Posts by xCookie

  De acord cu tine. Dar o sugestie nu o sa fie niciodata implementata daca o sustinem doar noi doi. Deschide un topic nou, scrie acolo o sugestie (nu doar niste exemple, trebuie ceva concret) pentru imbunatatirea jocului si apoi vedem ce feedback ai. Daca ai un numar mare de pareri pro din partea jucatorilor, noi o sa o trimitem mai departe catre superiori.

  Buna.

  Da-mi voie sa te contrazic. Nu, jucatorii care nu baga bani in joc nu sunt de umplutura. DAR (pentru ca mereu exista un "dar"), este firesc ca cei ce investesc o suma de bani in joc sa aiba mai multe avantaje decat cei care aleg sa nu o faca.

  In schimb, nu vad rostul acestui topic. L-ai deschis pentru ca ai o propunere? Vrei sa schimbi cumva situatia? Ai vreo sugestie?

  Hmm.. Interesant. Baietii din echipa si-au schimbat pozele de profil sa ii vedem si noi cum arata. :P:becko:  Voi ati vazut emoticonul asta :towhip:?

  A trecut ceva timp de cand nu am mai raspuns. Am zis sa o fac acum. Sper ca ma poti ierta.

  Am nevoie de link-urile catre ambele conturi ca sa iti deschid topicul. Pana la primirea mesajului cu cele 2 link-uri, topicul ramane inchis.


  + ai postat in alt topic, ti-am creat eu un nou topic special pentru captura ta. Te rog sa fii atent si la regulamentul sectiunii. Multumesc.