Μπραβο για την ευκολη νικη σας παιδια !!
Αλλες φημες λενε οτι η αρχηγος της συμμαχιας τους εχασε τις αποταμιευσεις της λιγο πριν τον πολεμο ...
Μπραβο για την ευκολη νικη σας παιδια !!
Αλλες φημες λενε οτι η αρχηγος της συμμαχιας τους εχασε τις αποταμιευσεις της λιγο πριν τον πολεμο ...
Τι ειπες masterofdisaster παρακαλουσα?Ποτε δεν παρακαλαο μην ξανακουσω τετια σχολια καταλαβες? Δεν θα πω ποτε πραγματα που δεν ισχuουν ρωτα συμμαχους τοτε.Δες σε ξερω και δεν μπορω να ασχολουμαι με εσενα. Οπιος ds ειναι εδω μπορει να το πει δεν μαρεσουν αυτα τα σχολια καθολου καταλαβες?
??? νομιζεις με ενδιαφερει το τι σου αρεσει και τι οχι ?
δεν μπορεις να ασχολησαι μαζι μου και ομως αυτο κανεις..οπως και με ολλα τα 'μικρα' λεβελ που κατα την γνωμη σου ( που δεν μας ενδιαφερει ) δεν θα επρεπε να μιλανε στο φορουμ αλλα να σπανε κατακομβες να μεγαλοσουν
ψεβδεσαι καθως γραφεις αυτο το μυνημα καθος βαζεις την προταση ' Δεν θα πω ποτε πραγματα που δεν ισχuουν '
τι να λεμε τωρα χαχαχαχα
Μπραβο για ακομη ενα αρμεγμα EL CHAPO !!
Υ.Γ. ποιος σπαμαρει παλι χωρις να γραφει τιποτα επι του θεματος στο ποστ του ? οεο ?
Χαιρομαι που δεν με ξερουν ατομα σαν και εσενα μεγα στρατιγε και τιτανοτεραστιε σπαμερ του φορουμ..
Αα με συνχωρεις δεν γνωριζα πως στο ΔΙΚΟ σου φορουμ επιτρεπετε να μιλανε μονο οσοι ειναι ανω τον 4000 λεβελ και το οτι το ποσο καλος παικτης ειναι καποιος βασιζεται στο λεβελ του ..
Να φανταστω θα εκπλαγεις να μαθεις οτι δεν υπηρχε μονο ενας τροπος ( leveling ) να παιξεις bitefight ε ?
Και μην ακουσω ασυναρτησιες τυπου 'δες τον παικτη μου΄' γτ ξερεις πολυ καλα οπως και εγω οτι οσο παιζανε οι DS παρακαλουσες να μην υπαρχουν επηθεσεις αναμεταξη σας ωστε να μπορεις να
σπας αφοβα ποντους και να κρατας χρυσο για να βαζεις στατιστηκα στα εβεντ..
και φυσικα για να μην ξεφευγω απο το θεμα οπως κανεις εσυ παντα... ξανα ΜΠΡΑΒΟ EL-CHAPO τον αρμεξες πολυ καλα και πιστευω θα εχει συνεχεια !!!
Αμαν ποια...35 ακυρα/ασκοπα ποστ για να προσπαθουν να μετριθουν 2-3 εδω μεσα και να καταστρεφουν καθε θεμα..
Ενταξει τιτανοτεραστιε παικταρα του bitefight σε καταλαβαμαι..αντε τωρα να σπαμαρεις σε κανενα θεμα που ειναι οντως για σπαμ και οχι οπου βρεις γιατι σε λιγο δεν θα μπορουνε να σε καληψουν
αυτοι που δεν σου ριχνουν πρωιδοποιησεις αν και εισαι παντα εκτος τοπου και χρονου ..
Μπραβο για την μαχη !!! τον αρμεξες καλα τον μεγα στρατηγο
τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου ..
