Posts by xCookie

  A trecut ceva timp de cand nu am mai raspuns. Am zis sa o fac acum. Sper ca ma poti ierta.

  Am nevoie de link-urile catre ambele conturi ca sa iti deschid topicul. Pana la primirea mesajului cu cele 2 link-uri, topicul ramane inchis.


  + ai postat in alt topic, ti-am creat eu un nou topic special pentru captura ta. Te rog sa fii atent si la regulamentul sectiunii. Multumesc.

  Sunt in lucru mai multe tutoriale noi care vor ajuta jucatorii sa inteleaga mai bine jocul si forumul. Cand vor fi gata, le vom posta in sectiunea destinata tutorialelor.

  Multumim pentru sugestie! Topic inchis!

  Un joc de la gamforge care are implementata ideea de "bonusul zilei" este Gladiatus. Si este o idee buna, chiar este o motivatie in plus pentru jucatori. Daca a fost implementata si in alte jocuri de la ei, inseamna ca nu e imposibil sa fie implementat si aici. Deci cu cat mai multe pareri, cu atat mai bine.

  Sustin si eu.

  Salut,


  In primul rand, titlul nu are legatura cu cerinta din topic. Plus ca nu prea inteleg ce vrea sa insemne topicul. E o sugestie?

  In al doilea rand, implementarea unor lucruri in joc nu tine de un "va rog". Propune o sugestie serioasa, realistica, bine scrisa, unde sa ai sustinerea mai multor jucatori si atunci va fi trimisa mai departe catre gameforge.

  O sa inchid acest topic pentru ca ai mai deschis unul asemanator.

  Din moment ce sunt din ce in ce mai putini participanti, vom reduce numerele dintre care puteti alege.


  Numerele sunt 1-5.


  Regulamentul concursului il gasiti aici.


  Succces!