Αναφορά μάχης Tue, 14.01.2025 - 19:13:19
Volkano vs. Ang3losgr3
Νικητής: Volkano
Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (35828 : 23033)!
Volkano κέρδισε: 2.007.722 Χρυσός
για ενα "τζα" μπηκα!!!!
Αναφορά μάχης Tue, 14.01.2025 - 19:13:19
Volkano vs. Ang3losgr3
Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (35828 : 23033)!
Volkano κέρδισε: 2.007.722 Χρυσός
για ενα "τζα" μπηκα!!!!
**Αφαιρέθηκε όλο το κείμενο λόγω παραβίασης κανόνων και ΓΟΣ**
Ποινή για 365 ημέρες ~ DarkSoul
Τέλος, αν έχετε αμφιβολία για κάποιο μέλος της ΔΟ, ανοίξτε ticket και κάντε την καταγγελία σας.
**Λογοκρίθηκε όλο το κείμενο***
Δόθηκε ποινή για προσβολή ΔΟ ~ DarkSoul
Αναφορά μάχης Thu, 02.01.2025 - 17:08:22
Volkano vs. Ang3losgr3
Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (111831 : 73281)!
Volkano κέρδισε: 2.100.842 Χρυσός + 2.678 Μπόνους χρυσού
καλη χρονια με υγεια και παντα τετοια!!!!
αχαιος καλη χρονια με υγεια πανω απ ολα!!!
ναι και σε μενα ησουν ο μονος που με δυσκολεψε παρα πολυ οχι απλως πολυ και εκανα πολυ περισσοτερες ηττες απο νικες!!!!
και καλυψεις εδωσα και πηρα!!!
εγω δεν εχω προβλημα με ΚΑΝΕΝΑΝ!!!! γι αυτο παιζω και μονος μου!!!!
με την κλεψια με αθεμιτα μεσα εχω προβλημα κι οποιος εκλεψε να τιμωρηθει αναλογα!!!
οποιος κι αν ειναι αυτος , ειτε ειναι καποιος που ριχνει χρονια λευτα στο παιχνιδι , ειτε ειναι της ΟΔ
οχι 2 μετρα και 2 σταθμα.... παιχνιδι ειναι.... η παιζουμε επι ισοις οροις η τελος να το κλεισουμε το μαγαζι...!!!!
για μενα ρισπεκτ ειναι η Γιαννα ο Γρυλος ο ελμ ο ουπαΒασιλης ο Πρινςοφντεθ και ο Ονλιδεμπρειβ (αν ειναι ο παλιος) και η Νανσυ οσο επαιζε εκεινη.
που με την γιαννα δεν ειχα ποτε παρεδοσε ποσα μαλιστα με φιλο/συμμαχο της που διαγραφηκε πριν καιρο και ειχαμε μεγαλη λυσα και κοντρα στον σ7 για πολυ καιρο αλλα με ευγενη αμιλλα...
και μπορω να πω οτι αυτη η κοντρα με εκανε καλυτερο παιχτη στο στυλ που παιζω
Αναφορά μάχης Tue, 31.12.2024 - 19:03:30
Volkano vs. Aggelosgr10
Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (67546 : 22999)!
Volkano κέρδισε: 775.245 Χρυσός
Αναφορά μάχης Tue, 31.12.2024 - 19:34:06
Volkano vs. Aggelosgr10
Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (67592 : 21927)!
Volkano κέρδισε: 693.651 Χρυσός
τελος για φετος!!! του χρονου ξανα απο το κινητο...
μονος παιζω βρε ανυπαρκτε απο το '19 δεν ανεβαζω λεβελ και λεια!!!
εσυ ξεπετακτηκες ουτε ενα χρονο τωρα και δεν ησουν ουτε 50αδα στην ενωση και ξαφνικα με την ΜΠΟΤΑ απο τουβλο εγινες τσιμπεντολιθος!!!!
κανε τωρα τις διακοπουλες σου που ελπιζω ολων σας να ειναι ΜΟΝΙΜΕΣ και κλαψε σε καμια γωνια....
αα!! πριν το ιβεντ εισουν 1 ΔΙΣ κατω απο εμενα δλδ κατω απο τα 40 και ξαφνικα με περασες και αλλα 25-26 ποσα ειναι και επιασες τα 66
και εσυ σε μια μερα ανεβασες 100 χαρισμα 100 επιδεξιοτητα 2 αμυνα και 62 δυναμη....!!!!!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΟΝΙΜΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ και στα τσακιδια.... γιατι αυτο λεει ο κανονας...
και αν δεν φατε θα ειναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ .
οσο για μενα ασε να εχω πριντ σκριν τον γρυλο να με παρακαλαει να γυρισω και να ενταχθω ξανα μαζι του.....
με πρωην εχθρους μας εκανε κομμα οπως και με εσενα τον ανυπαρκτο μεχρι πριν λιγο καιρο...
