drakoi. vs **ds**
-
- Server 8-16
- Συμμαχίες
- .axaios.
-
-
Πλάκα που έχεις βρε αχαιο , Έλα παιχταρα μού άλλους 4 και θα δείτε τι σημαίνει Περίπατος εκτός και αν φύγει κανένας από την συμμαχία σάς ή απλά δέν θέλει κάνεις να έρθει γνωστό το έργο
-
Το να κανεις ονειρα δεν ειναι κακο!!! Καθησε και ονειρεψου λοιπον για 15!! Οσο εσυ θα ονειρευεσαι εμεις θα κανουμε περιπατο!! Αν δεν σου αρεσει δες αλλη ταινια!!!! Μην γινεσαι κουραστικος!!!
-
Κουράζεται οικτρά το να νομίζετε επειδή κερδίζεται τούς ds ενώ τώρα έχετε πλεονέκτημα σε λβλ και οπλισμό, Καθίστε να πιστεύετε ό,τι είναι περίπατος
-
Αναφορά μάχης Sat, 22.02.2025 - 21:21:50
The.Devils.Curse.Drakoi [drakoi.]
Μαχητής: 7 vs.
DEADLY STRING [**D.S**]
Μαχητής: 7 Νικητής: The.Devils.Curse.Drakoi
The.Devils.Curse.Drakoi κέρδισε: 1.657.976

Μπράβο στην ομάδα για τον εύκολο περίπατο...ας πούμε και ένα Μπράβο στους αντιπάλους που δεν κρύβονται όπως η χειρότερη συμμαχία του σερβερ τα λεμαργα ...
-
-
με αριθμιτικη υπεροχη με υπεροχη σε λεβελ και διπλασια υγεια καλα πηγαν ενταξει! κριμα τις σφαιρες που πεταξαν αλλα η προσπαθια μετραει! βγαλανε καποιοι γλωσιτσα οτι εμεις ειμασταν με υπεροχη κλπ και να τα αποτελεσματα! ηρθαν με στρωμενο το σβερκο!
ΦΑΠ!
-
Βρικο επειδή έβγαλες γλώσσα έλα μια αρένα να δούμε ποίος θα φάει σβερκομα
-
ελα παμε δωσε λεπτομεριες!
-
-
Προς ενημέρωση όλων μιας και αναφέρθηκε εδώ η αρένα!
μου πρότεινε ο Σόλομον ένα σκ στις 20 επιθέσεις όποιος πάρει τις περισσότερες νίκες είναι ο νικητής !
Δεν ξέρω γιτι δεν δέχτηκε αυτό το σκ που είχαμε και χρόνο λόγο τριημέρου να λυθεί άμεσα το θέμα και κανονίσαμε το επόμενο!
Stay tuned! ….
-
Καλησπέρα όπως είπες και εσύ είναι 3ημερο, Και όταν πρότεινα το επόμενο σκ θα μπορούσες να πεις να πάμε αυτό και δέν γνωρίζω γιατί δέν το έκανες.. και απλά το δέχτηκες
-
Ημερομηνία: 27.02.2025 00:06 Αποδέκτης: Solomon-Kane Θέμα: Aw:Aw:Aw:Aw:κηληλ θες αυτο
ε η λογικη λεει 20 νικες αφου ειναι 2 μερες 20 επιθεσεις ο καθενας μας κανει σε 2 μερεςεγώ το είπα! Να και το μνμ!
Ημερομηνία: 27.02.2025 00:13 ( Αναφορά ) ή απάντηση σου!
Αποστολέας: Solomon-Kane Θέμα: Aw:Aw:Aw:Aw:Aw:κηληλ 40 επιθεσεις γιατι και η 2 θα βαραμε... οπωτε στις ποσες νικες... να το κανουμε το επομενο σαββατοκυριακο -
Και ή δική σού απάντηση
Ημερομηνία: 27.02.2025 07:00 ( Αναφορά )
Αποστολέας: briko
Θέμα: Aw:Aw:Aw:Aw:Aw:Aw:κηληλ
οκ επομενο σκ
-
Ημερομηνία: 02.03.2025 14:51
Αποδέκτης: briko
Θέμα: Aw:Aw:αρενα
Συγνώμη αλλά δέν γίνεται αυτό πού λές από 12 το βράδυ μέχρι Κυριακή 12 βράδυ δέν θα βάζω ξυπνητήρι ή κάποιος από τούς 2 να ξενυχτάει και να βρει ευκαιρια να πάρει νίκες ενώ θα λειπει κάποιος από τούς 2 μας... πάρε την αρένα αν είναι... δέν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο...