ο ένας βγενει και μιλάει για καλύψεις ενώ δικός του σύμμαχος είναι που βάζει της καλύψεις και στις συμμαχίες .. ( ελπίζω τα μαθηματικά για τον αριθμό των καλύψεων να μην γίνανε από τον antonio )
άλλος βγενει να παραπονεθεί για τα όπλα και τα level ενώ στο τελευταίο εβεντ έκαψε το μποτάκι του για να ανέβει 440 επίπεδα σε 4 μέρες και το έπεζαι ψόφιος κοργιός μετά να μην τον πάρουν χαμπάρι ...
παράπονα ακόμα και για το ότι δεν ήταν εδώ να μπει στην μάχη ενώ πριν κάποιες μέρες έγινε πρόταση να μπαίνουν πολέμοι συγκεκριμένες ώρες και το απέρηψε ..
παράπονα ακόμα και για το ότι δεν του βάζουν πόλεμο ενώ ο πόλεμος προ πάνω είναι σε δικιά του άμυνα ..
αλλά έχετε πλάκα πραγματικά ...όσο παίζαμε οι DS ούτε μιλούσατε εδώ και προσπαθούσατε να κάνετε τα ίδια στο παιχνίδι αλλά δεν σας έβγαινε τίποτα και τώρα ο κάθε πικραμένος έγινε ξαφνηκα παίκτης χαχαχαχα
και φυσικά για να μην φεύγω από το θέμα και επειδή δεν είμαι ένα κινούμενο σπαμ σαν κάποιους... Μπράβο για την νίκη στον πόλεμο και μπράβο σε ΟΛΛΟΥΣ όσους παίξανε !
Μπράβο ρε παίκτη !!!
Σε καλή μεριά !!!
Κάποιος ξέχασε να το ρυθμίσει ..
2η σερί ??
και πάλι τα ίδια ?
Μπράβο παιδιά !!!!
Αψου ! .. Οπα που πήγανε οι βρύκοι ?
Μα καλα όυτε 1 δεν ρίξατε ? 1 ρε παιδιά για τα μάτια του κόσμου ...
Μπράβο για την εύκολη νίκη !!
Ατσα τον παιχταρά !!!
θέλω να δω συνέχεια !
θα τρελαθούμε ...βγήκε ο axaios να πει πελάτες τους DS ..ποιος ο axaios που μέχρι προχθές δεν ήξερα καν ότι υπάρχει και παίζω bite 14χρόνια .. μάλλον θα κρυβότανε κάτω από καμία πέτρα όπως κρύβεται τώρα πίσω από τον grylo
βγήκαν όλοι να μιλήσουνε και να κοκορευτούν ότι κερδίζουν τους DS αφού πρώτα περιμένανε να παρατήσουνε το παιχνίδι τα 2/3 της συμμαχίας μας και να φύγουν οι βασικοί παίκτες των υπολίπων ..πριν από αυτό που κρυβόσασταν ?
μας μιλάς για μεταγραφές και ακόμα βλέπω UFD - Drakoi - Prive - Gerontes ακομη και FOH στην συμμαχία σου ... ρε βουτήξτε την γλώσσα στον εγκέφαλο λίγο πριν γράψετε να μην σαν κοροηδεύουν μετά ....
και για να μην φεύγουμε εκτως θέματος ...μπράβο για την νίκη παιδιά !!!
Παρακαλώ μεγαλύτερη προσοχή στις εκφράσεις σας~ Whitedrum
άντε αυτοί δεν μπορούν ..η ομάδα διαχείρισης ?
αλλά βέβαια πως να δώσεις αποκλεισμό σε σύμμαχο σου ..
οπα ο μποτάκιας είναι ακόμα εδώ ..είπα και εγώ μήπως έγινε μια φορά σωστή δουλειά .
μπράβο για τον πόλεμο grylos
παρεπιπτόντως δοκίμασα να χτυπήσω μια μικρή σας συμμαχία χθες το μεσσημερη ..τους vips .ac αλλά μου έλεγε ότι έχουν πόλεμο ...μπορείς να μου πεις σε ποιους κάνανε επίθεση σε παρακαλώ ?
