Posts by briko

τι ωραια μπαζα εκανε η διαχειριστρια απο πανω και της απαντας? τι αραχνουλες και βλακιες λες παλι εδω? καποιος να σας μπλοκαρει δεν γινετε αλιως! ασυναρτησίες λετε συνεχεια στα σχολια και σε θεματα αρχαια παντα!

Αναφορά μάχης Thu, 16.10.2025 - 23:48:09

race1small.gifThe.Devils.Curse.Drakoi [DRAKOI.]

10-19.png

3

vs.

race2small.gifTA.KSADERFIA [COUSINS]

1-1.png

1

Νικητής: The.Devils.Curse.Drakoi

The.Devils.Curse.Drakoi κέρδισε: 239.729 Χρυσός

Εμφάνιση πεδίου μάχης

Λεπτομέρειες γύρων μάχης

έχετε πολύ πλάκα! Χαίρομαι που διαβάζετε έτσι τους πολέμους! Δείχνει πόσο πολύ σκέφτεστε!!!

ΜΟΥΦΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣ!

Χαίρομαι που σκέφτεσαι για όλους τους υπόλοιπους!

Έχεις πολύ χρόνο τελικά !

εχεις κανει μια δηλωση και σε εχω ρωτησει κατι σε αλο ποστ για ενα πολεμο αλλα τπτ!

εσυ παλι σχολιαζεις θεμα απο την εποχη των παγετωνων που εκανες κατι για να φανεις οτι κανεις παλι κατι...

εχει και κατι θεματα απο το 2009 που βοηθουσαμε την παλια παιχτρια που διαχειριζοταν το προφιλ σου να νικησει τον αλεπου! πηγαινε και εκει για να φανεις λιγο!

μπραβο παιδια!

παλι κοκκινο το σβερκο τους παρολες τις δυσκολιες που μας εκανε το παιχνιδι για να ανοιξουμε πυλλες!

βγηκε ο κομμα μπροστα επιτελους και μαλλον μπλοκαρε αυτους που χαλαγανε το παιχνιδι με τα μποτακια τους! κατι για πυλλες με μαυρο χιονι κλπ αν θυμαμαι... καλο ταξιδι

+1 προειδοποίηση για ασέβεια κανόνων - DarkSoul

Καλά βρε κάνετε πόλεμο με δικές σας συμμαχίες και το βγάζεις φόρουμ? Η συμμαχία το λέει και το όνομα γρυλε γράφει και δεύτερον σας βοήθησε αυτός η σκοτεινή ψυχή ο φίλος μου που έχει παίκτη? Μουχε πει θα σας βοηθαει δεν θα έχετε θέμα μην αγχώνεστε

εσυ εχεις τερματισει τα κοντερ της βλακιας! σαν τους χαζους που λενε μια βλακια γελανε και κουνανε τα αυτια μονοι τους!

Παρακαλώ προσοχή στις εκφράσεις σας

+1 Προειδοποίηση για Προσβολή~ Whitedrum

Ναι πηγαιντε για υπνο 11-0 σας εχω ! Αλλαξτε πλευρο μπας και δειτε ασπρη μερα.δεν εχετε δικαιωμα να μιλατε ειστε αυτοματακηδες την εχετε φαει τοσες φορες ειστε πινοκιο! Καλα σας βγαλανε το ψευδωνυμο πινοκιο! Μπραβο ζαν παρε και αλλα απο τους αυτοματακηδες πονανε!

Πηγαιντε βαθμολογια πατηστε ανοιγματα πυλων και δειτε! Ειστε στο μηδεν καλα το πατε! Πυλες ποτε των ποτων κανεις! Η αποφαση παρθηκε ο αθανατος σας τα εχει πει και ολα αυτα γιατι ειστε ανακολουθοι πινοκιο μια ζωη προκαλειτε αντι να βαλετε την ουρα στα σκελια και να μπειτε στη τρυπα σας πινοκιο

εσυ μαλλον μπερδεψες τα θεματα!

Προς διαχειρηση εως ποτε θα αφηνετε ανεξελεγκτους τους μιστερ τιμωρια [συμφωνα με τις τιμωριες της εταιρειας ]να λενε και να κανουν οτι γουσταρουν ;

Αν συνεχιστει αυτο θα γινει το φορουμ κλπ μπαχαλο μιας και θα γραφουμε οπως γραφουνε και να κανουμε οτι κανουν , οι αθωες περιστερες ,η ευθυνη θα βαραινει τους υπευθυνους και ελπιζουμε την ιδια αντιμετωπιση .

11-00000

δεν εχεις βαρεθει ακομα να αλλαζεις προφιλ για να γραφεις?

εσυ δημητρη δεν νομιζω να πηρες απο κανεναν τοσα αλλα ξερουμε οτι σου πηρανε 33 σε μια ωρα οποτε με ξενα κολυβα μην κανεις κηδεια! περαστικα σου!