ζευγαρακι ειναι ο κλικλικος οπως ανεφεραν αλλοι παραπανω με την αλλη την φιλη του χρυσοδαχτυλος η οπως αλλιως σας λενε
κι αυτος 100 λεβελ κατω απο μενα ηταν και ξεφνικα χτυπησε 5αδα πριν την ενωση με στατς 1300 τα εκανε 2000
εχεις συγχυση στο κεφαλι σου δεν σε παρεξηγω!!! τοσα λευτα τζαμπα για το μποτ για τις πετρουλες και οτι αλλο....
και απο τον αλλο τον εν τελη μποτακια τον αχαιο εχω μηνυματα κι απο αυτον να γυρισω και να ερθω στην συμμαχια σας....
εσεις ολοι με γλυφετε εγω κανεναν....
ο ελμ ειναι κι αυτος πρωην συμμαχος μου και για πλακα με χαβαλε ανοιξαμε 100 πυλες στον 7
αλλα οπως και να εχει εγω ειμαι ο ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΣΕ ΚΛΕΜΕΝΟ ΧΡΥΣΟ στους 25 σερβερ μονος μου με την αξια μου χωρις τουρμπο ιντερκουλερ ιντζεσιον και οποι αλλη βοηθεια...
καλη χρονια .-
καλημερα καλησπερα!!! καλη τελευταια χρονια του χρονου!!!!
Γιωργο καλοφαγοτα..... Χ10 καθε μερα μεχρι να δινει κατω απο 1000 χρυσα!!!! βεντουζα που λεγαμε σε εποχες καμπερ προ μεραλγκονις!!!!!
εγω επιμενω στους ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ.....
γιατι οχι ΟΛΟΙ και επιλεκτικα μερικοι απο δαυτους ; γιατι υπαρχει προστασια ;
και αν οπως λετε ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ 7 ΜΕΡΕΣ ; ο κανονας μια ζωη ελεγε ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ..... τελος....
αν ειναι να βγει κι απο τον Terrorbite και απο τον voodoo !!! για ουτε 100 λεβελ ανεβασμα ο ανθρωπος εφαγε μονιμο αποκλεισμο πριν 12-13 χρονια!!!! και με αυτα τα αισχη τρωνε 7 μερουλες; ντροπη!!!!!
και εχουν εξαφανιστει και ολοι οι λαληστατοι απο το φορουμ!!!!!
ωραια!! χαιρομαι!!!!
το ¨ζευγαρακι της αγιας παρασκευης¨ αυτος με το αλλο το κολιταρι πηραν περσι πριν την ενωση αν θυμαμαι καλα καμια 1000 λεβελ μονο ρε!!!
κατω απο μενα ηταν ολοι αυτοι.....που απ το 19 εγινα καμπερ 2200λβλ και δεν ανεβασω λεια και λεβελ και οι υπολοιποι με την ενωση δεν υπηρχαν στην 50αδα τι λεμε τωρα!!!!!
αααααααααχ γινε παλι καμπερ!!!! εγω θελω μαχη μαζι σου αλλα δεν ειμαστε πλεον 80-100 λεβελ!!!!!
Γιωργο ειναι κριμα ΜΗΝ σβησεις τον παιχτη....
παντος τοτε στους FOH ειχαμε κανει για πλακα 100 πυλες.....
μπραβο ρε παλιοφιλε!!!! εκανα εντιτ στο δικο μου ΜτΗ και ημουν συγουρος οτι θα τον βγαλεις γκομενα!!!!!
Αναφορά μάχης Mon, 30.12.2024 -
Volkano vs. Slitterr
Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (170208 : 128792)!
Volkano κέρδισε: 2.717.440 Χρυσός
κι ασε τους αλλους να παιζουν με ΜΠΟΤΕΣ....!!!
την ευεξια που σε δινει ο κερδισμενος χρυσος απο μαχη δεν στην δινουν ουτε 100 στατς με ΜΠΟΤΕΣ!!!!!
ααααααααα!!! κυκλοφορει "ξεβρακωτος" με ακαλυπτο χρυσο βρυκολακας μεγαλου επιπεδου και γυρισε αλλος μεγαλος και τον χτυπαει και του εχει παρει πανω απο 13 μυρια χρυσο!!!!
κριμα να μην τον φτανω να τον αρμεξω με διπλο Χ10 επιθεση σημερα και αυριο.... τον εφτανα παλια ηταν μικροτερος μου αλλα εχει τουρμπισμενο μοτερ πλεον!!!
μακαρι να εφαρμοστουν οι κανονες και να παρει ΜΟΝΙΜΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ οπως ειναι οι κανονες και οχι 7 ημερες διακοπες!!!!
***edit***
γυρισε και ο ΕΛΜ !!! και ο ΕΛΜ ειναι παλιος μετρ της "βεντουζας"!!!!