μιλάτε για κοκταϊλ συμμαχιών όταν οι ίδιοι είστε από 6 συμμαχίες και γελάνε και τα ντουβάρια ..έλεος
συγχαρητήρια και στους δύο για την μάχη !!
και ξανά συγχαρητήρια στους δράκους που επιλέξανε μεγαλητερη παράταξη από 3άρη !
dest χωρίς να έχω δει τον πόλεμο θέλω απλά να σου θημήσω ότι δεν κάνουν την διάφορα τα συνολικά επίπεδα των συμετέχοντων αλλά το μεγαλήτερο επίπεδο ...αν ένας παίκτης 5000 επίπεδο παίξει πόλεμο απέναντι σε 10 παίκτες 1000 επιπέδων θα τους κερδίσει !
πρώτα από όλα μπράβο για την νίκη σας στον πόλεμο !!
και θέλοντας να αποφύγω το σπαμ θα πω μόνο τα εξής ...
μιλάτε για τα επίπεδα των παικτών στην παράταξη ενώ είστε στα ίδια level και μάλιστα περισότερα άτομα.. ( και στην συμμαχία και στον πόλεμο )
βάζετε πόλεμο ..χάνεται ..και προσπαθήτε να κάνετε τους άλλους να σας βάλουν πόλεμο αντί να πείτε ένα μπράβο που σας κέρδισε ο αμυνόμενος .
λέτε ασυναρτησίες χωρίς να ξέρετε απλά για να καληψετε τους φίλους σας ... και αυτό πάει στον αντάρτη συγκεκριμένα ...γιατί δεν μιλάω ποτέ απλά για να μιλήσω ...υπάρχουν φωτογραφίες για μέλλος
της σύντομης συμμαχίας σου που από την αρχή του εβεντ και μέχρι τώρα...πρόσεξε όχι μέχρι την λήξη του αλλά μέχρι τώρα έχει ανεβάσει 301 επίπεδα ...βάση των ματηματικών σας με 3.5 level την
ώρα ( που είναι σχεδόν αδύνατο σε εκείνα τα επίπεδα ) έχει πάρει μόλις 80 επίπεδα περισσότερα ...
ας μην κοροϊδευωμαστε μεταξή μας..
α δεν ξέρω θα πρέπει να μας εξηγήσει ο ειδκός που εδώ και κοντά 42 ώρες δεν έχει πάει ούτε για κατουρημα παρά μόνο κλικ κλικ
α και σφεράτοι ??
τώρα γίνεται ακόμα ποιο ενδιαφέρον !!
συγχαρητήρια για την νίκη !!
και στα ίδια επίπεδα με τους αντιπάλους βλέπω !!
Υ.Γ. τελικά κάποιοι αξίζουν μόνο όταν τρέχει τον παίκτη τους πρόγραμμα για να ανέβενουν 200 επίπεδα σε μια μέρα ..
για να μην ανοίγω άλλο ένα θέμα στο φόρουμ για τα event ... καλό θα ήταν να μπει και ένα ακόμα event με έκτωση σε αγορά διαολόπαιτρων με αυτό που θα ξεκηνήσει ώστε να μπορούνε όλοι όσοι
θέλουν να πιάξουν σοβαρά στο event
φυσικά !!
ελπίζω στο μέλλον να δούμε και κάποιες μάχες όπου θα είστε και οι δύο στο μέγιστο της δύναμης σας
μπράβο πολύ καλές μάχες !!
από περιέργεια..φοράτε και οι δύο σφέραις ?
συγχαρητήρια και στις δύο μεριές για τους πολέμους και ελπίζω να δω περισοτερο κόσμο να παίρνει μέρος και το αντιμετωπίζει σαν παιχνίδι και όχι τοσο σαν κόντρα !!