Posts by MasterOfDisaster

μετα απο τοσα χρονια στο παιχνιδι πραγματικα περιμενε καποια αλαγη απο την εταιρια για το οφελος των παικτων και οχι της τσεπης τους ?

ασχετος με το αν η 2 αιτησης ποιο πανο αλλαζουν με 1 'κλικ' απο την εταιρια αλλαζοντας το οριο μελλων μιας συμαχιας για να μπορει να βγαλει-κρατησει σφραγιδα....παρατιστε το παιχνιδι να κλησει επιτελους οπως πολοι απο εμας καναμε :D

λοιπον επειδη μιλας πολυ τωρα που δεν ασχολουμε με το παιχνιδι...πες μου ποτε θες πολεμο..να μπω μια φορα κανονικα να μαθεις τι θα πει διαφορα και ασε τις μπαρουφες..

Μπραβο για την νικη σε αυτους που την αξιζουν και οχι στα τσικο που φωναζουν στο φορουμ για να φαινοντε !

πο πο πως τον πετσόκοψες έτσι !!

μπράβο φίλε καλοφάγωτα !!!

αστούς να λένε ..αν δεν μπορούν να θυμούντε ποτέ έχουν πράγματα στην αγορά η πότε ξεχάσανε τον αυτόματο είναι πρόβλημα τους !!

Να αυτά βλέπω και πάλι θα πω..

Λυπάμαι για το επίπεδο σας!!! Και πάλι θα πω ας κάνει κάτι η διαχείρηση και ας στείλει κάποιους σπίτι τους!

έχεις τρεις ερήστηκους / τοξικούς συμμάχους και σε πειράζει όταν τους της λέμε ?

η διαχείρηση την κάνει την δουλειάς της ...αν δεις τα λουκετάκια ποιο πάνω θα καταλάβεις

όσο για το επίπεδο που μιλάς ..αυτό μας 'βγάζετε' αυτό χρησοιμωποιούμε ..αν είσασταν ποιο σωστοί οι συζητήσεις στο φόρουμ θα ήταν αλλιώς ...καλή συνέχεια

Βρε ιπτάμενες σαυρες ( δράκοι ) σας αφήνουμε να κάνετε από καμία νίκη εδώ και εκεί για να μην ΞΑΝΆ παρατήσετε το παιχνίδι από το πολύ ξύλο όπως κάνατε στον σερβερ 16 και το πήρατε πάνω σας ?

Μάλλον πρέπει να σας πάω έναν πόλεμο 1 απέναντι σε 7 όλοι με σφέραις για να καταλάβεται πως είναι όταν ασχολούμαστε σοβαρά και όχι όπως τώρα που σας περνούμε στην πλάκα :lol::lol::lol:

Kαι για να μην βγαίνω εκτός θέματος σας και εσάς ..μπράβο για την νίκη ..κρίμα οι σφέραις σας χαχαχα :splinter::splinter::splinter::splinter:

Παρακαλώ μεγαλύτερη προσοχή στις εκφράσεις σας~ Whitedrum

εμεις δεν βαζουμε πολεμους μεταξυ μας για να γραφουμε νικες οπως εσυς που ολο στο κρυφτο και στο γλυψιμο ειστε...ετσι και εγω ξερω να παιζω...αντε κανε κανα πολεμο τωρα με τους φιλους σου και ασε εμας να παιξουμε οπως θελουμε...τωρα για τις σφαιρες ποθ ειπε ο παντωγνωστης του παιχνιδιου και μαστερ μαιντ του πλανητη που δεν ξερω να τις χρησιμοποιω ενα εχω να του απαντησω....

το αποτελεσμα μας θες να στο θυμησω?πιες λιγο νερακι γιατι μπορει να παθεις τιποτα με τα λαιμα σου...

Βρε ακαταλιλε διαβαζεις τι γραφω η τα κανεις γαργαρα και γραφεις οτι νανε ?

Ειπα οτι δεν ξερεις την δυναμη των σφαιρων οχι το πως χρισημοποιουντε...