Ελ Μαριατσι σορρυ παιδια ειμαι 5 χρονια "μοναχικος καβαλαρης" δεν ξερω ποιοι ειναι με ποιους σε συμαχιες κοντρες κλπ το μονο μου παιχνιδι ειναι επιθεσεις καθαρα για χρυσο.... που και που ανεβαζω κανα στατ και κανα λεβελ για να παρω κανα καινουριο κομματι οπλισμου.....
στην μετα εποχη "Καουτσου" ημουν μελος της ΟΔ σαν mod και εφτασα μεχρι board admin.... σας διαβεβαιωνω οτι μολις μερικες ωρες πριν απο καθε ιβεντ γινοταν ενημερωση απο επανω(εταιρια) στο "κρυφο" section που λεγαμε τοτε για να γινει η ενημερωση στο κοινο.... δεν ξερουν ποιο μπροστα κανεις τι ιβεντ θα γινει και ποτε... οποτε καποια πραγματα που γραψατε δεν ειναι σωστα... τωρα για ολους τους παραπανω ΝΑΙ το τουρμπισμα τους ειναι αισχρο....
το μονο σιγουρο ειναι οτι για ΜΠΟΤ εφαγε μονο ενας τοτε!! που απο 700 επιπεδο πηγε καπου 800 δεν θυμαμαι ακριβος και εφαγε μονιμο αποκλεισμο.... τωρα αν ο αποκλεισμος ειναι για μια εβδομαδα τοτε στην ουσια ειναι σαν να το νομιμοποιει η εταιρια!!!!!
ο αλλος χθες στις 2μιση η ωρα το μεσημερι που τον βαρεσα 1η φορα για αποστολη μου μεχρι τωρα που γραφω
εχει ανεβασει : 90 αντοχη , 27 δυναμη , 28 επιδεξιοτητα.....
χαχαχχ
αυτα δεν γινοταν ουτε επι εποχες ΚΟΜΑ "καο΄ύτσου" Cauchemar.....
και τολμαει και μπαινει και γραφει και εδω!!!!! στην 1η σελιδα βεβαια!!!!
καλα σοβαρα τωρα ;
ο ενας λυκος ηταν πριν 2 μερες λιγο κατω απο εμενα στα 40κατι ΔΙΣ και τωρα ειναι στα 48 σχεδον...
και ο αλλος βρυκος ηταν κι αυτος στα 40κατι ΔΙΣ κατω απο εμενα και τωρα ειναι στα 61+
ο αλλος ανεβασε 400+ λεβελ...
αλλος ηταν πισω απο την ζαν 3+ ΔΙΣ και τωρα ειναι και 1μισι μπροστα....
το ζευγαρακι περυσι πριν την ενωση ανεβασε σε εναν μηνα ποιο πολλα επιπεδα απο οσα ειχαν απο το 2010 και εγινε ο ποιο δυνατος σε στατς σε ολο το ελληνικο ΒΦ....
τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια ;
ο σκυλος μαθαινει ξενες γλωσσες......
Αναφορά μάχης Wed, 25.12.2024 - 06:36:27
Volkano vs. Slitterr
Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (86756 : 43446)!
Volkano κέρδισε: 1.399.830 Χρυσός + 22.222 Μπόνους χρυσού
Χρονια πολλα καλα Χριστουγεννα σε ολη την κοινοτητα του BF
Αναφορά μάχης Sat, 14.12.2024
Volkano vs. Slitterr
Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (85662 : 52115)!
Volkano κέρδισε: 2.585.211 Χρυσός + 2.297 Μπόνους χρυσού
Αναφορά μάχης Tue, 10.12.2024 - 13:42:44
Volkano vs. Reborn
Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (168572 : 122663)!
Volkano κέρδισε: 304.525 Χρυσός + 23.247 Μπόνους χρυσού
Αναφορά μάχης Tue, 10.12.2024 - 14:13:11
Volkano vs. Reborn
Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (172526 : 124812)!
Volkano κέρδισε: 270.831 Χρυσός + 10.159 Μπόνους χρυσού
Αναφορά μάχης Tue, 10.12.2024 - 14:43:56
Volkano vs. Reborn
Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (178740 : 115036)!
Volkano κέρδισε: 240.866 Χρυσός + 8.170 Μπόνους χρυσού
Αναφορά μάχης Tue, 10.12.2024 - 15:14:57
Volkano vs. Reborn
Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (174900 : 117443)!
Volkano κέρδισε: 214.216 Χρυσός + 5.143 Μπόνους χρυσού
Αναφορά μάχης Sun, 08.12.2024 -
Volkano vs. Ang3losgr3
Τέλος μάχης: Οι αμυνόμενοι δεν έχουν πια υγεία!
Volkano κέρδισε: 1.629.218 Χρυσός
Αναφορά μάχης Wed, 11.12.2024
Volkano vs. Slitterr
Τέλος μάχης: Οι αμυνόμενοι δεν έχουν πια υγεία!
Volkano κέρδισε: 2.926.150 Χρυσός