αυτή είναι μια ωραία πρόταση...ενώ εσυς στον 7 να φανταστώ παίζατε 15 ταμπλό με τον γρυλο εε?ούτε στην παραταξη δεν μπαίνατε...
OI DS ΔΕΝ ριξανε ΠΟΤΕ την πραταξη σε αντιθεση με τους δικους σας..ενημερωσου...γελοιοποιεις τον ευατο σου...ξανα..
αυτή είναι μια ωραία πρόταση...ενώ εσυς στον 7 να φανταστώ παίζατε 15 ταμπλό με τον γρυλο εε?ούτε στην παραταξη δεν μπαίνατε...
OI DS ΔΕΝ ριξανε ΠΟΤΕ την πραταξη σε αντιθεση με τους δικους σας..ενημερωσου...γελοιοποιεις τον ευατο σου...ξανα..
Γιατί το είχαν παρατήσει τα 2 μεγαλυτερα λβλ και ήξερε ό,τι μπορεί να κερδίσει έβαζε 15αρι ο γρύλος δέν σού τα είπανε καλά μάλλον?? Τώρα γιατί δέν πάει σε μεγαλύτερη παράταξη ?? Γιατί μήπως δέν θα μπορεί να κερδίσει
υποχρεωτικές διακοπές δεν έχω πάει ποτέ για να ξέρεις πάμε στο θέμα μας τώρα εγώ δεν είπα αν ρίξετε παραταξη αλλά σαν σοφός κουμφουκιος που είσαι σε πολεμο δεν είδα ποτέ 15αρι ούτε είδα να μπαίνετε σε παραταξη..τώρα για το θέμα όπου γουστάρω το βαζω γιατί έτσι θέλω στον 8 ξεκίνησα στον 8 θα τα βάζω όλα εσύ τι ζορίζεσαι...επειδή η παραταξη τις συμμαχίας σου την κατάντησες να είναι ένα άτομο?πρόβλημα σου αυτό το ένα άτομο θα πολεμάω την βρίσκω να νικάω ds
Για να τελειωνει αυτη η καραμελα παιζω απο το 2008 εσυ που φιτρωσες και το παιζεις παιχτης σακος του μποξ σε εχω κανει χαβαλε σου κανω και τις μαγκες σου αλλου οχι σε μενα δεν με ξερεις
Καλα διαβαζετε τι γραφω?λεω εσυς στον 7 παιξατε ποτε 15αρι?γενικα σαν σερβερ 7 δεν μιλαω για συμμαχίες..φυσικα και οχι ηταν ο σερβερ νεκρος αντε με το ζορι 7 η 3 δεν ξερω..
μάλιστα αφου αδυνατείς να καταλάβεις απλά πράγματα .
άντε να λοιπόν να κάνω ένα καλό να σου τα εξηγήσω ..όχι ότι αξηζει τον κόπο μου αλλά να κάνω το καλό .
1ων . υποχρεωτικές διακοπές πηγές και το είδαν μέσα από την συμμαχία σου και μου το είπανε..κρίμα να μην έχω κρατήσει την φωτογραφία
2ων . ρώτησες αν εμείς παίζαμε 7αρι η 15αρι στον 7 και αυτή ήταν η απάντηση..εμείς δεν ρίξαμε ποτέ παράταξη..άλλος κρυβόταν και έδιωχνε κόσμο όσο παίζαμε για να μην μπορούμε να του βάλουμε
μεγαλητερη παράταξη ..και αν κανείς τον κόπο να ψάξεις το φόρουμ θα δεις ποιος λέει αλληθειες εδώ μέσα γιατί πολύ γλώσσα βγάζετε για πράγματα που σας έχουν πει και δεν ισχύουν .και ΝΑΙ
παίξαμε 15άρη και με PAME και με killers και με vips ..
3ων το άκυρες συμμαχίες δεν έχει να κάνει με το που πόσταρες το θέμα ,..αλλά με το ποιες συμμαχίες αναφέρεις ..το θέμα λέει DS και drakoi ..δεν με νιάζει τι έγινε σε άλλους πολέμους με άλλες
συμμαχίες που ούτε προκειτε να το σχολιάσω .