Γλυψιμο ? μιλας εσυ για φλυψιμο που γληφεται των γρυλο 1 χρονο πριν γινει καν η ενωση των σερβερ ? γελιος απλα...

Οσο για τους πολεμους 'αναμεταξη μας' η συμμαχια μου εχει καληψεις μονο απο δικιες σου ακαδημιες ..

Εκανες μια νικη και θυμηθηκες οτι υπαρχεις...πικραμενε χαχαχα

και ετσι για να μην λες..οριστε οι καληψεις σου περιτο να πω τι ξυλο ετρωγες στους πολεμους που φαινοντε..αρχηγο δεν ειδες ποτε και δεν ηταν κανεις μας με σφεραις αλλα παλι θα μιλασ για λεβελ και οπλα που δεν φτανεις πελατακο

Γεια σου αχαιε με την τετραγονη λογικη σου..

Εισαι τοσο ακαταλιλος που ακομα δεν εχεις μαθει την δυναμη των σφαιρων..

Με τους παικτες που λες εχεις τα ιδια οπλα..μονο εγω εχω διαφορετικα αλλα το 'κανεις καραμελα' ...κερδιζεις οποτε θες και η συμμαχια σου ειναι ακομα η μονη εντος 30αδας με περισσοτερες ηττες απο οτι νικες ...καταλαβετο επιτελους ειστε οι πελατες ολου του bitefight

Δεν ασχολουμε αλλα μαζι σου...χανω εγκεφαλικα κυταρα καθε φορα που βλεπω αυτα που γραφεις ..αντε τωρα να παρακαλας των γρυλο μηπως και δεις ασπρη μερα και φοναξε το like squad για να χερεσαι :lol::lol::pain:

Μπραβο για την νικη..ασχετα με το οτι εισασταν ολοι με σφεραις..αλλα το να μιλας για πελατες οταν χανεις το 95% των πολεμων ειναι απλα αστειο :lol::lol::lol:

ας σταματήσει εδώ αυτό το σπαμ και οι ανούσιες κουβέντες ..

άλλοι παίζουνε προγράμματα όπως ο blade για να ανέβενουν 440 επίπεδα σε 3 μέρες και άλλοι βάζουν καλήψεις ώστε να μην παίζουν ανούσιους πολέμους ..όποιος θέλει πολέμους ας βγάλει σφραγίδες και είμαι σίγουρος ότι θα δεχτεί τους πολέμους που αναζητάει ..αλλιώς ας κάθεται να ψάχνει συμμαχίες με 1-2 ενεργά άτομα να χαίρεται .

δεν υποχρεώνεται κανείς να με ακούσει αλλά θα συνηστουσα να σταματήσουν εδώ τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις ..παιχνίδι είναι και από την στιγμή που επιτρέποντε από τους κανόνες του κάποια πράγματα ας τα εκμεταλλεύεται όποιος θέλει η μπορεί ..έχουν γίνει προσπάθιες για καθημερινούς πολέμους αλλά κάποιοι λίγησανε η τα αλλάξανε τελευταία στιγμή οπότε καλώς η κακός αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού που μένει για όσους δεν θέλανε ..

για τα μπαν που διάβασα..μέχρι τώρα ότι μπαν έχει δωθεί στο φόρουμ ( κατά την άποψη μου ) ήταν πλήρως δικεολογημένο συν κάποιων που θα έπρεπε να έχουν δωθεί αλλά χαριστήκανε οπότε αν κάποια στιγμή μείνουν 2-3 άτομα στο φόρουμ θα φταίνε οι ίδιοι .

