Jucatorii ce nu baga bani in joc is de umplutura.

 • Ce a ajuns si jocul asta,ati modificat tot numa pentru a le creea avantaje celor ce joaca cu pietre,degeaba ai abilitati bune ca esti atacat de jucatori de lvl mare cu iteme premium care te distrug,pe vremuri daca aveai rabdare iti puteai face cont foarte bun si fara pietre.

  Uitati-va si voi la serverele cele noi,is cativa jucatori care baga pietre la greu si la mare distanta sunt jucatorii normali.

  Edited once, last by Vespasian ().

 • Buna.

  Da-mi voie sa te contrazic. Nu, jucatorii care nu baga bani in joc nu sunt de umplutura. DAR (pentru ca mereu exista un "dar"), este firesc ca cei ce investesc o suma de bani in joc sa aiba mai multe avantaje decat cei care aleg sa nu o faca.

  In schimb, nu vad rostul acestui topic. L-ai deschis pentru ca ai o propunere? Vrei sa schimbi cumva situatia? Ai vreo sugestie?

 • Daca se vrea se poate face ceva gen:

  Fiecare misiune completata zilnic ofera ca recompensa 1 fragment mistic,maxim 2 fragmente poti fi obtinute pe zi.


  Fragment legendar,obtine 45 fragmente mistice pentru a completa 1 fragment legendar.


  Fragment legendar,reduce costul unui item la alegere la minim de aur si 0 pentru pietre ale iadului,itemul cumparat cu fragmentul legendar nu poate fi vandut la piata.


  Astfel si jucatorii care joaca gratis ar putea obtine 1 item premium la 3 saptamani.

 • De acord cu tine. Dar o sugestie nu o sa fie niciodata implementata daca o sustinem doar noi doi. Deschide un topic nou, scrie acolo o sugestie (nu doar niste exemple, trebuie ceva concret) pentru imbunatatirea jocului si apoi vedem ce feedback ai. Daca ai un numar mare de pareri pro din partea jucatorilor, noi o sa o trimitem mai departe catre superiori.

 • La jucatorii de lvl mare, un item premium la 3 saptamini ar insemna sa nu mai investeasca pietre pentru iteme. Sunt de acord sa fie acordate pietre si pentru jucatorii non-premium, dar nu in acest fel. Ar fi ceva justificat sa poti face undeva la 10-20 pietre pe luna.