The.Devils.Curse.Drakoi

• Μπραβο στον βρακακι χαχαχα τους κατεβασε ολους!

θελουμε αρενα ελ με τον αφεντη σας!

παμε παμε παμε! χαχαχα

Πάλι βεντέτα άρχισε, πάλι θα σκοτωθούμε,

πάλι τα καταφέραμε, ρεζίλι να γενούμε...!

• σιγά κόψε κάτι d3l3t3r..εντάξει μια νίκη έκανε πατώντας επισπεύσει και με 4 σφαίρες οκ σεβαστή η νίκη αλλά μην τρελενεστε γιατί αύριο πάλι δεν θα μιλάτε πάλι και δεν θα κάνουμε 3αδα για να μην λέει μόνο εγώ θα κατέβω με τον ελ να δούμε πόσο όντως εύκολα κατεβάζει 3 όπως λέει αφήστε τις εντυπώσεις και αποδεχτείτε την ουσία όπως κάνουμε και εμείς όταν σας βάζουμε πολεμους ξέροντας ότι θα χάσουμε αλλά δεν μας νοιάζει η ήττα η αν κάνουμε νίκη παιχνίδι και μαχες να γίνονται αλλά μην ακούω και κουλά τώρα αυτό έλειπε να χάσει κιολας με 4 σφαίρες.. αυτά έχω να πω και κλείνω εδώ το θέμα εύχομαι καλή 25 για αύριο και χρόνια πολλά..

• Κατ΄αρχήν λέμε 1 ΜΠΡΑΒΟ για τη νίκη στον αντίπαλο :)

Επειδή είμαι αυτή που έχω τον παίκτη από το 2008 και σε\σας ξέρω κι έχω δει πολέμους και σε μένα πριν την ένωση μπορώ να καταλάβω πότε 1 πόλεμος είναι για σπάσιμο και πότε για να νικήσεις\χάσεις.

Πόλεμος των 3ων με τα μικρότερα επίπεδα στην παράταξη είναι για σπάσιμο και κάψιμο σφαιρών:)

Δεν χρειάζεται να μας συστηθείς σε ξερουμε πολυ καλα ο λογος που μπηκε πολεμος στην Ακαδημία σας ηταν γιατι δεν σας προλαβα να σας πιασω τι να κανουμε ολοι μερα καλυμενει ειστε θα εβαζα σε ds αλλα ηθελα με εσας και ετσι επελεξα σαν δεύτερη επιλογη την Ακαδημία...δεν κανουμε πολεμους για σπασιμο αλλα και με εναν παικτη οσο ειναι ο αντιπαλος δεν βαζεις και 4 σφαιρες οταν ειναι ουσιαστικά μονος του..εκτος αν η δικια σας λογικη ειναι ναι βαζω σφαιρες...οποτε αν θες να σου απαντησω με εσας θελω πολεμους και ds να δοκιμάζονται και οπλισμοι θεωρω και απο τις δυο πλευρες...

• Αναφορά μάχης Mon, 25.03.2024 - 11:23:46

race1small.gifThe.Devils.Curse.Drakoi [drakoi]

10-19.png

Μαχητής: 7
    vs.

race2small.gifLAIMARGA LYKOPOYLA.III [LAIMARGO]

2-22.png

Μαχητής: 1

Νικητής: The.Devils.Curse.Drakoi

The.Devils.Curse.Drakoi κέρδισε: 739 Χρυσός

Σημαία

Η Συμμαχία The.Devils.Curse.Drakoi λήστεψε με επιτυχία τη Συμμαχία Σημαία του Κορακιού.

η σιωπή των αμνών τώρα

που θέλετε και μεγάλες παρατάξεις

είναι κακό να τρέχει η γλωσσά ροδάνι χωρίς επεξεργασία από εγκέφαλο

που θες και αρένα κρύφτηκες στο καβούκι σου

μόνο με μεταγραφές μπορείτε και εκεί ζόρικα τα βλέπω

Σημαία του Κορακιού Σημαία του Κορακιού

Βασικό ταλέντο: +5
    GRYLOS, .axaios. and DrizztDourden like this.
  • μπραβο για την μαχη .

Εσυ με τα μεγαλα λογια σου αφησαμε τον μαστερ να παιξεις αν και εφυγες απο εκει .

