Posts by Kaprikorn

  Ei din ce am rasfoit pe paginile altor comunitati vor fi evente ce tin pana la 3-4 zile in aceasta luna la cine se nimereste sa aiba lev pentru a schimba iteme pica bine.

  Foarte posibil pentru ca ei in timp au dezvoltat alte tipuri de jocuri,e ca si cum ai avea 50 de feluri de prajituri si te poti lipsi de una,pe mine ma deranjeaza ca nu poti purta cu ei un dialog sant putini operatori care au cunostiinta de ce se intampla cu adevarat,incet ne restrangem si ce o fi om vedea.

  Eu cred ca luna Decembrie va fi plina de eventuri ,la unii o sa fie cu folos la altii degeaba sper sa faca totusi ceva memorabil pe sfarsit de an.

  Mi-ar place daca s-ar crea pentru sarbatorile de iarna un event gen cum a fost cel de pasti si cadourile sa fie generoase sa te surpinda.

  Nemtii stiu ca nu sant dispusi sa faca modificari insa sant tari care vor sa investeasca bani ca sa se faca o unire a serverelor pe comunitati,ar fi ultima solutie ca sa mai functioneze jocul am vorbit cu multi jucatori de pe alte comunitati si foarte multi si-au sters din conturi cei care aveau 15-20 de conturi mai joaca pe 4-5 sa zicem 2-3 bune si 2-3 conturi ferma de fragmente se preconizeaza ca daca s-ar uni serverele fragmentele vor deveni valuta forte pentru tranzactii,daca la anul nu se schimba nimic vor ramane 2-3 jucatori pe fiecare server si duce la finalul jocului.

  Au venit generatii noi poate ar trebui pentru ei sa se incerce ceva ca pe langa timpul petrecut in joc circa 30 de minute sau 1h sa le petreci pe forum pe teme legate de joc sau din viata de zi cu zi.

  Speranta moare ultima poate mai apar evenimente de comentat asa mai trezim interes,de exemplu ma uit pe alte comunitati au mereu jocuri interactive unele cu premii altele fara premii insa se da sansa de a interactiona userii din diferite comunitati,se discuta diverse,de la joc pana la viata de zi cu zi,candva era si la noi asa imi amintesc in 2007 era o placere sa stai pe forum am legat o gramada de prietenii.

  Mai avem aproximativ o luna jumatate din acest an as fi curios daca se va face un bilant cu evenimentele din acest an cate vor fi considerate benefice si cate nu,urmaresc pe alte comunitati unde se asteapta un raspuns neregulile privind recompensele slabe intampinate de cei cu lev peste 2000,si nu in ultimul rand la sugestiile privind imbunatatirea jocului.

  Or sa dea eventuri insa se simte lipsa jucatorilor care mai investesc in joc,daca un player joaca pe 10 servere la acest event cu reducere la pietre o sa investeasca pe unu sau doua conturi atunci ce rost e sa ai 30 de servere daca se joaca pe 2-3 maxim.

  Se aude ca vor sa dea anumite eventuri fara sa anunte in prealabil doar ce te pomenesti ca e event,posibil in Decembrie sa mai dea un event cu Marea vanatoare,care a devenit un fel devenit un fel de cine nu-i pe faza o incaseaza,si tura asta au fost pierderi mari pe toate comunitatile,multi jucatori au spus stop joc,si astfel pe fiecare server sau mai imputinat cu un numar destul de mare de playeri.

  Si-au batut nemtii joc de noi cu eventul Marea Vanatoare pe unele comunitati era trecut ca incepe pe 30 la miezul noptii pe altele ca la 12 ziua au bagat in prealabil 2 evente diferite la noi a fost cel cu pietre la arabi si alte comunitati cel cu 60% reducere la skil si 200% recompense la misiuni,si iar au cazut multi in capcana sa tina gold pentru iteme,ce erau putini care jucau acum au dat delete la conturi,o sa mai jucam 1 sau 2 pe serverele noi si prevad ca le vor stopa in final,ei nedoriind sa faca modificari gen unirea serverelor.

  Am prins un raspuns dat jucatorilor de un moderator(Shangha)care a pus pe tapet cerintele jucatorilor celor de GF,si raspunsul celor de GF va redau un paragraf

  În această echipă GF există oameni ca tine care au început ca jucător în 2006 și care adoră acest joc.
  La fel ca tine, ei sunt conștienți de faptul că un joc nu este pentru totdeauna, dar este ca bebelușul lor și, ca tine, ar dori să-l vadă încă viu și vor face tot ce pot pentru el, dacă superiorii lor asculta ( după aceea, ca în orice societate ... nu vă desenez nicio imagine .. ). Ce ma frapat a fost "acest joc nu e pentru totdeuna" oare cum so simti cel,cei care din 2006 au pompat o caruta de bani si posibil in curand din lipsa de gameri sa spuna ca vor opri jocul.

  Am vazut pe comunitatea franceza la noile servere de viteza alt sistem de joc alte reguli pare mai bun puteam sa-mi fac o idee mai buna daca s-ar prezenta si un demmo mai explicit ca sa avem o idee mai clara.

  Dezbatem in van dorintele noastre legate de joc urmaresc topicuri de pe alte comunitati unde jucatorii astepta un raspuns concret si nu dau nici un raspuns.

  Mi-ar place sa fie un topic unde sa gasesti linkuri spre clasamente din alte comunitati sa ne facem o parere cam ce miscare mai exista,mai demult aveam parte si de clasamente interesante referitoare la jucatori, aliante.