EVENT VS BOT

• Μετά το μαζικό προωθητικό μήνυμα για bot σήμερα, έχω μια απορία γιατί συνεχίζει η εταιρεία μόνο να βάζει event [ boost event] εάν δεν ελέγχει -σταματάει την χρήση bot.

Επίσης με αυτο το μαζικό μήνυμα προαναγγέλει 8 μέρες event ,πως το γνωρίζει αν ισχύσει;

Μόνο να βάζουν χρήματα οι παίχτες; Λίγο προστασία των παιχτών δεν θα έβλαπτε.

• Aπαραδεκτα πραγματα... απλα αν ισχυσει για 8 μερες αυτο τα λεει ολα το ποιος ειναι αυτος..η εταιρια δεν ασχολειται χρονια τωρα! Τα εχει βροντηξει

• Νομίζω ότι είναι επειδή τα έσοδα του προέρχονται από δύο μέρη.

Είναι ενδιαφέρον ότι το μήνυμα πήγε μόνο σε ενεργούς παίκτες.

Ένα από τα μέλη μας δεν ήταν online για 30+ ημέρες, του έγραψα στο messenger για να συνδεθεί, αλλά δεν έλαβε μήνυμα.

Από αυτό νομίζω ότι ο κατασκευαστής του ραβδιού μπορεί να κάθεται κοντά στο τραπέζι.

• Ε ναι λογικο καποιος απο μεσα ειναι, την εταιρεια, αλλα ελεγχος μηδεν.μας ειπε και τη πληροφορια οτι το ηβεντ θα μπει για 8 μερες. Μαλιστα. αλλα ελεγχος υπαρχει για αυτο οποιος το χρησιμοποιει? Και εφοσον υπαρχει που γραφει τους κανονες ποσο καιρο τρως μπαν για αυτο?

• Νομίζω ότι είναι επειδή τα έσοδα του προέρχονται από δύο μέρη.

Είναι ενδιαφέρον ότι το μήνυμα πήγε μόνο σε ενεργούς παίκτες.

Ένα από τα μέλη μας δεν ήταν online για 30+ ημέρες, του έγραψα στο messenger για να συνδεθεί, αλλά δεν έλαβε μήνυμα.

Από αυτό νομίζω ότι ο κατασκευαστής του ραβδιού μπορεί να κάθεται κοντά στο τραπέζι.

Δεν ξέρω ποιος έχει συμφέρον από αυτό, αλλά η εταιρεία οφείλει νομίζω να σταματήσει τα event μέχρι να βρει τρόπο να σταματήσει τα bot . . .

Ό,τι κάνουμε στο παρόν επηρεάζει το μέλλον ως συνέπεια

και το παρελθόν ως λύτρωση.

Paulo Coelho

• Δεν ξέρω ποιος έχει συμφέρον από αυτό, αλλά η εταιρεία οφείλει νομίζω να σταματήσει τα event μέχρι να βρει τρόπο να σταματήσει τα bot . . .

χωρίς εκδήλωση, θα υπήρχαν ακόμη λιγότεροι ενεργοί παίκτες.

υπάρχουν εκείνοι που παίζουν μόνο κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων

• Η εταιρεια οντως οφειλει να βρει τροπο να σταματησουν τα προγραμματα. Και ειναι πολυ ευκολο να γινει αυτο.προτασεις ειχαν γινει στο παρελθον.ενα παραδειγμα ειναι οταν παιζεις ιστορια να σου,βγαζει διαφορες φωτο αν ειναι ρομποτ η οχι ,βρες τη σωστη εικονα. δεν γινεται να εχουμε λυσεις εμεις και να μη μπορουν να βρουν αυτοι ως εταιρεια. Αυτο σημαινει οτι κατι παιζει καποιος η καποιοι ευνοουνται στο να πουλανε το προγραμμα και ετσι το αφηνουν

• Η εταιρεια οντως οφειλει να βρει τροπο να σταματησουν τα προγραμματα. Και ειναι πολυ ευκολο να γινει αυτο.προτασεις ειχαν γινει στο παρελθον.ενα παραδειγμα ειναι οταν παιζεις ιστορια να σου,βγαζει διαφορες φωτο αν ειναι ρομποτ η οχι ,βρες τη σωστη εικονα. δεν γινεται να εχουμε λυσεις εμεις και να μη μπορουν να βρουν αυτοι ως εταιρεια. Αυτο σημαινει οτι κατι παιζει καποιος η καποιοι ευνοουνται στο να πουλανε το προγραμμα και ετσι το αφηνουν

Δυστυχώς η εταιρεία του (Gameforge) και η διοίκηση δεν ενδιαφέρονται πια για το ποιος παίζει με ένα πρόγραμμα bot, αρκεί να τους πληρώνετε για τους Hell Stones

• Δεν ξέρω ποιος έχει συμφέρον από αυτό, αλλά η εταιρεία οφείλει νομίζω να σταματήσει τα event μέχρι να βρει τρόπο να σταματήσει τα bot . . .