Σκορδαλια τσιπουρακι και ολα τ ακαλα δεν ασχοληθηκαμε με πολεμους δρακων

• τι να ασχοληθείς εσύ με χαρισματικό παίκτη δεν είναι καν δικός σου όταν φτιάξεις δικό σου λεβελ τότε θα απαντας κιολας απόλαυσε τον μεζέ σου τώρα όσο για το ότι δεν μπήκες και ότι έφυγα ήταν για να δεις πόσο πουθενά είσαι σαν παίκτης δεν σε βλέπουμε καν απλά πήρες μια χαρα του πρωτάρη από εδώ και πέρα ξέρεις δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο...κάνε τον Κούγια τώρα σε σχολιασμό τον συμμάχων σου μέχρι εκεί καλός είσαι...καλή συνέχεια Κούγια ...

• Αναφορά μάχης Wed, 27.03.2024 - 18:42:40

race1small.gifThe.Devils.Curse.Drakoi [drakoi]

10-19.png

Μαχητής: 6
    vs.

race2small.gifLAIMARGA LYKOPOYLA.III [LAIMARGO]

2-22.png

Μαχητής: 1

Νικητής: The.Devils.Curse.Drakoi

The.Devils.Curse.Drakoi κέρδισε: 737 Χρυσός

Εμφάνιση πεδίου μάχης

Γύρος 1

The.Devils.Curse.Drakoi

101.gif
    101.gif 101.gif
    101.gif 101.gif 111.gif

210.gif

LAIMARGA LYKOPOYLA.III

GRYLOS likes this.
  • Μπράβο , μπράβο πολύ καλή μάχη !!!

(νικήσατε τον master1 τον καταπληκτικό παίκτη επιπέδου 4)

Ό,τι κάνουμε στο παρόν επηρεάζει το μέλλον ως συνέπεια

και το παρελθόν ως λύτρωση.

Paulo Coelho

MII-IAIL likes this.
  • Αγαπητή jeandark

τις ειρωνείες κρατήστε τις για τους φίλους-παρέες σας και συμμάχους

το γεγονός ότι δεν μπαίνετε στους πολέμους δεν ευθυνόμαστε εμείς

εσείς επιλέγετε να βάλετε το μικρο παίχτη στον πόλεμο

κάπως έτσι είναι και για εμάς όταν σας βάζουμε πόλεμο και μπαίνετε μόνο τα μεγάλα λεβελ σας

και το πανηγυρίζεται

όποτε για ποιο λόγο μας λέτε ειρωνικά μπράβο?

όταν το κάνουμε εμείς είναι πικάρισμα όταν το κάνετε εσείς τότε τι είναι σωστό?

* Η jeandark που ξέρω και βλέπω χρόνια

στο παιχνίδι όπως και στα φόρουμ δεν έγραφε πότε έτσι ακόμα και όταν υπήρχε κόντρα με αλεπου μήπως δεν είναι η ίδια παίχτρια και έχει αλλάξει κάτοχο?

GRYLOS, .axaios. and _U_F_D_ ANTARTHS like this.
  • η απορια που εχω εγω ειναι εσυ που τα ξερεις για τοτε με τον αλεπου αφου ειχες αποκληστει με μουλτυ και μετα με μποτες;

Μπραβο για την νικη σας!

49 UK.

MasterOfDisaster likes this.
  • μπράβο για την νίκη αν αυτό είναι το πρόβλημα σου Jean να μην παίζεις με καλυψεις να σου κάνουμε πόλεμο να νοιώσεις μεγάλη παίκτρια που θα αντιμετωπίσει 2270 λεβελ παίκτη....ξεκαβαλα από το καλάμι που εχεις δεν σου πάνε αυτά τα ύψη σε προσγείωσε ο γρυλος εσένα οπότε κάτσε στην γωνία σου και απόλαυσε το κρυφτώ ...και πάλι μπράβο πολύ άνετη νίκη μπήκε δεν μπήκε κόσμος από τους αντιπάλους...η ιστορία έγραψε νίκη όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε..