δεν έχει να κάνει με το τι tag έχει η συμμαχία που κερδίζεις ..κλαις τόσο καιρό ότι θες να παίξεις πόλεμο με πολλά άτομα και αου και τώρα κάθεσαι να βρίσκεις συμμαχίες με 1 άτομο για να νιώθεις
παίκτης
γρυλάκο νομίζεις ότι το υφάκι σου θα επηρεάσει κανέναν ? αν νομίζεις ότι δεν σε ξέρω θα σε αφήσω να κοιμασε με αυτό το πλευρό ..δεν θα σου χαλάσω τα όνειρα .![]()
μαρεσει που πιστεύεις όμως ότι η αξία ενός παίκτη είναι τα πβπ αλλά το κοντέρ μετράει 5-0 στις πύλες ...αφού μας κερδίζεις ολλους γιατί δεν ανοίγεις και πύλες ?
και όχι δεν είσαι ο παίκτης/παίκτηρια που ξεκηνησε τον χαρακτήρα
και φυσικά παίξαμε 15αρι μόνο όταν είχε ελπίδες ό,τι μπορεί να κερδίσει ο γρυλλακος?? Που ξέρεις τι γινόταν στον 7 ?? Ή σου είπαν ό,τι τούς βολεύει?? Και μάθε έτσι για την ιστορία ακόμα και όταν χάναμε δέν ρίξαμε πότε τα άτομα τής συμμαχίας αντίθετα με εσάς... μπορείς να κερδίσεις γιατί στα ίσια εσύ και ή παρεουλα σού μόνο έτσι μπορείτε να κερδισετε γιατί σε μεγαλύτερη παράταξη ή φάπα θα πάει σύννεφο στούς πολέμους
Edit: και 31αρι έχουμε παίξει να μάθεις και λίγο ιστορία αχαιο γιατί γινόταν στον 7
Σαρεσει και σενα το κρυφτο ε?Ειμαι ατυχος το ξερω να εχω τετιους αντιπαλους που παιζουν κρυφτο πραγματικα δεν με ξερεις και οντως φυτρωσες στο game κρυφτοπυλες ειναι για εσας μαχημες πυλες ειναι για μενα χαχαχα
εγώ σε παίζω στοιχημα ότι θες ότι δεν έχω φάει μπαν αν αυτό αποδειχθεί δέχεσαι να τιμωρηθείς για ψευδή στοιχεία..και αυτό δεν θα το πω ούτε εγώ ούτε εσύ αλλά η διαχειριστές...για να δεις πόσο άκυρος είσαι σε αυτά που λες..
2.λεμαργα δεν μπορούν να δεχτούν πόλεμο για 12 ώρες κάθε φορά.. ds δεν μπορούν να δεχτούν πόλεμο για 12 ώρες κούκου μόνιμα καλυμμένη και έρχεσαι να μου πεις τι?γιατί βάζω πόλεμο σε μια συμμαχία που βρήκα ελεύθερη?όσο θα είναι ακάλυπτη θα τις κάνω πόλεμο απλά είναι τα πράγματα αφήστε ακάλυπτες τις συμμαχίες σας να δούμε αν θα έρθουμε η οχι άσε τις θεωρίες σου και τις βουλευτικές ομιλίες σου για αλλου...
Σαρεσει και σενα το κρυφτο ε?Ειμαι ατυχος το ξερω να εχω τετιους αντιπαλους που παιζουν κρυφτο πραγματικα δεν με ξερεις και οντως φυτρωσες στο game κρυφτοπυλες ειναι για εσας μαχημες πυλες ειναι για μενα χαχαχα
Μαχιμες εκεί που μπορείς να κερδίσεις μην λέω πάλι τα ίδια κουραστικός έχει γίνει να λές τα ίδια ξανά και ξανά.. κάνε καμιά επανεκκίνηση μπας και πεις κάτι διαφορετικό γρυλλακο
και φυσικά παίξαμε 15αρι μόνο όταν είχε ελπίδες ό,τι μπορεί να κερδίσει ο γρυλλακος?? Που ξέρεις τι γινόταν στον 7 ?? Ή σου είπαν ό,τι τούς βολεύει?? Και μάθε έτσι για την ιστορία ακόμα και όταν χάναμε δέν ρίξαμε πότε τα άτομα τής συμμαχίας αντίθετα με εσάς... μπορείς να κερδίσεις γιατί στα ίσια εσύ και ή παρεουλα σού μόνο έτσι μπορείτε να κερδισετε γιατί σε μεγαλύτερη παράταξη ή φάπα θα πάει σύννεφο στούς πολέμους
Edit: και 31αρι έχουμε παίξει να μάθεις και λίγο ιστορία αχαιο γιατί γινόταν στον 7
Εγω δεν αναφέρομαι απο την αρχη στον 7 τι γινοταν..οταν ομως ηρθα στον 7 ειδα πολεμους 7 η 3 ταμπλο αν παλια παιζατε μαγκια σας
Άρα μπορείς να δείς ποίος έβαζε 3αρι και ποίος μεγαλύτερη παράταξη... να σε ρωτήσω αχαιο έχετε σκοπό να γίνεται 15αδα να παίξουμε στα ίσια για πύλες Χωρίς καλύψεις κ.λ.π απλή ερώτησή μία ξεκάθαρη απάντηση περιμένω
οι πύλες μου είναι ανούσιες ...τα 'προνόμια' που δίνουν μου είναι 1ων αδιάφορα και 2ων δεν αξίζουν τον κόπο ..αλλά έχει πλάκα όταν βλέπω πως σας ενωχλεί .