ετσι ειναι αχαιε! 30 μυρια ειναι αυτα οποτε μπαινει επαξια στην κατηγορια αυτη! την ριμαξε!

δυο συνεχομενες επιθεσεις απο 15 μυρια δεν ηταν μποτ καθολου! απλα ελεγε σιγα ας τα χασω! γελαει ο κοσμος!

εγω αρχιμποτακια τρωω εδω συνεχεια μπαν για ασεβια κανωνω ενω εσεις οχι που κραζετε και λετε ψεματα για την διαχειρηση! εγω οτι λεω ειναι γνωστα απο τις απαντησεις που μας δινουν!δεν κατηγωρω αδικος κανεναν απλα το αναφερω και εδω!

δρακουλα αστους 1 μυριο μου πηραν σιγα τον χρυσο! απο τα 30 εχει διαφορα μεγαλη! απο το κλαμα δεν ξερουν τι λενε!

Έχει δοθεί ban~ Whitedrum

εσυ το παρατησες εμαθα η πηρες τον upvasilli ....γιατι μου ειπαν δινεις τον παιχτη σου....δεν εχει νοημα το ξερω αλλα εγω θα τα λεω! αμα κατηγορω αδικος κανεναν ας τιμωρηθώ αλλα δεν το κανω! όποτε θα τα ακουν απο εδω γιατι μεσω τικετ δεν γινετε τπτ!

το κανουμε..ξερεις ποια ειναι η απαντηση? το τικετ κλεινει εδω! οποτε ας τα λεμε εδω μπας και τα δει κανενας αλλος

Το φόρουμ δεν προσφέρεται για τέτοιες συζητήσεις.

Nα υπενθυμίσω ότι για καταγγελίες, ακόμη κ μελών της ΟΔ υπάρχει το σύστημα υποστήριξης , ακόμη κ ο Coma στον οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε~ Whitedrum

δεν μιλαω για τον χρυσο που μου πηρε!εκατσε τυχερος και πετυχε! αδιαφορο μου ειναι !εγω μιλαω για εσας τους μποτακιδες και τα ψεματα που λες οτι και καλα ξεχστηκα! εγω δεν κατηγωρω κσνεναν! ξεκαθαρα μιλαω! μας απαγορευουν να παιζουμε πολλες ωρες! το θεωρουν παρανομο! τα εχουμε σε μνμ ολα αυτα!

Έχει δοθεί ban~ Whitedrum

Mπραβοοο τι εγινε ξεχαστηκε??:D:D

ξεχαστικε αυτος που δινει πολλα εκατομμύρια και συνεχομενα

εγω που εδωσα 1 μυριο που ηθελα να κανω αναβαθμιση και ειχα περασει το σεντουκι κατα 10 μυρια!

οποτε αυτη τη πιπιλα ξεπερασε την εσυ και οι μποταδες οι φιλοι σου!τοσα χρονια παιζετε ετσι και τωρα που σας κανουμε αναφορα σας καλυπτει η διαχειρηση και εμας μας απαγορευει να παιζουμε ενω εσεις εχετε το ελευθερο οπως παντα!

εκατσε τυχερος γιατι ειχαν ωρα να με βαρεσουν και ειχα γεμισει ενεργειες!

+1 Προειδοποίηση για trolling~ Whitedrum

εμφανιστήκατε? καλος τα παιδια! θυμαστε κατι σχολια που εκανα λιγο καιρο πριν που αρχισατε να χανετε ευκολα στους πολεμους για καποια νεκρανασταση? εφτασε βλεπω ο καιρος! λες και τοξερα!

και σιγα τις νικες που κανατε! και με υπεροχη σε λεβελ και για λιγη ζωη νικη ( 344.566)του πιο μικρου σας παιχτη 3880 λεβελ ενω εμας 3073!

μην πω για τον αλλον πολεμο που ο ζωντανος μας παιχτης ειχε περισοτερη ζωη απο τον δικο σας και νικησατε! (γελαμε με το παιχνιδι!)

αλλα σας ξερουμε! παντα ετσι κανατε! οταν μας περναγατε το παιζατε κοκορια οταν σας φταναμε σας ψαχναμε στη νικολουλη!

μπραβο γρυλε! τον τσακισες!

και λεει στο προφιλ του για τις ντροπες του παιχνιδιου μποτακιδες και τετοια οπως και τα φιλαρακια τους οι αρχιμποταδες απο το 2008! 1 ωριτσα το πηγε στο διαπασον το μποτακι! ηταν και στον αλον παιχτη μαλλον και ξεχαστηκε να το κλεισει!

και παλι μπραβο τους ξεσκεπασες και εσυ με αυτη σου τη νικη!

+1 Προειδοποίηση για Ασέβεια των Κανόνων~ Whitedrum