The.Devils.Curse.Drakoi

• ευχαριστώ για την κάλυψη... συγκινήθηκε με τής μπαρούφες που λες... κοίτα να χαρείς τώρα με το εβεντ που μπορείς

• Αναφορά μάχης Sun, 01.12.2024 - 16:58:39

race1small.gifThe.Devils.Curse.Drakoi [δράκοι.]

10-19.png

Μαχητής: 3
    vs.

race2small.gifΘανατηφόρα ΧΟΡΔΑ [**DS**]

5-6.png

Μαχητής: 2

Νικητής: DEADLY STRING

DEADLY STRING κέρδισε: 572.928 Χρυσός

Σημαία

Η Συμμαχία DEADLY STRING λήστεψε με επιτυχία τη Συμμαχία Σημαία του Τσεκουριού.

,
    Σημαία του Τσεκουριού Σημαία του Τσεκουριού

Πιθανότητα ευστοχίας: +2

• Αναφορά μάχης Mon, 02.12.2024 - 23:21:06

race1small.gifThe.Devils.Curse.Drakoi [drakoi.]

10-19.png

Μαχητής: 7
    vs.

race2small.gifDEADLY STRING [**D.S**]

5-6.png

Μαχητής: 7

Νικητής: The.Devils.Curse.Drakoi

The.Devils.Curse.Drakoi κέρδισε: 1.848.653 Χρυσός

Σημαία

Η Συμμαχία The.Devils.Curse.Drakoi λήστεψε με επιτυχία τη Συμμαχία Σημαία του Τσεκουριού.

7αρι ταμλπο!

ολοι με σφαιρες!

υστερουσαμε σε συνολο λεβελ/λειας κατα πολυ απο τους αντιπαλους αλλα το ματς αποδειχτηκε ευκολο με 2 επιζοντες απο εμας!

αποδειξαμε οτι ειμαστε ανωτεροι παιχτες παρολο που ειμαστε κατωτεροι σε λεβελ απο τους αντιπαλους!

μπραβο σε ολους!

Σημαία του Τσεκουριού Σημαία του Τσεκουριού

Πιθανότητα ευστοχίας: +2
  • λοιπον επειδη μιλας πολυ τωρα που δεν ασχολουμε με το παιχνιδι...πες μου ποτε θες πολεμο..να μπω μια φορα κανονικα να μαθεις τι θα πει διαφορα και ασε τις μπαρουφες..

Μπραβο για την νικη σε αυτους που την αξιζουν και οχι στα τσικο που φωναζουν στο φορουμ για να φαινοντε !

The Master of Disaster is back ... old , yet fearsome foe

Do not wake up a sleeping beast ..

• Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες! Και από τις δύο συμμαχίες! Τώρα εσύ ο προλαλήσαντας το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να έρθεις να καθαρίσεις τα όπλα! Γιατί είμαι κουρασμένος από τη μάχη και δεν πρόλαβα να τα γυαλίσω!
    αυτά τα ολιγα και επιφυλάσσομαι!

😜😜😜😜😜

• λοιπον επειδη μιλας πολυ τωρα που δεν ασχολουμε με το παιχνιδι...πες μου ποτε θες πολεμο..να μπω μια φορα κανονικα να μαθεις τι θα πει διαφορα και ασε τις μπαρουφες..

Μπραβο για την νικη σε αυτους που την αξιζουν και οχι στα τσικο που φωναζουν στο φορουμ για να φαινοντε !

ουτε εμεις παιζουμε! σε τραπεζι ημασταν και για πλακα ειπαμε να βαλουμε πολεμο! πολεμο βαζεις οποτε θες! δεν περνουμε καλυψεις εμεις!

• Μπραβο για την μαχη στους συμμετεχοντες .

Βρυκο χωρις να θελω να χαλασω το θεμα παψε να πετας το συνολο των λεβελ γιατι ειναι εκτος τοπου και χρονου .

Μετραει ποιοι θα μπουν στον πολεμο αρχικα και τους μεγαλους που θα μπουν πχ στον συγκεκριμενο πολεμο ειχατε 2,5 παιχτες και οι ds 1 παιχτη που εχουν αλλα λεβελ οπλα .

Αν προσθετεις αριθμητικα τα λεβελ σορυ αλλα δεν εχεις καταλαβει ακομα πως γινοντε οι πολεμοι. Αρχικες συμμαχιες[εσυ μιλας για αυτες συνεχεια ] εχετε τεραστιοα διαφορα κατα σας .

Καλη συνεχεια

• Πες βρε ελ Μαριατσι σε ποιο σχολείο πήγες και έμαθες τόσο καλά μαθηματικά να πάμε και εμείς να κάνουμε ταχύρυθμα μπας και σε προλάβουμε! Εχω μείνει άναυδος!

• εγω δρακουλας και ναεβια που εχουμε αλλα οπλα δεν πιανομαστε? ουτε 2200 δεν ειμαστε ουτε με τα μισα πρωτης γενιας και μιλας για διαφορες οπλισμου?

ανταρτη εσενα λεει μισο! χαχαχα

οι 3 μικροι σου ειναι 2500 2500 2700 και εμεις 2100 2100 2200... αλλα ξεχασα πρεπει να βρεις μια δικαιολογια!

