Posts by Nuttika

  Milyen jóváhagyásra gondolsz?
  Ha az, amire gondolok, akkor az említett team tag valahogy sikeresen zárolt minden thread-et a fórumon (nem csak a magyar szekcióban), majd újra engedélyezte az összeset.

  Próbálok jól nevelt lenni.... ja, az sose volt az erősségem. Ekkora marhát :D


  Könnybe lábadt szemmel tekint a játékra és a fórumra mely régen oly sok örömöt, bánatot, bosszúságot okozok neki.


  Nosztalgia faktor befigyel, üdvözlet a régieknek, újaknak....és azoknak akik még emlékeznek szerény személyemre.


  ui: már csak a játékba kéne valahogy bejelentkeznem, már ha megvan még a dicsőmultú (haha) karakterem.


  Üdv újra köztünk! A legtöbb régi arc inkább csak beköszönt, de mivel nem voltak itt a többiek, el is mentek. Nem tudom, hogy visszanéznek-e. Én is csak ciklikusan jövök fel. Van, hogy akkor 1-2 hétig mindennap, vagy, hogy aztán megint hetekre eltűnjek. A régi RPG-sek egy része már beköszönt, de pl. Noellel sajna senki nem tudja felvenni a kapcsolatot. :(
  Azt tudom, hogy anno te is voltál S5-ön, amikor a spam szervezett oda egy társaságot. Direkt azért lettem vámpír - a szokásom ellenére - mert a csapat így egyezett meg. A másik s1 volt, de ott csak rövid ideig voltam jelen.

  Amúgy nem lehet, hogy összevonás miatt volt névváltás? Nekem is két Nuttikám volt (s2, s4), az egyiknek módosítani kellett a nevét.

  Az sajnos nem jelent semmi. Nekem is mind a 3 karimon volt pokolkristály (s2, s4, s12), ám az egyiket így is sikerült totemmé ütni valamikor valakinek. Szerencsére nem az első karimat, az meg van még és asszem éppen ideje belépni rá, hogy ne legyen totem. Csak ezért lépek be rá pár hetente. :D


  Látom Nuttika örök és elpusztíthatatlan... :D

  Azt azért nem mondanám. Nagyon régen letettem már a lantot. A játékot több, mint 8 éve fejeztem be, a fórumra már 2013 vége felé ritkán jártam fel, szerintem olyan '14-15 körül már havi-kéthavira ritkult a dolog, utána pedig ritkábbra, mint ahogy ide benézek. Sajnos már csak nagyon erőltetve megy az, ami anno csuklóból. De ha szeretnéd megpróbálok a nosztalgia kedvéért kötekedni veled.


  Ami a kretén animéskedést illeti 2014 körül leálltam a szezonozással időhiány miatt, aztán teljesen. Azóta 1-1 dolgot néztem meg... tavaly sikerült megnéznem 1 filmet (Perfect Blue), egy pszicho-krimi szerű izét (Monster), meg elkezdtem egy sorozatot, de hát... Most a karantén alatt láttam pár filmet közös stream-ben és októbertől elvileg újra próbálkozom szezonossal, mert jön az InuYasha folytatása.... (bár nem tudom, hogy ezért hajlandó leszek-e szombaton korán kelni, hogy premierben nézzem....)
  Ahogy az aláírásom mutatja, azóta áttértem a kínai mesékről a koreai képregényekre :D
  (Igazándiból ezt a bekezdést csak azért írtam utólag ide, hogy meglegyen a nosztalgia faktorod....:P )


  Amíg nem lesz telefonos applikáció addig esélytelen, gép előtt csak munka végett ülök. :)

  Az applikációnak nem sok esélye van. A böngészős játékok közül úgy tudom egyedül az ikariammal próbálkozott a GF, de az befuccsolt. Jó ideje bejelentkezni se lehet rá, automatikusan kidob. Jó eséllyel nem hozta meg a várt sikert, így a többi játékba nem fektet be ilyen téren a cég.
  Apropó, ugye nem te vagy ikariam alphán szerverén az a szellemi kerekesszékes AjaLa, akivel egy kristály szigeten vagyok? ?(

  Sajnálom, minden egykori bf dolog már rég elveszett a lementéseimből (azt hiszem). Elvégre még is csak 8 éve fejeztem be a játékot. Már erősen gondolkozom, hogy az egykori chat logokat és pm-eket is törlöm, amiket anno archiváltam. (A chat logot úgy kaptam meg utólag, mert az enyém elveszett.)


  Amúgy megmondhatná valaki, hogy egy francia team tag mit kotnyeleskedik bele a magyar részlegbe? Teszek rá, hogy ő náluk team manager, a magyar BA nyitotta a témát, tehát a részlegen ő a legmagasabb rangú. felette már csak Loro van. Szóval mi ez az nagy kegyes jóváhagyás így 2 év után?