Posts by Kaprikorn
-
-
-
Am rezolvat.
-
Cine se ocupa de manteneta? cei de la Game-Forge sau fiecare tara are operatori pentru asa ceva sa stiu cui sa ma adresez pentru problemele de logare.
-
Am incercat 3 browsere si nu ma pot loga in continuare colegii spun ca e si in joc un bug nu apare raportul luptei la lupta intre aliante nu poate nimeni atentiona nemtii ca sant probleme in joc???
-
Nu vreau sa fiu stresant dar e prea de tot se fac 12h ore de cand nu ma pot loga pe serverul 8 in conditiile in care colegii mei o pot face,pot sa ma loghez pe oricare server sau comunitate in afara de serv 8,ce mantenienta sa facut daca mereu sant probleme!!!!
-
Toti playerii se plang ca nu functioneaza serverul 8 se stie ceva??cauza.
-
-
Poti incerca sa folosesti aceasta pagina pentru a te loga https://s16-ro.bitefight.gameforge.com/user/login. Daca nici asa nu merge, incearca sa alegi exact serverul pe care ai jucat (avand in vedere ca la un moment dat a fost marea unire si serverele 1-8 s-au unit toate intr-un singur server 8).
Si eu am probleme cand ma loghez folosing optiunea Tinut 8, dar aleg varianta Tinut 2 (Acum Tinut 8 ) si pana acum nu am patit sa nu ma lase.
Daca nici asa nu reusesti, incearca sa-ti resetezi parola (in conditiile in care mai ai idee/acces ce mail ai folosit).
Daca nici asa nu reusesti, posibil ca sa ai contul facut totem
Am reusit sa intru insa uneori nu pot intra cu orele mersi pentru indrumare.
-
Ma pot loga pe alte servere pe care joc insa pe serverul 8 nu pot intra ce pot face.
-
Din pacate pentru mine vanatoarea e facut pentru cine dispune de timp in 30 de minute nu am gasit nimic,bafta celorlati.
-
-
-
-
-
-
-
-
-