Posts by Nuttika

  Meg. Azt hittem ennyi év után - Mióta is vagy team tag? 7-8 éve? Vagy kevesebb? Már nem lehet visszakeresni.... - megtanultad, hogy vannak tabu kifejezések. Ilyen az anime és Nuttika. Pláne egy mondatban. Sőt! Ez a legveszélyesebb kombó.


  Amúgy évek óta nem animézek, inkább csak manga. A húgom - az, amelyik a régi fórumon fenn volt - viszont idén újra (? vagy tavaly) elkezdett animézni - pár általa régebben látottat és kicsit rossz volt hallgatni, hogy osztotta pl. a Beelzebubot, vagy éppen az egyik kedvenc futó mangám, az Ao no Excorcistet - és hát elkezdett visszakérdezni. Főleg a Fairy Tailből. Na most azt 2014 óta nem nézem. 7 éve! Elkezdtem a második sorozatot, viszont félreraktam egyéb elfoglaltságok miatt, hogy majd folytatom. Azóta is majd. A mangát persze elolvastam, be is fejeztem, még 2017 júliusában. Szóval annak is már 4 éve. És hát azóta is sok mindent olvastam. Tisztán, az újraolvasásokat nem számolva - pedig elég sok mindent újraolvastam már, vagy éppen elkezdem, aztán mindig leragadok - túl vagyok már a 35k olvasott fejezeten. Szóval ezek után elkezd regélni, hogy XY ezt és ezt tette ZZ-vel és stb. én meg pislogok, hogy aham, de névről már nem ugrik be ki is az.


  Nos az ő szekálására majdnem elkezdtem folytattam a Fairy Tail animét, de szerencsére nem. Helyette végül sokak unszolására újra nekikezdtem a szezonosoknak. Jelenleg 3 címmel. Egy remake, a mangáját olvastam: Shaman King és két futó manga adaptációja: Edens Zero (Fairy Tail, Rave Master írójától) és a Vanitas no Shunki (Pandora Hearts írójától).


  Őszintén szólva mind a hármat vártam, főleg az utolsót, mivel nagy rajongója vagyok mind az írónak, mind a betétdalok szerzőjének és szerencsére igazak lettek a pletykák, hogy az író ugyan azt kéri fel, mint aki a korábbi sorozatához is írta a betétszámokat. (Szeretik egymás munkásságát és barátnők.)


  Idén még vártam volna a Pluto és az Uzumaki adaptációt. Úgy tudom, az utóbbi mindenképpen csúszik. Az előbbivel se tudom mi van, most meg lusta vagyok utána nézni, hogy az őszi szezonban lesz-e. Emellett jön ősszel a Platinum End, amit annyira nem várok, mert az utolsó fejezet nekem kukázta a sorozatot.


  Az InuYasha folytatás is így járt, azt 3 rész után raktam pihenőbe. Szerintem majd még egyszer nekiülök, de még úgy is hatalmas csalódás, hogy tudtam előre, Takahashi Rumiko csak a karakterdizájnt adja.


  A BokuHero 5. évadát nem kezdtem még el, mivel jöttek a hírek, hogy nem a villaines évad jön, amit vártunk, hanem filler, meg kavarás. A Haikyuuval se tudom mi van, abból már jó pár évadot pótolnom kéne... majd valamikor. Egyszer.


  Ha animézni akarsz, jobban jársz, ha keresel valamilyen animés fb vagy discord csoportot, ott több infóra lelsz, mint nálam. Bár utóbbinál javaslom, kerüld el az AnimeAddicts dc szerverét. Amit Szabi, Tulok és X műveltek a bf fórumon bájos kis csipkelődés ahhoz képest, amit ott leművel a kemény mag. Amellett, hogy elég alpári stílust tolnak. Nem tudom, mikor lett ez a szubkult ennyire undorító.


  Mostanság nincs is lelkierőm ilyesmihez. Még mindig próbálok tovább lépni az év eleji dolgokon. ;(


  Ui.: Most nézd meg, megint kisregényt írtam miattad! :cursing:

  Ha valaki keresne - úgy sincs ilyen valaki - discordon meg lehet találni, javarészt, meglepő módon animés szervereken. Meg olyan szervereken, amikkel nem villognék :whistling:


  na- és ott milyen néven vajon? :D


  Na most ha ennyire kíváncsi vagy, ez pl. Uraharashop (egy fansub team) dc szervere. Jelenleg ilyen néven futok:


  unknown.png  Voice chaten ment a beszélgetés, de mivel lusta voltam berakni a mikrofonos fülesem - amit amúgy se hallanak rendesen - a hozzá tartozó szöveges chaten válaszoltam. (A kép a Boku no Hero Academiából van és nem perverz. Az említett másik sorozat pedig, ami érezhetően az, nos egy tag kérésére olvastam el és azóta is "dicsérem" <X)


  Amúgy elég sokféle néven megfordultam már. Pl. volt, hogy Nutellás Nudli voltam pár napig, vagy pont ezen a szerveren a fordítók kiidegelésére DZSINTAMA (Sok éve a conon az egyik felkonferáló csaj g helyett dzs-nek ejtette az első betűt, azóta is ezzel borzolják a hazai fanok egymás idegeit. Nem voltam ott, csak felvételen láttam.)

