Τι ωραία που τα λέτε!!!! Σφίξανε τα γάλατα βλέπω!!! Οι συμφωνίες τελειώσανε! Αν πάμε σε συμφωνίες δεν έχει νόημα το παιχνίδι! Συμφωνίες κάνατε μέχρι τώρα και αυτό αποδεικνύεται πολύ εύκολα! Μεταγραφές εσείς κάνετε! Εγώ παντος φυλή δεν θα αλλάξω ποτέ για να πω ότι άνοιξα πύλες! Και για όσους δεν το ξέρετε έχω έναν και μοναδικό λογαριασμο και είμαι περήφανος!! Εσείς κάντε τα παιχνιδάκια σας όπως κάνατε μέχρι τώρα και εισασταν και περήφανοι!! Παράδειγμα λοιπον: γύρισε ο DEVIL λύκος και μπήκε στη συμμαχία και έβγαλε τον άλλο του λογαριασμο τον κλεο εκτός! Μια χαρά μπράβο σας! Περιμένω την επόμενη μεταγραφή!!! Αυτά τα λίγα!
Posts by ANTARTHS
-
-
Το να μιλας και να κρύβεσαι τι ωραίο αθάνατε! Δεν είσαι εκείνος δεν είσαι ο άλλος δεν δεν δεν! Ε πες μας επιτέλους ποιος είσαι. Μήπως Έχεις κάτι να κρύψεις; Εγώ αυτό καταλαβαινω! Τι ποιο τίμιο να μας πεις ποιος είσαι ποιος είναι ο λογαριασμός-λογαριασμοί σου! Ολα τα αλλά να είχαμε να λέγαμε!
-
εδώ βγάλατε τον κλεο από τη συμμαχία και φέρατε τον άλλο του λογαριασμο από τους βρυκους! Ξέρετε ποιον λέω! Έτσι θέτεται να παίξετε;
-
Βρε παλικαρακια όλο μπλα μπλα και θέλετε να παίξετε και μπλα μπλα. Ξεχάσατε πριν την ένωση που σας ρίξαμε φάπα και στο καπάκι βάλατε πόλεμο με 3!! Τότε δεν θέλατε να παίξετε; Άμα θέλετε τόσο πολύ να παίξετε φτιάξτε μια συμμαχία και να κάνετε πολέμους στους μικρούς! Σε αυτά είστε άριστοι!
-
ΚΑΙ 0 KLEOWOLF73 ΤΟΣΑ ΛΕΒΕΛ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ!!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΗΒΕΝΤ!!
-
SIZE=12]Αναφορά μάχης Tue, 13.02.2024 - 00:42:55[/SIZE]
ANTARTHS vs. DEVIL75-1
Νικητής: ANTARTHS
Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (27860 : 21784)!
ANTARTHS κέρδισε: 0 Χρυσός + 3.742 Μπόνους χρυσού
Και καλώς σε βρήκα 🤣🤣🤣🤣🤣
-
SIZE=12]Αναφορά μάχης Tue, 13.02.2024 - 00:36:07[/SIZE]
DEVIL75-1 vs. ANTARTHS
Τέλος μάχης: Οι αμυνόμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (44741 : 18594)!
ANTARTHS κέρδισε: 0 Χρυσός
Καλωσορισες φίλε μου 🤣🤣🤣 -
SIZE=12]Αναφορά μάχης Mon, 12.02.2024 - 15:28:36[/SIZE]
ANTARTHS vs. KLEOWOLF73
Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (181293 : 107849)!
ANTARTHS κέρδισε: [COLOR=orangered] 3.005.539 Χρυσός + 16.157 Μπόνους χρυσού[/COLOR