχης, λίγο, αλλά το σπαμ ή οι προσβολές θα λάβουν προειδοποίηση αμέσως. Όλες οι απαντήσεις πρέπει να έχουν πάνω από τρεις λέξεις, αποφύγετε άσκοπες απαντήσεις όπως "έτσι", "μπράβο", "δώσ'του", "συγχαρητήρια" αν είναι το μόνο πράγμα που θα πείτε.

  ε.Το σπαμ θα προειδοποιείται αμέσως.

  στ.Οι προσβολές θα προειδοποιούνται αμέσως.

  ζ. Μόνο μία μάχη για κάθε Θέμα. Σε όλες τις επόμενες επιθέσεις στο ίδιο άτομο θα πρέπει να γράφονται μόνο τα ονόματα και το νικητήριο ποσό.

  η. Το όνομα του Θέματος πρέπει να γράφεται ως εξής: [το όνομα του επιτεθόμενου] vs. [το όνομα του αμυνόμενου]

  θ. Θέματα του ΜτΗ που περιέχουν μόνο ένα link μέσα, θα σβήνονται.[/f]

  ι. Το ΜτΗ δεν έχει σχέση με τα ανθρωποκυνηγητά. Είναι αποκλειστικά για Παίκτη ενάντια σε Παίκτη (PvP).

  ~Κάθε άτομο θα πιάνει μόνο μια θέση στο Top5 του κάθε server. Αυτό γίνεται για να έχουμε ένα σχετικό εύρος στα ονόματα των παικτών.~

  ~ Οι κανόνες προφανώς θα αλλάζουν, αφού οι χαρακτήρες θα ανεβαίνουν επίπεδο. Η κυρίως αλλαγή θα είναι το ελάχιστο όριο σε χρυσό που χρειάζεται μια μάχη για να μπει στο ΜτΗ.

  Διευκρίνηση σχετικά με αυτή την παράγραφο των κανόνων του ΜτΗ (Μητρώου των Ηρωών)[/f]

  ζ. Μόνο μία μάχη για κάθε Θέμα. Σε όλες τις επόμενες επιθέσεις στο ίδιο άτομο θα πρέπει να γράφονται μόνο τα ονόματα και το νικητήριο ποσό.


  Ύστερα από συζήτηση καταλήξαμε στο ότι το καλύτερο είναι να αναφέρεται μόνο η πρώτη μάχη και στις υπόλοιπες μόνο ο νικητής και το κερδισμένο ποσό καθώς και τα στατιστικά στο τέλος


  Όνομα Βαθμοί ζωής Υγεία
  ******** 181 1.398
  ******** 26 591
  Νικητής: χχχχχχχ

  χχχχχχχ κέρδισε: χχχχχ Gold
  Και όχι η πλήρης αναφορά.

  Φιλική προαιρετική συμβουλή : Αν είναι να κάνετε περισσότερες από 1 επιθέσεις καλό θα ήταν να τις βάλετε στο τέλος όλες μαζί γιατί έτσι γλιτώνετε το edit