Posts by andrey

  pe forumul vechi au fost dezbateri interesante despre modificari in joc propuse de jucatori care se pripcep la programare si stiau ca e posibil sa se aduca imbunatatiri reale care ar fi facut jocul mult mai interesant.

  Parerea mea proprie si personala...Inca nu a fost inchis complet din cauza ca inca le mai aduce un mic profit, dar ce rost are sa mai investesti intr-un joc care a fost cam pe duca in ultima perioada?

  Sa speram ca vor aduce imbunatairi curand e un topic pe org unde aduna sugestii ,speram ca nemtii sa fie receptivi la doleantele jucatorilor-

  Ti-ai gasit. Ai uitat despre cine vorbim?^^

  Si in trecut au fost inaintate catre nemti idei bune, si nu au tinut cont de absolut nimic:rolleyes:

  Pietre, nu poti, dar cu putina imaginatie, poti sa te ajuti cu putin gold de pe un cont pe altul...cel putin, inainte se putea, acum nu mai stiu:/

  Te salut, citisem. Ideea e ca suMMer are last seen acum o luna, si am vrut sa vad care mai este stadiul - anuntul este de anul trecut - de aceea am intrebat, sa vad daca mai este de actualitate, si daca da, pe ce criterii ^_^

  Salut.

  Toti avem o viata personala, care e mult mai importanta decat cea virtuala.

  Cred ca stii si tu cum e...atunci cand apare o problema in viata reala, terbuie sa o rezolvi si nu ai mereu timp sa te ocupi chiar de tot.

  Poate summer are o problema si nu are cum sa intre...ceva ce eu (sau ceilalti colegi GO/MOD) nu am de unde sa stiu.

  Tot ce putem face este sa asteptam ca sa revina...

  Topic inchis pana primesc PM cu link-urile catre ambele caractere.


  ///edit

  Link-uri adaugate=>topic redeschis.


  Avand in vedere ca aceasta captura a fost facuta in perioada eventului Marii Vanatori, nu va fi luata in considerare pentru nici un top.

  Oricum, felicitari pentru capturi.

  va salut baieti


  azi am patit o chestie groaznica pe joc, am cumparat un item, aveam 42 milioane pe mine, doar ca atunci cand am apasat..am apasat dubluclick pe butonul cumpara, si mi-a aparut acea eroare cu refresh...si cand s-a refresh-uit pagina, mai aveam 3 milioane pe mine si itemul nu era in inventar....

  am ramas perplex, m-am tot uitat, am dat refresh-uri, am deschis si tichet la suport, poate ma ajuta...mi-am folosit si toate cadourile pe care le adunasem de ceva timp..

  Mda...ce sa zic...naspa de tine:(

  Andrey, chiar ceva un concurs, niste premii, nimic, nimic?

  Cand am creat "Vanatoarea de cupoane" am zis sa fac un concurs usor de jucat si cat de cat interesant...doar ca au fost chestii la care nici eu nu m-am gandit ca se pot intamplaX/.

  Ma gandesc sa-l mai organizez inca o data, putin modificat, iar de data aceasta va fi cam greu de stricat. Problema este ca nu stiu cand o sa o organizez...locul de munca o sa imi cam ocupe mult timp in urmatoarea perioada. O sa mai dureze ceva timp pana nu o sa ma obisnuiesc cu noul program.

  Daca aveti voi ceva idei pentru concursuri, va astept cu sugestiile prin PM si putem discuta.

  Depinde foarte mult de noroc...

  De asta toti care jucau inainte, aveau 2-3 seturi de iteme...unul pe dauna + sau -, si inca unul pe sansa + sau -...