GRYLOS and drakoulas2020 like this.
  • παπαγαλάκι υποκινούμενο από όλους

τα λογία σου τραυλίζουν μην ξέροντας τίποτα και οπός είπα παπαγαλίζεις ότι νάνε

ο δράκουλας δεν έφαγε μόνιμο για μουλτι

ούτε για ότι και να είναι αυτό που αποκαλείς μπότες άμα έχεις κάτι να μας αποδείξεις αυτά που λες καντο και μην πετάς λάσπη στον όνομα του δράκουλα αυτό σε κάνει ψεύτη και να κερδίζεις τις εντυπώσεις από άτομα που δεν ξέρουν

όταν ήταν ο δράκουλας ο κουμπάρας μου εσύ δεν ει σουνα πουθενά στον χαρτί μου έτρωγες φάπες από τα τσικό μας

ήταν η εποχή που ο αλεπού είχε κόντρα με την jeandark

ο tiger20 με έπεισε έμενα και την ομάδα να βοηθήσουμε gr8 και λαίμαργους

πες και καμιά αλήθειά δεν κάνει κακό

.axaios. likes this.
  • βρε αδαμαστε κιτρινε τυπε του ελληνικου bitefight.

θες να μιλησουμε για αληθειες;

οταν στα ταλιρωναν οι deaf bitter mountain (dea) με Uncle,rorys, zorbi x-johny-x και τρεχατε να ερθετε στους gr8 τα ξεχασες;

οταν ο mystic σας εμαθε να παιζετε τα ξεχασες;

οταν σας εδεινα οπλα πετρατα που ησασταν μικτροτερα επιπεδα τα ξεχασες;

οταν κλεγατε μετα που σας φαπωνε ο M.chaos και ερχοταν η jeandark ο mystic και εγω για να ξελασπωσετε τα ξεχασες;

οταν ο punisher σας ειχε στην μπουκα και σας ταλιρωναν τα ξεχασες;

μου λες οτι με βαρουσαν τα τσικο σας...

ποτε; μια ζωη στην κλαψα ησουν και εσυ και ο αρμαρος και ολοι σας.

μπενατε ο ενας στον λογαρισμο του αλλου για να παιξετε μπας ανεβειτε κανενα επιπεδο και να τρεξετε να ζητατε χρυσο απο την jeandarc να σας παρει οπλα τα ξεχασες;και στο φορουμ και στο παιχνιδι τα ξεχασες;

οταν αλλαξατε συμμαχια και δυαλησατε την 1η σας γιατι ειχατε μπαναρισμενο αφεντη με μουλτυ και πατησατε διαγραφη τα ξεχασες;

οταν εφαγες εσυ ο αρμαρος και ο μπρικο για χρηση μποτ τα ξεχασες;

το πιλορι που μπορουσαν να το δουνε ολοι το ξεχασες;

οταν αλλαζατε σε λυκους και κρυβοσασταν στους λεμαργους το ξεχασες;

οταν ειχαμε στους gr8 σφραγιδα και πατουσατε πολεμο και καλα για να δειτε διαφορα ενω προσπαθουσατε να κερδισετε το ξεχασες;

νομιζεις οτι μιλας σε εναν που εφτιαξε παιχτη εχθες μαλλον...

αλλα μιλας σε εναν παιχτη που παιζει απο τις πρωτες μερες του σερβερ 8 και ξερει τι ειστε...

ενα τσουρμο εγωιστες που νομιζετε οτι με τα μποτ και και τα μουλτυ θα πατε μπροστα.

οταν δεν φτανατε τους αλλους τους κραζατε οτι εχουν την διαχειρηση μαζι τους.

μια ζωη αυτο κανατε!

ειστε το μεγαλητερο ψεμα του παιχνιδιου ρε!

που μετα απο τοσα οπλα που σας ειχα περασει και εγω και αλλοι οταν χρειστηκε να παω στους λεμαρ

οταν ποσταρατε εσυ απο τον λογαριασμο του αχαιου και φαγατε μπαν

γους για βοηθεια και για να μην αφησω τον αντιπαλο μου (rorys) να ανεβει με βαρουσατε με τα οπλα που σας ειχα δωσει και μου στελνατε μυνηματα να σας βοηθεισω με καλυψη να αγορασετε τα ιδια.

δρακουλα ουτε με τον αλεπου βοηθεισατε ποτε (αφου ειχατε εξαφανηστει/ αποκληστει ) ουτε με κανενα αλλον.

