Posts by KANENAS

Καλα εσυ ναχαμε να λεγαμε ναχαμε να πουμε! Εισαι αλλου για αλλου Δεν παιζω καν οχι αυτο που λες. Ρωτα τη φιλεναδα σου αυτη ξερει καλυτερα....εσυ που παιζεις και φτιαχνεις μουλτακια καινουρια σε ελεγχει κανεις? Ο μικα ειναι σε βαθυ υπνο... παιξτε μονοι σας λοιπον. Δεν εχω παει διακοπες απλα δεν παιζω δεν ξαναπαιζω. Αν θες να σου δωρισω το παικτη να παιξεις εσυ να εχεις ακομα εναν ξαδερφο ε ξαδερφε? Γκουχ γκουχ

Μπραβο καλα τα καταφερατε με το παρεακι σας και τις λα κλικαριες σας. Παιζετε μονοι σας μπραβο αυτο θελατε το πετυχατε. Αλλα τρεχετε μονοι σας και παλι τελευταιοι ειστε! Ε mika?τρεξτε οσο μπορειτε... το παιχνιδακι τελειωνει... ε νταρκ?

Where are you coma? Where are you mika?

I explained everything in detail and I’m waiting for a response from support.this is your support? Im waiting 7 days. Please see the video at ticket and tell me the 11 wars i took part

There is no support. I have sent the wars with video—tell me, in how many did I take part? You can see it clearly. And also, tell me HOW MANY WARS DID I START? Because you are saying that I did them, but the evidence in the video shows otherwise. Shame on you, you have simply let them do whatever they want and you don’t care about anything. JUST SHAME! Everything exists with evidence, in the tickets with photos and videos. Will you answer, Mr. Mika?

Συγχαρητηρια παιδια ειστε η μονη συμμαχια που παιζετε με μποτ και ειστε ατο απυροβλητο τους λογους τους ξερετε!! Στον πολεμο που κανατε δε συμμετεχω γιατι θα φαω μπαν αν πατησω αποδοχη. Και επισης μην ξεχνατε ιμια 11-0 μεχρι να φτασετε 11 ανοιγματα δε ξερω αν θα υπαρχει το παιχνιδακι......αρα παλι απο κατω ειστε

Drakula και ξαδερφια που εχετε τη μυγα και μυγιαζεστε συζητηστε μια φορα ωριμα και σωστα. Δεν ειναι ενας παικτης που εχει τοσους οπως λετε.τοσες αναφορες εχετε κανει και μας ψαχνουν συνεχεια και τωρα αυτο που μου ριξαν ειναι 7ημερο γιατι παταγα πολεμους εγω λενε,πραγμα αδυνατο δεν το εκανα εγω απλα πατησα να συμμετασχω οταν ειχαμε 3 πολεμους με δρακους. Θελετε να παιξετε μονοι σας τελικα ε? Δε θελετε κανεναν αντιπαλο οκ εγω θα πατησω διαγραφη οπως πατησε ο ελμ και επισης θα ακολουθησουν και αλλοι με διαγραφη. Αυτο που σας ενδιαφερει ειναι η παρτι σας και οχι να υπαρχουν αντιπαλοτητες παντα εντος οριων πολεμων pvp εννοω. Ειχατε την νταρκ με το μερος σας τα ελεγε ο αθανατος ειχε απολυτο δικιο τελικα!εμπαινε εβλεπε πολλα παρα πολλα και γιαυτο ξηλωθηκε απο κει. Τωρα εχετε καποιον αλλον? Ειστε με τους γερμανους οκ προβλημα σας. Οπως τα ειπε ο αθανατος που ειχε σταφυ αντιπαλο καποτε και με τη βοηθεια της τοτε Xea του ριξαν μονιμο μπαν. Ετσι λοιπον το παιχνιδακι θα το παιζετε μονοι σας και μετα θα λετε να γινει,ενωση με ξενο σερβερ για να εχετε πολεμους. Οκ λοιπον εγω διαγραφω αντιος και καλη συνεχεια στο ανουσιο ασκοπο αυτο παιχνιδι που κανουν κουμαντο οι TM που παραλληλα εχουν και παικτες στο παιχνιδι

Έχει δοθεί ποινή για υπόνοιες μέλους ΔΟ - DarkSoul

"Find out who started those wars and punish them if they used bots. Why are you punishing me? Did I wage wars with my own multis? Are you serious right now? Tell me with which player and from which player the wars were carried out, and then accuse me."

