Vechiul forum.

 • Din pacate... e trist ca s-au sters si conturile vechi. Un alt produs gameforge ogame, s-a schimbat radical peste ani, dar in esenta a ramas comestibil si nu s-au sters conturile oamenilor, fapt pentru care e tinut inca activ de persoane care erau acolo de la inceput.. acum 12-13 ani... aici pare cam pustiu si a devenit complicat ca utilizare... si pare ca nu militeaza nimeni pentru ceva ce ar contribuii la reintegrarea forumului in activitatea jucatorilor, ma refer la nivel de comunitati nu doar .ro.


  Am observat ca atunci cand comunitatile se pun de acord pe un lucru si se trag sforile necesare la gameforge se poate lucra inspre a obtine ceva chiar daca nu e neaparat in forma exacta ceruta :)


  In principiu fac si ei un studiu de impact / merita, nu merita si depinde foarte mult unde si cat de mult poate cineva influenta la nivel mai inalt.

  Old player of

  "Mystic Mountain of Friendship [SaintS]"


  (``*.¸(``*.¸ ¸.*`´)¸.*`´)

  << ´¨`* * SaintS * *´¨` >>

  (¸.*`´(¸.*`´ ``*.¸)``*.¸)


  2007

  Cheshire_Cat, Lord Mordor, catta007, EvilSoul, SUEDEZU2007, Mozack, Moarteak, clone, IFeelSoAlive2, didot, DesTiNy^^, Nicknitro, eustachiojor, jollysweet, manelistus3f, andrey29, DarkRazoR, gryZZly, invincibil, Sasuke-Uchia, iceXman, CriSSS2008, mw_4ndr3y, Anduril, ackasha


  and many more from that very big team

 • Din pacate, nu a fost alegerea noastra, ci a celor de la Gameforge.X/  "tradus cu Google Trad"


  Îmi pare rău, dar nu sunt de acord ...  Da, Gameforge a impus schimbarea forumului și închiderea celor vechi, dar asta nu a fost făcut într-o singură noapte.  gameforge a avertizat bine în avans și a informat că ceea ce ar putea fi salvat ar putea fi transcris pe nou.  Echipele de jocuri și forumurile, pentru fiecare comunitate, ar putea transfera lucrurile, și jucătorii ...  A spune că este vina, pentru Gameforge este parțial falsă.  Este o modalitate de a pune vina pe altul destul de ușor, cred.  ... aici pare cam pustiu si a devenit complicat ca utilizare... si pare ca nu militeaza nimeni pentru ceva ce ar contribuii la reintegrarea forumului in activitatea jucatorilor, ma refer la nivel de comunitati nu doar .ro.


  Am observat ca atunci cand comunitatile se pun de acord pe un lucru si se trag sforile necesare la gameforge se poate lucra inspre a obtine ceva chiar daca nu e neaparat in forma exacta ceruta :)


  In principiu fac si ei un studiu de impact / merita, nu merita si depinde foarte mult unde si cat de mult poate cineva influenta la nivel mai inalt.


  +1 :thumbup:

  sangha12.png


  Team icon1_10.png France

  ryglem10.png  team10.png    annonc10.png serveu10.png guides10.png suppor10.png recrut10.png discor10.png
 • Da, Gameforge a impus schimbarea forumului și închiderea celor vechi, dar asta nu a fost făcut într-o singură noapte.
  gameforge a avertizat bine în avans și a informat că ceea ce ar putea fi salvat ar putea fi transcris pe nou.

  Echipele de jocuri și forumurile, pentru fiecare comunitate, ar putea transfera lucrurile, și jucătorii ...

  Ai dreptate. Schimbarea a fost anuntata din timp, dar nu a fost decizia noastra sa uneasca toate forumurile Bitefight intr-un singur forum.

  Tot ce era necesar (tutorialele si alte informatii importante de pe forumul bitefight.ro) au fost rescrise cu succes pe noul forum. Cat despre useri, noi n-am avut cum sa-i transferam pe noul forum.

  Cum noi (ca STAFF) am fost nevoiti sa ne facem conturi noi pe noul forum, asa si userii au fost nevoiti sa-si creeze un nou cont pe noul forum.