μπράβο για τον πόλεμο στους συμμετέχοντες

προσωπικά συμφωνώ στα περισσότερα που διάβασα παραπάνω όπως το να ανήξει η παράταξη σε 15άρη ταμπλό για να κρατήσουν το ενδιαφέρον τους όλοι οι παίκτες ανεξαρτήτως level , να μπαίνουν πόλεμοι λογικές ώρες και να αποφεύγοντε σε εβεντ - αργίες ( λογικά εθνικές αργίες ενωειτε )

το μόνο που προσωπικά θα πρότεινα / έλεγα να αλλάξει είναι ο αριθμός σφραγίδων .διότι όπως όλοι γνωρίζετε πλέον υπάρχουν πιθανότητες στο να περάσει μια σφραγίδα στην νικήτρια συμμαχία οπότε στο 6-1 παράδειγμα η εκάστοτε συμμαχία μπορεί να χριαστεί 5-10-15 νίκες για να πάρει την σφραγίδα και μέχρι τότε ίσως χαθούν άλλες λόγω χρόνου ...οπότε θα προτίνα να παίζουμε για 5 η για 6 σφραγίδες και οποία συμμαχία φτάσει αυτών τον αριθμό πρώτη να περνει μετά την/τις τελευταία 1-2 χωρίς ενόχληση αλλιώς τα ανοίγματα ( αν γινοντε ) θα είναι 1 άνοιγμα ανά 2-3 μήνες

το ότι βγήκε ο blade να μιλήσει για level ...ο 'κύριος' 440 level σε 3 μέρες απλά με ξεπερνάει ...

να μας συγχωρείτε κιόλας αλλά το παιχνίδι δεν είναι η ζωή μας σαν κάποιων άλλων εδώ μέσα οπότε δεν είμαστε 24/7 πάνω από έναν υπολογιστή για να δηλώνουμε σε όλους τους πολέμους .

gryle αν θες να σε σέβεται ο οποιοσδήποτε μάθε πρώτα να σέβεσαι εσύ..έτσι πάνε αυτά ..αν δεν το αντέχεις/μπορείς ξέρεις που είναι η εξωδος από το φόρουμ

Υ.Γ. και εσύ αλλά και οι δράκοι όπως και εμείς έχετε κάνει πόλεμο και αφήσατε μόνο 1 άτομο στην παράταξη ...το να κρύβετε κανείς πίσω από το δάχτυλο του δεν ωφελεί .. α και που είστε ...μπράβο για την νίκη

άσε την διπλωματία για αλλού σε ρωτησα κάτι λες ήμουν τιμωρημένος δέχεσαι να το διαπιστώσουμε μέσω τις διαχείρισης και αν λες ψέμματα να τιμωρηθεις η αν λέω εγώ επίσης?η θες να πεις την εξυπνάδα σου και να ξανά πας πίσω στην σπηλιά σου εδώ παντελόνατα πάμε να δούμε ποιος λέει αλήθειες μπαν ο αχαιος στο παιχνίδι δεν έχει φάει ποτε

προσπαθείς να το παίξεις έξυπνος τώρα γιατί ξέρεις πως οι ομάδα απαγορεύεται να ανακοινώσει τον οποιαδήποτε τιμωρία στο φόρουμ άσχετος με το λένε οι παίκτες και ας είναι εμπλεκόμενοι ?

δεν είμαστε χθεσινοί στο παιχνίδι ούτε στο φόρουμ ..

διπλωματία με άλλους θα κανείς ..εγώ δεν θα μπω σε 15άρη όπως έχω αναφέρει πολλές φορές για να μην είναι πολύ μεγάλη η διάφορα όπως έλεγες .

πολύ spam ...γίνομαι γρύλος και δεν μαρεσει ...καλή συνέχεια και μπράβο για τον πόλεμο !

Σαρεσει και σενα το κρυφτο ε?Ειμαι ατυχος το ξερω να εχω τετιους αντιπαλους που παιζουν κρυφτο πραγματικα δεν με ξερεις και οντως φυτρωσες στο game κρυφτοπυλες ειναι για εσας μαχημες πυλες ειναι για μενα χαχαχα

οι πύλες μου είναι ανούσιες ...τα 'προνόμια' που δίνουν μου είναι 1ων αδιάφορα και 2ων δεν αξίζουν τον κόπο ..αλλά έχει πλάκα όταν βλέπω πως σας ενωχλεί .

