Σχετικά με τους πολέμους θα ήθελα να κάνω μία πρόταση στους διαχειριστές. Επειδή αυτό με τις καλύψεις ΄΄εχει παραγίνει να επιτρέπεται σε μικρές συμμαχίες να βάζουν πόλεμο σε μεγάλες το πολύ μέχρι 3! Έτσι ΄΄ωστε να αποκτήσει κάποιο ενδιαφέρον και σε δεύτερο χρόνο να αχριστευτούν τα μποτ κάποιων έξυπνων!
πολεμοι συμμαχιων
-
- Suggestion
- ANTARTHS
- Closed
-
-
Καλημέρα, συμφωνώ απόλυτα με την παραπάνω πρόταση. Για να αποκτήσει όμως ενδιαφέρον το παιχνίδι για όλους τους παίκτες θα τολμούσα να προτείνω μεγαλύτερες παρατάξεις. Τι εννοώ? Οι συμμαχίες που έχουν σφραγίδες να μην κλειδώνουν σε 6/6 μέλη αλλά να μπορούν να δεχτούν ή να κάνουν πόλεμο με μεγαλύτερη παράταξη.

-
μετα απο τοσα χρονια στο παιχνιδι πραγματικα περιμενε καποια αλαγη απο την εταιρια για το οφελος των παικτων και οχι της τσεπης τους ?
ασχετος με το αν η 2 αιτησης ποιο πανο αλλαζουν με 1 'κλικ' απο την εταιρια αλλαζοντας το οριο μελλων μιας συμαχιας για να μπορει να βγαλει-κρατησει σφραγιδα....παρατιστε το παιχνιδι να κλησει επιτελους οπως πολοι απο εμας καναμε

-
καλημέρα
Αντάρτη έχει δίκιο
Αλλά δίστιχος δεν πρόκειται να κάνουν κάτι το παιχνίδι είναι στο έλεος του
Όσο για μεγάλες παράταξης θα ήταν όντος ωραίο αλλά να υπήρχαν και άτομα
Και όχι έναν παίκτη να τον χειρίζεται μόνο για πολέμους
Το γεγονός ότι πρέπει να αλλάξουν η πόλεμοι πρέπει
Μακάρι να κάνουν όντος κάτι
-
Mika ίσως μας διαφωτίσει λίγο.
Η συμμαχία μου έχει 2 σφραγίδες και η αντίπαλη συμμαχία 5.
Τα επίπεδα των παικτών είναι δυσανάλογα. Η αντίπαλη συμμαχία σε μπλοκάρει από μουλτοσυμμαχίες της κάνει ήττα και σου κάνει πόλεμο. Ποιοι παίκτες επιτρέπεται να πατήσουν αποδοχή;
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις μάλλον ο αμυνόμενος δεν μπορεί να επιτρέψει στους μεγάλους παίκτες να μπουν παράταξη αντίθετα με τον επιτιθέμενο που κάνει ότι θέλει στο παιχνίδι "αφού ο σέρβερ του ανήκει όπως διατυμπανίζει".
-
Ανταρτη εισαι απο τους πρωτους μποτακηδες μην το παιζεις εξυπνος συνεχεια καλυψεις ειστε στο δευτερο προλαβαινετε ειστε γρηγορο πιστολι και δε σας ενοχλει κανεις γιατι εχετε δικα σας ατομα εκει οπως ειχατε τη νταρκ μαζι σας ε? Η κανω λαθος?η οποια τσεκαρε και εβλεπε τα παντα και παντου παραβιαση GDRP και τελικα την ξηλωσαν. Ποιος ειναι ο επομενος που το κανει αυτο?αυτος που λεει κυβερναει το σερβερ με τη πλατη καποιας νταρκα παλι απο πισω? Αλλα ναι ξερω εσεις θελετε να μεινετε μονοι σας να παιζετε. Ενταξει παιξτε μονοι σας λοιπον να δω τι ενδιαφερον θα εχει το GAME μετα
Έχει δοθεί ποινή για υπόνοιες μέλους ΔΟ - DarkSoul
-
Drakula και ξαδερφια που εχετε τη μυγα και μυγιαζεστε συζητηστε μια φορα ωριμα και σωστα. Δεν ειναι ενας παικτης που εχει τοσους οπως λετε.τοσες αναφορες εχετε κανει και μας ψαχνουν συνεχεια και τωρα αυτο που μου ριξαν ειναι 7ημερο γιατι παταγα πολεμους εγω λενε,πραγμα αδυνατο δεν το εκανα εγω απλα πατησα να συμμετασχω οταν ειχαμε 3 πολεμους με δρακους. Θελετε να παιξετε μονοι σας τελικα ε? Δε θελετε κανεναν αντιπαλο οκ εγω θα πατησω διαγραφη οπως πατησε ο ελμ και επισης θα ακολουθησουν και αλλοι με διαγραφη. Αυτο που σας ενδιαφερει ειναι η παρτι σας και οχι να υπαρχουν αντιπαλοτητες παντα εντος οριων πολεμων pvp εννοω. Ειχατε την νταρκ με το μερος σας τα ελεγε ο αθανατος ειχε απολυτο δικιο τελικα!εμπαινε εβλεπε πολλα παρα πολλα και γιαυτο ξηλωθηκε απο κει. Τωρα εχετε καποιον αλλον? Ειστε με τους γερμανους οκ προβλημα σας. Οπως τα ειπε ο αθανατος που ειχε σταφυ αντιπαλο καποτε και με τη βοηθεια της τοτε Xea του ριξαν μονιμο μπαν. Ετσι λοιπον το παιχνιδακι θα το παιζετε μονοι σας και μετα θα λετε να γινει,ενωση με ξενο σερβερ για να εχετε πολεμους. Οκ λοιπον εγω διαγραφω αντιος και καλη συνεχεια στο ανουσιο ασκοπο αυτο παιχνιδι που κανουν κουμαντο οι TM που παραλληλα εχουν και παικτες στο παιχνιδι
Έχει δοθεί ποινή για υπόνοιες μέλους ΔΟ - DarkSoul
"Find out who started those wars and punish them if they used bots. Why are you punishing me? Did I wage wars with my own multis? Are you serious right now? Tell me with which player and from which player the wars were carried out, and then accuse me." -
Where are you coma? Where are you mika?
I explained everything in detail and I’m waiting for a response from support.this is your support? Im waiting 7 days. Please see the video at ticket and tell me the 11 wars i took part
There is no support. I have sent the wars with video—tell me, in how many did I take part? You can see it clearly. And also, tell me HOW MANY WARS DID I START? Because you are saying that I did them, but the evidence in the video shows otherwise. Shame on you, you have simply let them do whatever they want and you don’t care about anything. JUST SHAME! Everything exists with evidence, in the tickets with photos and videos. Will you answer, Mr. Mika?
-
Το νήμα κλειδώνει χωρίς επιπλέον εξηγήσεις
-
DarkSoul
Closed the thread.