( Κλείσιμο )
Ορίστε το ανεβάζω και εδώ... πάρε την αρένα βρικό δέν θα βάζω ξυπνητήρια εγώ το σαββατοκύριακο....
Καλό μήνα και καλή σαρακοστή σε όλους και καλά να περάσετε το 3ημερο
-
Display More
Και ή δική σού απάντηση
οκ επομενο σκ
ναι αυτη ειναι η απαντηση μου αφου δεν δεχτηκες για αυτο το σκ και μου ειπες για το επομενο! φαινεται και στην ωρα αποστολης!
επρεπει να συμφωνισουμε καπου!
απλα θεωρησα οτι βιαζεσαι μιας και το προτεινες οχι οτι θα τραβαγε τοσο !για μενα δεν εχει διαφορα ειτε τωρα ειτε σε ενα μηνα!
οσο για το αλο μνμ μας δινω χρονικο οριο 48 ωρες οσες ειναι 2 μερες! δεν ειπα ποτε να βαραμε τα χαραματα απαραιτητα αλλα και παλι αυτο δεν θα αλοιωσει το αποτελεσμα! 20 επιθεσεις εσυ 20 εγω σε συνολο! εκτος αν θες να ειμαστε ασταματητα πανω απο το pc η το κινητο για ωρες! εγω δεν μπορω να το κανω αυτο! θα προσπαθησω οσο μπορω βεβαια!
-
Περιμενε βρε βρικο να αλλαξει πρωτα οπλα το παιδι!!!
Μην τον πιεζεις!! Θελει αρενα αλλα σκεφτεται και πονηρα!! μολις φτασει 2910 λεβελ θα μπορει οτι ωρα και μερα πεις!!!
Πραγματικα ειστε φοβεροι!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ
-
Παιδια μιλησε ο αμεμπτος.
Γιατι παντα πρεπει να μπεις να γραψεις την εξυπναδα σου ρε επαναστατη χωρις αιτια ; δεν κρατιεσαι ε ; Ας τα βρουνε μεταξυ τους εφοσον θελησουν οποτε θελησουν .
Βρυκο το μονο προβλημα απ οτι ειδα ηταν να μην επωφεληθει καποιος χωρις να ειναι μεσα ο αλλος ,ευκολη λυση οπως γινοτανε παλια εναλαξ επιθεσεις .Μπορουσατε να αδιαφορησετε και για τις ημερες αν πηγαινετε εναλαξ και να ειχατε απλα οριο πχ απο 20 επιθεσεις εκαστος .Αν και θεωρω ειναι ολο αυτο ανευ σημασιας
Καλη συνεχεια
-
αντάρτη δέν κρατήθηκες να μην πεις την έξυπναδα σού έτσι??? Πες μου λίγο και πώς να παίζω τον παίκτη μού μίλησε μού βρε μικρέ
-
Display MoreDisplay More
Και ή δική σού απάντηση
οκ επομενο σκ
ναι αυτη ειναι η απαντηση μου αφου δεν δεχτηκες για αυτο το σκ και μου ειπες για το επομενο! φαινεται και στην ωρα αποστολης!
επρεπει να συμφωνισουμε καπου!
απλα θεωρησα οτι βιαζεσαι μιας και το προτεινες οχι οτι θα τραβαγε τοσο !για μενα δεν εχει διαφορα ειτε τωρα ειτε σε ενα μηνα!
οσο για το αλο μνμ μας δινω χρονικο οριο 48 ωρες οσες ειναι 2 μερες! δεν ειπα ποτε να βαραμε τα χαραματα απαραιτητα αλλα και παλι αυτο δεν θα αλοιωσει το αποτελεσμα! 20 επιθεσεις εσυ 20 εγω σε συνολο! εκτος αν θες να ειμαστε ασταματητα πανω απο το pc η το κινητο για ωρες! εγω δεν μπορω να το κανω αυτο! θα προσπαθησω οσο μπορω βεβαια!
Φυσικά και θα αλλοιώνε το αποτέλεσμα αν κάποιος από τούς 2 μάς βαρουσε χαράματα και επερνε νίκες θα έπρεπε να βαράει πολύ σίγουρα για να περνει νίκες κάποιος από τούς 2 μάς.. θα μπορούσες να προτείνεις κάποια άλλη μέρα αν δέν σε βόλευε το σαββατοκύριακο που πρότεινα... τεσπα πολύ το κουράσαμε όπως ανέφερα και ποιο πάνω όπως και σε μήνυμα που σού έστειλα πάρε την αρένα δέν με ενδιαφέρει .. καλή συνέχεια