όταν μια συμμαχία δεν μπορεί να ανοίξει πύλες γιατί πρέπει να περιμένει να περάσουν οι μέρες είναι ανούσιο να λάβει μέρος σε πολέμους . μάθε το παιχνίδι που παίζεις από το 2008 όπως λες χαχαχα

αφού είσαι εδώ τώρα και λες ότι δεν σου αρέσουν οι καλύψεις τότε γιατί δεν απάντησες όταν ο hELMsDeep σας πρότεινε να μιλήσουμε για το πως θέλετε να παίζουμε ?

άρα axaie κανείς πόλεμο απλά για να πεις ότι έκανες όχι για να παίξεις ? ενδιαφέρουσα λογική..αν μπορεί να θεωρηθεί λογική ..αλλά αναρωτιεαμαι ..λες ότι ΘΑ έκανες πόλεμο ..όσο ήταν ενεργοί παίκτες και σε DS και σε Lemarga χωρίς να έχουν καλύψεις οι συμμαχίες που εισουν ? να φανταστώ ότι τότε δεν μπορούσε να παίξεις εσύ η ο ξάδερφος και πάει λέγοντας ε ?

πολύ χρόνο σπατάλησα για εσάς .καλή συνέχεια στο παιχνίδι και να είστε καλά ..όταν και αν πάρετε απόφαση να κάνουμε το παιχνίδι ενδιαφέρον εδώ είμαστε

μάλιστα αφου αδυνατείς να καταλάβεις απλά πράγματα .

άντε να λοιπόν να κάνω ένα καλό να σου τα εξηγήσω ..όχι ότι αξηζει τον κόπο μου αλλά να κάνω το καλό .

1ων . υποχρεωτικές διακοπές πηγές και το είδαν μέσα από την συμμαχία σου και μου το είπανε..κρίμα να μην έχω κρατήσει την φωτογραφία

2ων . ρώτησες αν εμείς παίζαμε 7αρι η 15αρι στον 7 και αυτή ήταν η απάντηση..εμείς δεν ρίξαμε ποτέ παράταξη..άλλος κρυβόταν και έδιωχνε κόσμο όσο παίζαμε για να μην μπορούμε να του βάλουμε

μεγαλητερη παράταξη ..και αν κανείς τον κόπο να ψάξεις το φόρουμ θα δεις ποιος λέει αλληθειες εδώ μέσα γιατί πολύ γλώσσα βγάζετε για πράγματα που σας έχουν πει και δεν ισχύουν .και ΝΑΙ

παίξαμε 15άρη και με PAME και με killers και με vips ..

3ων το άκυρες συμμαχίες δεν έχει να κάνει με το που πόσταρες το θέμα ,..αλλά με το ποιες συμμαχίες αναφέρεις ..το θέμα λέει DS και drakoi ..δεν με νιάζει τι έγινε σε άλλους πολέμους με άλλες

συμμαχίες που ούτε προκειτε να το σχολιάσω .

δεν έχει να κάνει με το τι tag έχει η συμμαχία που κερδίζεις ..κλαις τόσο καιρό ότι θες να παίξεις πόλεμο με πολλά άτομα και αου και τώρα κάθεσαι να βρίσκεις συμμαχίες με 1 άτομο για να νιώθεις
    παίκτης

γρυλάκο νομίζεις ότι το υφάκι σου θα επηρεάσει κανέναν ? αν νομίζεις ότι δεν σε ξέρω θα σε αφήσω να κοιμασε με αυτό το πλευρό ..δεν θα σου χαλάσω τα όνειρα .:sleeping:

μαρεσει που πιστεύεις όμως ότι η αξία ενός παίκτη είναι τα πβπ αλλά το κοντέρ μετράει 5-0 στις πύλες ...αφού μας κερδίζεις ολλους γιατί δεν ανοίγεις και πύλες ?