μια ζωη την παρτη σας κοιτουσατε.

γι αυτο και ναι οι λεμαργοι μια ζωη στην φαπα θα σας εχουν οτι προγραμμα και οτι αλλο μεσο χρεισημοποιειτε!

τα φιλια μου και πιασε δουλεια σε καμια φιλαδα να γραφεις τις ψευτιες σου.

εδω υπαρχουν ακομα παιχτες απο το 2008.

• Καλησπερα d3l3t3r..διαβασα πολυ προσεκτικά οσα ειπες και θα σου πω τα εξης...ο αχαιος δεν εχει φαει ποτε μπαν πρωτον και αυτο μπορουμε να μας το πει και η διαχείριση..

2.εμενα προσωπικά δεν με βοήθησες πότε με πετρατα όπλα όπως εφόσον και όσο θυμάμαι καλά και τα άλλα παιδιά τα επερναν μόνα τους..

3..όσον αφορά την τότε συμμαχία telf αν θυμάσαι καλά είχαν και gr8 κόντρα και τότε πήγαινε ο tiger20 Να βοηθήσει τους gr8 όπως να σου θυμίσω τότε με αφεντη μυστικ η gr8 πέρναγαν λεφτά στην Γιάννα με Ruthien και σεβασμιοτατο αν θυμάμαι καλά γιατί πάνε και χρόνια και τις έπαιζε ο μυστικ τον παίκτη επειδή λέει είχε επαγγελματικό ποντίκι...αυτά δεν τα λέω εγώ ο μυστικ τα έλεγε...

4.εγω πρωσοπικα έχω βοηθήσει τους λεμαργους άσχετα την μετά κόντρα μας και δεν κρύφτηκε πότε από κανέναν παίκτη..

Γιαυτό επειδή εσυς παίζεται τίμια θα σου θυμίσω ότι εγώ πρωσοπικα σας έδωσα τον πρώτο μου παίκτη στο bitefight ο γνωστός με αλλαγή ονόματος του νέου χρήστη golf μετά gothel μετά ten ten...είναι ψέμα και αυτο...

Επίσης θα σου θυμίσω ότι ο συγχωρεμένος kain αναφέρθηκε ότι ήταν αυτός που σας έδωσε τις Μπότες σε όλους τους λεμαργους..δεν ανέφερε πουθενά στους δράκους γιατί εμείς δεν είχαμε καλές σχέσεις άλλωστε την τότε εποχή αλεπού.. αυτά που λες για τα όπλα είναι ψέμα και δεν ισχύει..να σου θυμίσω ότι εσύ ήσουν το ποιο μικρό λεβελ άλλωστε σε έχω περάσει 20 φορές και ας έχω σταματήσει το game 5 χρόνια...μάθε να λες αλήθειες και να ξέρεις ότι δεν ξέρεις μόνο εσύ πράγματα ξέρουμε και εμείς πάρα πολλά γιαυτό άραξε γιατί ο φίλος Δημήτριος είναι αυτός που διαχειρίζεται τους παίχτες που το παρατάνε και τους δίνει σε φίλους όπως λέτε και εσυς...

drakoulas2020 likes this.
  • και για να τελειώνουμε πες μας τι λεβελ είναι ο mil-IAL δημόσια για να μην βγάλω εγώ τι λεβελ είναι που λες ότι ήσουν και μεγάλο λεβελ...ο παίκτης μου ξέρεις τι λεβελ σας τον έδωσα μην τα λέμε αυτά εεεε deleter?πάντως στην φάπα και να σου έχω πάρει 150 εκατομμύρια δεν το λες,...εκτίθεσαι..ας μιλήσουν παίκτες που όντως είναι καλοί όχι εσύ που ήσουν μια ζωή στο γλείψιμο...αντε τσίου τώρα..και κάτι που ξέχασα θα συμφωνήσω ότι υπήρχε βοήθεια από την jean σε χρυσό για αγορές του tiger τότε όπως βοηθούσε και αυτός..

Παρακαλώ ΠΡΟΣΟΧΗ στις εκφράσεις σας~ Whitedrum

Edited once, last by .axaios. ().

GRYLOS and drakoulas2020 like this.