• επειδή δεν ασχολούμαι με το παιχνίδι και είπα να μπω στον πολεμο..μαλώνεις μπρικο?ναι ρε μαλωνω...θα ξανά έρθω μπρικο...θα ξανά έρθω...εδώ έχασες σε 3αρι από 2500 αντε τώρα στην σπηλιά σου που θες να έχεις και άποψη..

• ΕΛΛΗΝΙΚΑ ειναι<<

Μετραει ποιοι θα μπουν στον πολεμο αρχικα και τους μεγαλους που θα μπουν πχ στον συγκεκριμενο πολεμο ειχατε 2,5 παιχτες και οι ds 1 παιχτη που εχουν αλλα λεβελ οπλα>> οποιος θελει καταλαβαινει, εσεις μετρηστε τα λεβελ συμμαχιας προσθετοντας τα νουμερα των λεβελ αν δεν καταλαβαινετε ποσο ακυρο ειναι αυτο δεν υπαρχει λογος περαιτερω εξηγησης ,καλη συνεχεια να εχετε .

υγ Οι παντες μπορουν να εχουν αποψη βρικο και οσοι δεν ασχολουντε

• και επειδη μιλλαμε ελληνικα αυτο λεω και εγω! 3 ατομα απο εμας ειχαμε αλλα λεβελ οπλα κατωτερα απο ολη τη συμαχια σου και εμεις 2 ,5 ανωτερα απο εσας! οποτε

3 > 2,5 (για να μαθεις αριθμητικη! )

αρα;

αριθμητικη υπεροχη για εσας!

το ιδιο λεμε απλα εσυ μετρας τα δικα σου μονο οχι του συνολου για να βγαλεις δακρια και μυξουλες....

• Ξαδερφε εισαι πανασχετος δεν βγαζει κανεις ακρη μαζι σου και δεν ειναι συμμαχια μου την κοινη λογικη που παιζουμε ολοι 10ετια και πανω εγραψα.

Πανε κανε κανα τραπεζι εσυ και τα αλλα σου εγω ,μιλαμε δεν εχεις μαθει το παιχνιδι 16 χρονια τωρα .

Μπραβο σε οσους παιξανε και τελος ,εισαι αλλου

• Μπραβο σας για τη νικη αντε και καλο ανοιγμα ξαδερφια! Καηκαν τα ρουτερ στο τραπεζι δηλαδη ε? 10-0 γεια σας!:*:*

• (Φιλε μου) τα ρουτερ τα δικά σας έχουν καεί που κάθεστε από πάνω για να βάζεται καλύψεις! Γιατί μόνο έτσι μπορείτε να παίζετε! Ελάτε στα ίσια να δούμε πόσες φορές θα ανοίξετε πύλες! Εσύ λες 10 μηδέν και σου απαντάω 10 μούφες!
    Χαιρετώ και επιφυλάσσομαι!!!!

• Εσυ ανταρτη μπορεις να λες οτι σου κατεβει, πες να αυτοθαυμαζεστε μεταξυ σας.

Ιστορικο που ειναι γνωστο εως τωρα τραπεζοκομος : προ ενωσης σερβερ 16 μπαν για sharing εντος παιχνιδιου συν μονιμο για μουλτι και στους 3 χαρακτηρες στο παλιο φορουμ ,συν πρωτο μπαν για μποτ στον τωρινο σερβερ 25.Μιστερ 440λεβελ σε ενα ιβεντ : μπαν για μποτ σερβερ 25 .Προφεσορ: μπαν για μποτ προ ενωσης παλιο σερβερ 7. Για τα υπολοιπα τα γνωστα σε ολους γιατι τα λετε και μονοι σας δεξια αριστερα δεν θα αναφερθουμε ,να μεινει και λιγο ενδιαφερον στο παιχνιδι..

Οσο για μαγκιες περι του φοβου , μολις ανοιξε ο σερβερ εμεις καναμε πολεμο των 15 εσεις ριξατε αμεσα μετα την πρωτη ηττα παραταξη δευτερη ηττα με 7 παλι εσεις ριξατε παραταξη .

Αν δεν καταλαβαινεις οτι χωριζοντε οι παιχτες σε 2 συμμαχιες γιατι αυξανοντε οι πιθανοτητες επιτυχιας σε αποκτηση σφραγιδας να το κοιταξεις γιατι αν το καταλαβεις οτι αν εινα ολοι μαζεμενοι σε μια συμμαχια θα βλεπετε νικη καθε πασχαλια .

Πολλα λογια ειστε ανεβαστε παραταξεις γιατι δυστυχως για εσας ειμαστε πολλα ατομα που θελουμε να παιξουμε πολεμους( η διαχειρηση ξερει πολυ καλα οτι ισχυει ρωτα συμπαιχτες σου) και δεν θα παιζουμε καν για σφραγιδες απλα πολεμοι για διασκεδαση η να κανονιστει οτι θελετε .

Ενταξει μιστερ ;

Ειλικρινα δεν θα ξανασχοληθω με τις σαχλαμαρες που γραφετε γιατι το εχετε τερματισει σε ψευτιες και ανοησιες.

Καλη συνεχεια 10 μηδεν

• 🤣🤣🤣

Ελ μαριατσι εκτός από καλός μαθηματικός βλέπω ότι είσαι και καλός φιλόσοφος!! Αλλά εκεί που το τερματίζεις είναι στα μυθιστορήματα!

Καλή συνέχεια λοιπόν 10 μούφες!!!