χωρίς εκδήλωση, θα υπήρχαν ακόμη λιγότεροι ενεργοί παίκτες.

υπάρχουν εκείνοι που παίζουν μόνο κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων

Μέχρι να βρει λύση για τα bot ναι πρέπει να τα σταματήσει μετά ας βάλει συνέχεια event .Γιατί θα βλέπουμε πάλι να βγάίνουν 100αδες επίπεδα με αδειανόητους ρυθμο΄υς σε κάθε κυρίως boost event ,για τα οποια ήδη μας ενημέρωσε αυτός που μας έστειλε προωθητικό μήνυμα του bot οτι θα μπουν.

Αλλά έχει δίκαιο ο Al3aQrAb1 μόνο να ξοδευοντε διαολόπετρες και όλα καλά.

• Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές να έχουμε... φαντάζομαι σε όλους τούς ενεργούς στάλθηκε αυτό το προωθητικό μήνυμα για αγορά μποτ... το θέμα είναι ή εταιρεία τι κάνει??? Μας πουλάει και μποτ για 8 ημέρες για το εβεντ και πώς γνωρίζει κάτι τέτοιο??? Μήπως είναι κάποιος από την εταιρεία που θέλει να βγάλει?? Ή δεν θα πάρουμε καμία σοβαρή απάντηση για αυτό το θέμα

• Θα ήταν πιο εύκολο αν η GF δημιουργούσε διακομιστές bot στο επόμενο άνοιγμα διακομιστή.

Υπάρχουν διακομιστές x2 ή x6 σε κάθε χώρα, και όσοι κάνουν bot πηγαίνουν εκεί για να «παίξουν», και όσοι δεν μένουν στους παλιούς διακομιστές.

Θα διέγραφα όλους τους χρήστες bot στους παλιούς διακομιστές.

Με αυτόν τον τρόπο, οι κανονικοί παίκτες θα ήταν ευχαριστημένοι και τα bots θα έπαιζαν ατιμώρητα.

Είναι πιθανό το επόμενο πρόβλημα να είναι ότι δεν υπάρχουν αρκετοί ενεργοί παίκτες στους παλιούς διακομιστές, αλλά αυτό το πρόβλημα θα μπορούσε να λυθεί με ένα συμβάν συγχώνευσης.

• εγω θα πω μονο οτι για να ερθει σε ολους τετοιο μυνημα παει να πει οτι καποιος/οι κανει/κανουν χρηση του προγραμματος αυτο...

οποτε η διαφημηση αυτη πρωηλθε απο το ατομο-ατομα....

Πάλι βεντέτα άρχισε, πάλι θα σκοτωθούμε,

πάλι τα καταφέραμε, ρεζίλι να γενούμε...!

• εγω θα πω μονο οτι για να ερθει σε ολους τετοιο μυνημα παει να πει οτι καποιος/οι κανει/κανουν χρηση του προγραμματος αυτο...

οποτε η διαφημηση αυτη πρωηλθε απο το ατομο-ατομα....

κάτι θα ξέρεις για να το λες!!!!

• και ύστερα ήρθε ο κακός ο λύκος και φύσηξε και έπεσε το σπίτι.... αυτό μου θυμίζει η ιστορία σας.. που επειδή ένα μήνυμα σας ήρθε που αναφέρει για 8 ημέρες εβεντ.. εσείς το δέσατε ότι όντως θα γίνει 8 ήμερες εβεντ και ότι είναι και δόλος από την εταιρεία..

προς ενημέρωση σας 8ημερο εβεντ δεν θα γίνει.. αν θα γίνει θα γίνει βαριά 4-5ημερο το οποίο δεν έχει ακόμα αποφασισθεί γιατί αν θυμάστε πέρυσι που μπήκε ήρθαν όλα τα πάνω κάτω και είχε κολλήσει και αυτό και όλος ο σερβερ και είναι ακόμα υπο σκέψη αν θα το βαλουν και κάνουν τεστ ακόμα..

οπότε εσείς να πιστεύεται οτι βλέπετε στις ανακοινώσεις και οχι οτι σας αναφέρει ένας παίχτης ψεύτικος που προσπαθεί να σας πουλήσει ένα μποτ

τώρα γιατί έστειλε σε ενεργούς παίχτες.. και ο πιο απλός μπορεί να σκεφτεί να στείλει μήνυμα πχ στους πρώτους 20-50.. λογικό να είναι και οι πιο ενεργοί και οχι γιατί << βλέπει-ξέρει>> μέσα απο τα εργαλεία μας.. απλή λογική..

Όσο αφορά το μποτ ελπίζω να μην το αγόρασε κανείς.. τις συνέπειες τις γνωρίζεται

Το θέμα κλείνει και να μην ξανά ανοιχθεί κάποιο παρόμοιο..

«μή μου τοὺς κύκλους τάραττε»

• NanSu

Closed the thread.