Off-topic

 • Ai dreptate, ar trebui facute schimbari in joc precum misinile in functie de level. Am cont si pe server vechi si nou. Pe tasnad nu am cum sa fac misiuni pvp de mult timp, am avut de mai bine de 2 ani un singur adversar si de 2 sapt nici ala ca si-a sters contul.

  Si altceva, ca sa aduca activitate, sa implementeze si o recompensa pentru logare zilnica cum au facut multe jocuri de mult timp.


  Si ce e pe servere noi sa se implementeze si pe serverele vechi: sa ai tot 10 misiuni din care poti sa alegi indiferent daca ai 2-3 misiuni activate si sa primenti recompensa de la cimitir din 30 in 30 minute nu sa astepti ca pana acum sa primesti recompensa de la cimitir daca ai 8 ore de asteptat.


  Dar, parerea mea, e ca nu cred ca in scurt timp se va implmenta ceva, poate daca multi useri ar pune ceva presiune pe nemti!

  sig1.png

 • Mi-ar place sa fie un topic unde sa gasesti linkuri spre clasamente din alte comunitati sa ne facem o parere cam ce miscare mai exista,mai demult aveam parte si de clasamente interesante referitoare la jucatori, aliante.

 • Am vazut pe comunitatea franceza la noile servere de viteza alt sistem de joc alte reguli pare mai bun puteam sa-mi fac o idee mai buna daca s-ar prezenta si un demmo mai explicit ca sa avem o idee mai clara.

 • Am prins un raspuns dat jucatorilor de un moderator(Shangha)care a pus pe tapet cerintele jucatorilor celor de GF,si raspunsul celor de GF va redau un paragraf

  În această echipă GF există oameni ca tine care au început ca jucător în 2006 și care adoră acest joc.
  La fel ca tine, ei sunt conștienți de faptul că un joc nu este pentru totdeauna, dar este ca bebelușul lor și, ca tine, ar dori să-l vadă încă viu și vor face tot ce pot pentru el, dacă superiorii lor asculta ( după aceea, ca în orice societate ... nu vă desenez nicio imagine .. ). Ce ma frapat a fost "acest joc nu e pentru totdeuna" oare cum so simti cel,cei care din 2006 au pompat o caruta de bani si posibil in curand din lipsa de gameri sa spuna ca vor opri jocul.