Off-topic

 • Ai dreptate, ar trebui facute schimbari in joc precum misinile in functie de level. Am cont si pe server vechi si nou. Pe tasnad nu am cum sa fac misiuni pvp de mult timp, am avut de mai bine de 2 ani un singur adversar si de 2 sapt nici ala ca si-a sters contul.

  Si altceva, ca sa aduca activitate, sa implementeze si o recompensa pentru logare zilnica cum au facut multe jocuri de mult timp.


  Si ce e pe servere noi sa se implementeze si pe serverele vechi: sa ai tot 10 misiuni din care poti sa alegi indiferent daca ai 2-3 misiuni activate si sa primenti recompensa de la cimitir din 30 in 30 minute nu sa astepti ca pana acum sa primesti recompensa de la cimitir daca ai 8 ore de asteptat.


  Dar, parerea mea, e ca nu cred ca in scurt timp se va implmenta ceva, poate daca multi useri ar pune ceva presiune pe nemti!

  sig1.png

 • Mi-ar place sa fie un topic unde sa gasesti linkuri spre clasamente din alte comunitati sa ne facem o parere cam ce miscare mai exista,mai demult aveam parte si de clasamente interesante referitoare la jucatori, aliante.

 • Am vazut pe comunitatea franceza la noile servere de viteza alt sistem de joc alte reguli pare mai bun puteam sa-mi fac o idee mai buna daca s-ar prezenta si un demmo mai explicit ca sa avem o idee mai clara.

 • Am prins un raspuns dat jucatorilor de un moderator(Shangha)care a pus pe tapet cerintele jucatorilor celor de GF,si raspunsul celor de GF va redau un paragraf

  În această echipă GF există oameni ca tine care au început ca jucător în 2006 și care adoră acest joc.
  La fel ca tine, ei sunt conștienți de faptul că un joc nu este pentru totdeauna, dar este ca bebelușul lor și, ca tine, ar dori să-l vadă încă viu și vor face tot ce pot pentru el, dacă superiorii lor asculta ( după aceea, ca în orice societate ... nu vă desenez nicio imagine .. ). Ce ma frapat a fost "acest joc nu e pentru totdeuna" oare cum so simti cel,cei care din 2006 au pompat o caruta de bani si posibil in curand din lipsa de gameri sa spuna ca vor opri jocul.

 • Si-au batut nemtii joc de noi cu eventul Marea Vanatoare pe unele comunitati era trecut ca incepe pe 30 la miezul noptii pe altele ca la 12 ziua au bagat in prealabil 2 evente diferite la noi a fost cel cu pietre la arabi si alte comunitati cel cu 60% reducere la skil si 200% recompense la misiuni,si iar au cazut multi in capcana sa tina gold pentru iteme,ce erau putini care jucau acum au dat delete la conturi,o sa mai jucam 1 sau 2 pe serverele noi si prevad ca le vor stopa in final,ei nedoriind sa faca modificari gen unirea serverelor.

 • Eventul ala cu 60% reducere la abilitati a fost doar pentru serverele cu versiunea noua a jocului pentru ca ei nu au participat la marea vanatoare.

  "

  De sâmbătă , 30 octombrie 2020 (00:01) până duminică, 1 noiembrie 2020 (23:59), va avea loc un eveniment Gold Booster!

  (numai pentru noua versiune BiteFights !!!)"

 • Si la noi a inceput la ora 1 Marea Vanatore!


  :)) Am auzit si eu ca s-au cam incurcat cu ora inceperii eventului cu marea vanatoare (asa am praduit si e un arab cu peste 500 milioane )

  sig1.png

 • Se aude ca vor sa dea anumite eventuri fara sa anunte in prealabil doar ce te pomenesti ca e event,posibil in Decembrie sa mai dea un event cu Marea vanatoare,care a devenit un fel devenit un fel de cine nu-i pe faza o incaseaza,si tura asta au fost pierderi mari pe toate comunitatile,multi jucatori au spus stop joc,si astfel pe fiecare server sau mai imputinat cu un numar destul de mare de playeri.

 • Or sa dea eventuri insa se simte lipsa jucatorilor care mai investesc in joc,daca un player joaca pe 10 servere la acest event cu reducere la pietre o sa investeasca pe unu sau doua conturi atunci ce rost e sa ai 30 de servere daca se joaca pe 2-3 maxim.

 • Mai avem aproximativ o luna jumatate din acest an as fi curios daca se va face un bilant cu evenimentele din acest an cate vor fi considerate benefice si cate nu,urmaresc pe alte comunitati unde se asteapta un raspuns neregulile privind recompensele slabe intampinate de cei cu lev peste 2000,si nu in ultimul rand la sugestiile privind imbunatatirea jocului.