και όχι δεν είσαι ο παίκτης/παίκτηρια που ξεκηνησε τον χαρακτήρα

αυτή είναι μια ωραία πρόταση...ενώ εσυς στον 7 να φανταστώ παίζατε 15 ταμπλό με τον γρυλο εε?ούτε στην παραταξη δεν μπαίνατε...

OI DS ΔΕΝ ριξανε ΠΟΤΕ την πραταξη σε αντιθεση με τους δικους σας..ενημερωσου...γελοιοποιεις τον ευατο σου...ξανα..

Αλλος ενας άκυρος που ηρθε να μας το παιξει κουμφουκιος...σιγα ρε μεγαλε συγγραφέας σεναριογραφε κοψε κατι..πολεμους βαζουμε παντου..ο πολεμος με τους κοτ-κοτ ήταν και αυτός ανενεργοι συμμαχία?με τα λεμαργα που βάζαμε και αυτοί ανενεργοι?πήρες και εσύ τον υπα και την έχεις δει Κόναν ο βάρβαρος σιγα μην σπάσεις κανένα νύχι..

που να ξέρεις εσύ..όταν έδωσα τον δικό μου παίκτη έριχνε 300 επίπεδα στον παίκτη σου όπως είναι ΤΩΡΑ ..αλλά μάλλον τότε εισουν σε υποχρεωτικές διακοπές από το παιχνίδι χαχαχα

πατάει και ο άλλος like λες και ο παίκτης που έχει είναι δικός του χαχαχα

γεια σου ρε axaios .. ούτε τον τίτλο του θέματος δεν μπορείς να διαβάσεις και ας το έχεις ανήξει εσύ..διάβασε τη λέει το θέμα και μην πετάς 'άκυρες' συμμαχίες στην συζήτηση

να μιλούσε κανείς άλλος να πω ένταξη ...αλλά ο αχαιός ? ...απλά γελάω ..

'η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά ' με την περίπτωση σας ...κερδίζεται μια συμμαχία που έχει 1 ενεργό μέλος 5 χρόνια αφού τα πρατήσανε όλοι και βγένεται να το περηφανευτήτε ..τόσο αξηζει η

συμμαχία σας ε ? ούτε σε κάποια συμαχία που να έχει ενεργά άτομα δεν τολμάτε να βάλετε πόλεμο ..αλλά να μου πεις τι περίμενα από την μόνη συμμαχία εντός 20άδας σε νίκες συμμαχιών που έχουν

περισσότερες ήττες αντί για νίκες ...

αλλά όπως είπε και ο Αμερικανός συγγραφέας mark twain ..

'μην μπαίνεις ποτέ σε αντιπαράθεση με κάποιον διανοητικά κατώτερο ..θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας'

α και που είσαι ...μπράβο για την νίκη ..άντε τώρα να παίξετε πάλι με τα προγραματα σας μήπως και φτάσετε σε κανένα αξιόλογο επίπεδο ώστε να νιώθετε παίκτες

Υ.Γ. δεν ξέρω ποιο είναι το 90% στο οποίο αναφέρεσαι η που το είδες αλλά θα προτημούσα να έχω στην συμμαχία μου 1-2-10 παίκτες που να τους δώθηκε ο χαρακτήρας παρά 1-2-10 που να φτάσανε

όπου φτάσανε βάζοντας κάποιο παράνομο πρόγραμμα όπως η παρέα σου .:thumbdown:

Ενημερώσου πριν μιλήσεις γιατί απλά χαντακώνεις τους δικούς σου
    :evil:

μπράβο στους συμμετέχοντες για την νίκη τους !!

την τελευταία φορά που διάβασα για τους κανόνες πολέμου δεν έλεγε πουθενά ότι πρέπει να περιμένεις τον αντίπαλο να ετοιμαστεί ..

ποιος ξέρει..μπορεί να αλλάξανε πάλι για να συμφέρει κάποιους και να μην μας ειδοποιήσανε ..

Η απλά τα παιδιά περιμένανε πάλι τον μέγα παίκτη (maurosgatos ) να μπει μόνος του στην παράταξη και γιαυτό να πατήσανε επίσπευση ..
    ;)