όταν μια συμμαχία δεν μπορεί να ανοίξει πύλες γιατί πρέπει να περιμένει να περάσουν οι μέρες είναι ανούσιο να λάβει μέρος σε πολέμους . μάθε το παιχνίδι που παίζεις από το 2008 όπως λες χαχαχα
αφού είσαι εδώ τώρα και λες ότι δεν σου αρέσουν οι καλύψεις τότε γιατί δεν απάντησες όταν ο hELMsDeep σας πρότεινε να μιλήσουμε για το πως θέλετε να παίζουμε ?
άρα axaie κανείς πόλεμο απλά για να πεις ότι έκανες όχι για να παίξεις ? ενδιαφέρουσα λογική..αν μπορεί να θεωρηθεί λογική ..αλλά αναρωτιεαμαι ..λες ότι ΘΑ έκανες πόλεμο ..όσο ήταν ενεργοί παίκτες και σε DS και σε Lemarga χωρίς να έχουν καλύψεις οι συμμαχίες που εισουν ? να φανταστώ ότι τότε δεν μπορούσε να παίξεις εσύ η ο ξάδερφος και πάει λέγοντας ε ?
πολύ χρόνο σπατάλησα για εσάς .καλή συνέχεια στο παιχνίδι και να είστε καλά ..όταν και αν πάρετε απόφαση να κάνουμε το παιχνίδι ενδιαφέρον εδώ είμαστε
Εγω προσωπικά θελω 15αρι για πολλούς λογους..
Θέλω να ανοίξουμε ένα θέμα να βάλουμε την δική σας 15αδα που ουσιαστικά είστε 2 δεκαπενταδες..να βάλουμε και την δική μας που δεν φτάνει τα 15 άτομα.. και μην μου πεις ότι θα μας φέρετε εσυς ..η συμμαχία έχει μόνο έμπιστα άτομα.. και θέλω να συζητήσουμε πάνω σε αυτούς τους παίχτες που θα συμμετέχουν στους πολεμους..και δεν το λέω με αφορμή ποιος χάνει ποιος κερδίζει ..θα το αφήσουμε το κομμάτι νίκης εκτος
Display MoreΣαρεσει και σενα το κρυφτο ε?Ειμαι ατυχος το ξερω να εχω τετιους αντιπαλους που παιζουν κρυφτο πραγματικα δεν με ξερεις και οντως φυτρωσες στο game κρυφτοπυλες ειναι για εσας μαχημες πυλες ειναι για μενα χαχαχα
οι πύλες μου είναι ανούσιες ...τα 'προνόμια' που δίνουν μου είναι 1ων αδιάφορα και 2ων δεν αξίζουν τον κόπο ..αλλά έχει πλάκα όταν βλέπω πως σας ενωχλεί .
όταν μια συμμαχία δεν μπορεί να ανοίξει πύλες γιατί πρέπει να περιμένει να περάσουν οι μέρες είναι ανούσιο να λάβει μέρος σε πολέμους . μάθε το παιχνίδι που παίζεις από το 2008 όπως λες χαχαχα
αφού είσαι εδώ τώρα και λες ότι δεν σου αρέσουν οι καλύψεις τότε γιατί δεν απάντησες όταν ο hELMsDeep σας πρότεινε να μιλήσουμε για το πως θέλετε να παίζουμε ?
άρα axaie κανείς πόλεμο απλά για να πεις ότι έκανες όχι για να παίξεις ? ενδιαφέρουσα λογική..αν μπορεί να θεωρηθεί λογική ..αλλά αναρωτιεαμαι ..λες ότι ΘΑ έκανες πόλεμο ..όσο ήταν ενεργοί παίκτες και σε DS και σε Lemarga χωρίς να έχουν καλύψεις οι συμμαχίες που εισουν ? να φανταστώ ότι τότε δεν μπορούσε να παίξεις εσύ η ο ξάδερφος και πάει λέγοντας ε ?
