Off-topic

 • Domnu' Vespasian,


  Imi pare rau ca s-a inteles gresit mesajul meu. Nu am judecat pe nimeni, a fost doar o neintelegere sa zicem. Ai dreptate, daca acele cupoane erau inca valabile, normal ca le validam. Concursul a fost " prea deschis " , cum zicea Andrey mai sus, sa nu fie probleme a pus direct cupoanele , si, dupa noroc fiecare a nimerit un anumit numar de pietre doar ca , a doua zi, am stat toti la geana sa vedem cand apar indiciile, insa unii le-au gasit inainte ( printre care si eu, chiar daca erau deja folosite ) si era normal ca ele sa nu mai fie valabile seara tarziu .

  Repet, nu judec si nici nu voi judeca vreodata pe nimeni de aici . Avand in vedere ca nu prea mai exista interes, unii oameni precum Andrey , Lary etc incearca sa ne mai aduca bucurii prin aceste concursuri. Haideti totusi sa luam acel concurs de cupoane ca pe o neintelegere dar sa multumim conducerii pentru cele 2 zile in care am avut sansa sa castigam niste pietricele. Personal vreau sa multumesc lui Andrey pentru efortul depus si celorlalti concurenti si speram sa mai fie evenimente de genul cat de curand.

  Sper ca ati avut toti parte de un Craciun cat mai placut !

 • Salutare imi poate explica si mie cineva cum se trimite un avatar un emoticon unei persoane in mod invizibil,particip pe forumul spaniol la un joc daca nu trimit azi sant descalificat:(

  Salut! vezi imaginea de mai jos  5xB7R.png

 • Mai sant 6 zile si se termina eventul de pe serverul englezesc daca sant romani care mai joaca acolo intrati sa da-ti o mana de ajutor pentru sigilii alianta unde sant cativa romani au sansa sa deschida portile cu putin ajutor alianta este   [DeathRow]

 • Eu ma asteptatm sa fie un astfel de event! Am vazut la carecaterizarea unor jucatori ca sunt descalificati, oricum nu am inteles cum e regulamentul acelui server!

  Cred ca era mai bine un event ca cel de anii precedent cu cadouri! :)

  5xB7R.png

 • Asa sunteti toti.

  Cand se face ceva ce s-a mai facut, mereu spuneti "de ce nu fac si altceva"...cand se face ceva nou, spuneti ca "cel vechi era mai bun":rolleyes:

  Niciodata nu sunteti multumiti:P

 • Cine stie, probabil au folosit hack-uri. Andrey, mie imi plac eventurile tale, pacat ca s-a sfarsit aiurea cel cu "virgula" cupoanele. Poate mai organizezi ceva :P .