Easter Event

 • PASTE FERICIT!

  Salutari creaturi ale intunericului!

  Inca o data, a venit timpul ca iepurele viclean sa ascunda cadouri pentru ca voi sa le gasiti. Aceasta creatura are anumite moduri de a ajunge in locuri nemaivazute si de a nu fi prins, iar jocul nostru nu face exceptie. Fiind imprastiate prin joc, aveti ocazia sa gasiti si sa colectionati oua. Dar fiti rapizi si dati repede click pe ele, inainte ca acestea sa dispara. Faceti tot posibilul sa colectionati cat mai multe oua, deci vanatoare placuta.

  Recompensele pe care le puteti gasi in oua pot include Aur sau chiar Pietre ale Iadului. Deci, fiti pe faza si mult noroc.

  Easter3.png

  Cu toate acestea,avem ceva mai mult, pentru cei care doresc acest lucru!  Dulcea inocenta a tineretii a fost ademenita afara si acum hoinareste prin oras. Se pare ca unul dintre sateni a decis ca ei sa incerce sa captureze iepurele viclean, dar pe masura ce ei creau inelele, acestea dispareau. Au disparut fara nicio urma, si va fi nevoie de ajutorul vostru pentru a le redescoperi. Luati-le urma si gasiti obiectele care lipsesc pentru un event care cu siguranta va fi un inceput fantastic pentru sezonul calduros.  Urmariti indiciile si faceti ceea ce vi se spune, in timp ce incercati sa gasiti copilul in locul unde acestea s-au ascuns.  Explorati in cel mai mic detaliu orasul si aleile pentru a afla unde s-a dus copilul; veti fi surprinsi de ceea ce puteti descoperi. Faceti acest lucru si ajutatii in serbarile sezonului.  Doar avand un final fericit si descoperind locatia fiului ratacit, recompensa va va fi data.  Easter4.png  Evenimentul va dura 5 zile, incepand cu data de 19 Aprilie (00:00) si se va incheia pe 23 Aprilie (23:59) - Ora Locala

  Informatii aditionale:


  • Evenimenul dureaza 5 zile.
  • Este compus din 2 evenimente care se desfasoara in acelasi timp.   -Vanatoarea de oua. Ouale de Pasti vor aparea undeva pe pagina. Dati click si adunati-le. Numarul maxim de oua pe care o persoana le poate gasi este de 240 de oua.   -Misiunea principala cu povestea ei. Urmariti povestea, dati click, vorbiti si distrati-va. Terminati-o si colectati-va premiul.
  • Participarea la misiune este optionala.
  • Acest eveniment va functiona pe ambele versiuni ale jocului.

  Mult succes!

  Paste Fericit!

  Echipa BiteFight.ro

 • suMMer

  Closed the thread.
 • Sangha

  Approved the thread.