πολύ χρόνο σπατάλησα για εσάς .καλή συνέχεια στο παιχνίδι και να είστε καλά ..όταν και αν πάρετε απόφαση να κάνουμε το παιχνίδι ενδιαφέρον εδώ είμαστε
άσε την διπλωματία για αλλού σε ρωτησα κάτι λες ήμουν τιμωρημένος δέχεσαι να το διαπιστώσουμε μέσω τις διαχείρισης και αν λες ψέμματα να τιμωρηθεις η αν λέω εγώ επίσης?η θες να πεις την εξυπνάδα σου και να ξανά πας πίσω στην σπηλιά σου εδώ παντελόνατα πάμε να δούμε ποιος λέει αλήθειες μπαν ο αχαιος στο παιχνίδι δεν έχει φάει ποτε
Disaster οταν εγω επαιζα 10 λεπτα και ανεντιμες -9+9εσυ δεν ειχες ιδεα απο το game μην μιλησω για ατροπυς μπακαταμπις και μεραλγκονις οπλα που οταν τα πηρα εγω παιζατε με τουξετορ ξερεις για να τα παρεις τοτε ηταν αθλος χαχαχα
Εγω προσωπικά θελω 15αρι για πολλούς λογους..
Θέλω να ανοίξουμε ένα θέμα να βάλουμε την δική σας 15αδα που ουσιαστικά είστε 2 δεκαπενταδες..να βάλουμε και την δική μας που δεν φτάνει τα 15 άτομα.. και μην μου πεις ότι θα μας φέρετε εσυς ..η συμμαχία έχει μόνο έμπιστα άτομα.. και θέλω να συζητήσουμε πάνω σε αυτούς τους παίχτες που θα συμμετέχουν στους πολεμους..και δεν το λέω με αφορμή ποιος χάνει ποιος κερδίζει ..θα το αφήσουμε το κομμάτι νίκης εκτος
Τι εννοείς να βάλουμε την 15αδα?? Με γρυλο νανσυ (τον παίκτη/ρια εννοώ) κ.λ.π άτομα είστε πάνω από 15 άτομα μιλήστε να μαζευτειτε να παίξουμε όλοι μάς αυτός δεν είναι ό σκοπός να παίξουμε όλοι μάς.. και στο λέω χωρίς καμία ειρωνεία αυτό
άσε την διπλωματία για αλλού σε ρωτησα κάτι λες ήμουν τιμωρημένος δέχεσαι να το διαπιστώσουμε μέσω τις διαχείρισης και αν λες ψέμματα να τιμωρηθεις η αν λέω εγώ επίσης?η θες να πεις την εξυπνάδα σου και να ξανά πας πίσω στην σπηλιά σου εδώ παντελόνατα πάμε να δούμε ποιος λέει αλήθειες μπαν ο αχαιος στο παιχνίδι δεν έχει φάει ποτε
προσπαθείς να το παίξεις έξυπνος τώρα γιατί ξέρεις πως οι ομάδα απαγορεύεται να ανακοινώσει τον οποιαδήποτε τιμωρία στο φόρουμ άσχετος με το λένε οι παίκτες και ας είναι εμπλεκόμενοι ?
δεν είμαστε χθεσινοί στο παιχνίδι ούτε στο φόρουμ ..
διπλωματία με άλλους θα κανείς ..εγώ δεν θα μπω σε 15άρη όπως έχω αναφέρει πολλές φορές για να μην είναι πολύ μεγάλη η διάφορα όπως έλεγες .
πολύ spam ...γίνομαι γρύλος και δεν μαρεσει ...καλή συνέχεια και μπράβο για τον πόλεμο !
Ο παιχτης σου ξανα λεω δεν εχει τιμωρηθεί λαθος πληροφορία εχεις..
δεν μπορώ να γράφω εδώ ολόκληρο κείμενο να ανοίξουμε ένα θέμα θα μπουν τα ονόματα τον παικτών ανα λεβελ και πανω σε αυτό θα γίνει συζήτηση..μια άποψη λέω.. αν θέλετε γίνεται..και δεν είναι το θεμα αν ο υπα είναι δεν είναι στην παραταξη αυτή η ο κάθε υπα