Good evening! They introduced new rules: anyone who takes part in wars gets banned. And if you start wars, again you get banned. If you saw what they sent to support, you’d laugh until tomorrow! We got banned just for clicking “accept” in the wars, and the admins say it was the company’s decision, not theirs! Tragic! All this in greek bite

Η υποστηριξη σας ειναι η χειροτερη που υπαρχει. Ριχνετε μπαν χωρις λογο γιατι δεν εχετε καποιο τροπο να τσεκαρετε αν καποιος παιζει με μποτ η οχι, και αυτο αποδυκνυεται στην περιπτωση μου που ριξατε μπαν χωρις να εχω παιξει καν,αρα κατι συμβαινει εδω . Η καποιος που ειναι στη διαχειρηση εχει και παικτη στο game που παιζει η εχετε συμπαθειες και αντιπαθειες. Μαλλον το πρωτο συμβαινει. Μας λετε οτι προβλημα εχουμε να στελνουμε στην υποστηριξη στην οποια μας γραφετε στα παλια σας τα παπουτσια και μας αναγκαζετε λπιπον να ποσταρουμε εδω το προβλημα μας μεχρι να μας ριξετε και εδω μονιμο μπαν. Απαιτω απο την εταιρια σας τους λογους ολων των μπαν που εχετε ριξει και τα αποδεικτικα σας στοιχεια αλλιως θα με αναγκασετε να κινηθω σε αγωγες κατα της gameforge για τη μη σωστη υποστηριξη σας. Ξαναλεω αυτο το κατεβατο παει προς την gameforge και οχι προσωπικα σε καποιον που κανει τη δουλεια του τσαμπα χωρις να πληρωνεται ,αντιθετως εμεις οι παικτες σα χαχανοι ριχνουμε τα λεφτακια μας σε ενα ανουσιο παιχνιδι φαντασμα τα οποια ομως μπορουμε να διεκδικησουμε πισω απο την gameforge. Απαντηση θελω να λαβω απο καποιον υπευθυνο της εταιριας και οχι απο απλους χειριστες.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

ειστε ανεντιμοι και παιζετε βρωμικα αυτοι ειστε και επειδη εχετε ατομα στη συμμαχια σας που ειναι και στην εξουσια κουνιεστε και νομιζετε οτι ειστε καποιοι. Αηδια εχετε καταντησει. Ο γρυλος αλλαζει προφιλ κραζει δεν του ριχνει προειδοποιηση κανεις. Εγω 2 φορες για μποτ γραφατε στο προφιλ μου και οταν εστειλα τικετ απαντησατε οχι δεν ειναι μποτ ειναι προφιλ κανεις λαθος. Και διορθωσατε την εκφραση μποτ και βαλατε προφιλ. Εξουσια ειστε και επειδη τα εχετε καλα με αυτους κανετε οτι θελετε ΑΗΔΙΑ

Οποτε θελετε ριχνεται μπαν σε οποιον θελετε και μετα λετε στειλτε υποστηριξη. Και η υποστηριξη ειναι να απαντατε μετα απο 1 μηνα . Οκ δε θελετε κοσμο στο game πειτε το

Έχει δοθεί προειδοποίηση~ Whitedrum

μπραβο συγχαρητηρια καλο ανοιγμα! Ενταξει σας βοηθησε ο σαουλ ο σκοτεινος?Μου προκαλεις αηδια γιατι ειστε τελικα μεγαλη αηδια μονο ετσι ξερετε να παιζετε σας βοηθαει ο σκοτεινος σαουλ? Ριχνετε τις,διακοπες,οποτε θελετε και,εν,ωρα πολεμου και βγαινεις και κοροιδευεις βλαντε γιατι,αυτος εισαι αηδιας μπλιαχ

+1 Προειδοποίηση για Ασέβεια των Κανόνων~ Whitedrum

Αναφορά μάχης Sat, 13.09.2025 - 23:00:25

ALKET.RIZAI vs. ANTARTHS

Νικητής: ALKET.RIZAI

Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (202951 : 52377)!

ALKET.RIZAI κέρδισε: 0 Χρυσός + 11.805 Μπόνους χρυσού

Αναφορά μάχης Sat, 13.09.2025 - 22:29:47

ALKET.RIZAI vs. ANTARTHS

Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (84263 : 29846)!

ALKET.RIZAI κέρδισε: 0 Χρυσός + 6.113 Μπόνους χρυσού

Αναφορά μάχης Fri, 12.09.2025 - 23:56:15

race1small.gifThe.Devils.Curse.Drakoi [DRAKOI.]

10-19.png

Μαχητής: 2
    vs.

race2small.gifGIA.PLAKA [.PAIZW.]

2-22.png

Μαχητής: 3

Νικητής: GIA.PLAKA

GIA.PLAKA κέρδισε: 593.385 Χρυσός

Εμφάνιση πεδίου μάχης

Λεπτομέρειες γύρων μάχης

ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ! ΓΕΙΑ ΣΑΣ 11-0

Αναφορά μάχης 12.09.2025 01:22

Τέλος μάχης: Οι αμυνόμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (196534 : 108348)!

Υγεία (μετά τη μάχη): 2.194.463

ALKET.RIZAI κέρδισε : 0 res2.gif Χρυσός + 2 Εμπειρία

Λεπτομερής αναφορά

Λεπτομέρειες γύρων μάχης

Έλαβες δράση αντικειμένου

5.jpg

Πνευματική δύναμη από GRYLOS

Χάρισμα: +245

φαπ φαπ ΕΣΠΑΣΕΣ ΤΑ ΜΟΥΤΣΟΥΝΙΑ ΣΟΥ

Αναφορά μάχης Wed, 30.07.2025 - 01:06:22

ALKET.RIZAI vs. antonio

Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (142176 : 47649)!

ALKET.RIZAI κέρδισε: 0 Χρυσός + 40.645 Μπόνους χρυσού

αχχ απλα μαθηματικα :D