  Abszolút mikor milyen kedvem van, olyan nevem van. Sok szerveren lehet változtatni a megjelenő nevet és ha olyan a társaság, akkor trollkodok is.

  Nutti remélem az arany kolbàsz dijjad kifényesítve függ a faladon!

  Az egyetlen vagy aki megkapta a BF történetében azt a nívós kitüntetést!

  Az nem arany kolbász volt, hanem Tulok-díj. Sose kaptam meg, bár ahogy visszanéztem, elvileg egyedi rangom később lett. Vagy nem tudom. A díj névadója természetesen Tulok volt és a díjhoz járó "mindenki jópofát vág ahhoz, amit írok" részt soha senki nem tartotta be. :(


  van lehetőség régi accok hoz hozzàférni?


  szerintem ahhoz nincs már..


  Már 2018-ban se volt hozzá. Amikor ez létrejött és az bezáródott nem volt időm lementeni a dolgokat, vagy éppen nem olyan eszközön voltam, amire le tudtam volna menteni - mobil - amikor pedig lett időm, eltűnt az oldal. Külön Equt kérdeztem, hogy mi van, de sajna ő se tudott már segíteni.


  Hogy eltünt a régi fórum, aztamindenit... 😳


  Jaja, elég hamar eltűnt. Minden más összevont GF fórum - pl. ikariam - még fellelhető, egyedül a BF-et kukázták pár hét alatt. A mai napig nem értem, hogy miért.


  Az utolsó években, miutàn szétcseszték a jàtékot, màr csak a fórum miatt voltam fent.


  Tulok, szabi, mr.x, nudli, .....

  Mivel 2012-ben én is befejeztem a játékot és utána nem tudtam visszatérni, gyakorlatilag onnantól én is csak a fórum miatt jártam fel.


  A metines csapat finoman fogalmazva is pofátlan és ... *a további jelzők annyira sértőek, hogy nem lehetséges a legépelésük* . Részben ők voltak az egyik oka, amiért végül otthagytam az egészet. És őszintén szólva nem bánom.


  A felnézés meg változó. Sajnos nekem az idei év eddig nagyon rosszul alakult. Részben ezért is nem voltam eddig idén.

  Ha valaki keresne - úgy sincs ilyen valaki - discordon meg lehet találni, javarészt, meglepő módon animés szervereken. Meg olyan szervereken, amikkel nem villognék :whistling:

  Az anime-részhez nem tudok hozzászólni, bocsi :D

  Pláne, hogy mangáról volt szó, nem nagyon animézek már. Jövőre lesz pár, amit nézni fogok, de azok egy része folytatás.  Aktívan egyszerre vagy ennyi aktív játékos van, aki be is lép?


  Elméletileg ennyi az aktív játékos abban a pillanatban.


  Az nem rossz. Bár most per pill nem nagyon érdekel új játék. Ha nagyon ki akarok kapcsolódni, akkor van online kártyajátékos oldal, ott egyedül elkattintgatok 10-15 percig és megvolt a napi agyelrohasztás.


  Ami ikariamot illeti évek óta nekem is csak legó. Olyan szinten, hogy már semmilyen taktikai részre nem emlékszem, pedig anno voltam szövetségben és háborúztunk is.A nagy fiókjaimra szökőévente jön egy levél, az is kulturális egyezmény ajánlat, mert kinn van a profilomon, hogy keresek partnert. A kisebbeken is nagyjából már ez a helyzet. A legfrissebben próbálnak csábítgatni, mert ott jó helyen vagyok az építkezés miatt, de ott meg a törlésen gondolkozom.  Most felmentem BF-re, az s4-es karimon semmi, az s2-est maxra leütik a mai napig. Totem sose lesz, de ha nekik jó. A statisztikát meg se nézem, tuti teljesen elbarmolódott 8 év alatt.

  DB: Nem tudom mire ez a hype, gagyi, sok izom, sok feltámadó halott, Goku hülye, még csak a korszakalkotást se érzem benne. Max divatba hozta a kretén, hülye főhős típust, amit nem kellett volna. Kösz a semmit.


  Ne kritizáld a Dragon Ballt.. de nézhetjük együtt, mit szólsz? :)

  Az egyik legjobb sorozat egyébként is.. :)


  Ööö.... nem? Mint írtam, a olvastam. És az utóbbi pár évben eléggé rákaptam a mangákra, animézni meg nem animézek már. (Ezen javítottam valamit, hogy az elmúlt pár napban végül megnéztem a sorozat 2-4. évadát... mejegyzem, a 2. évad első részét még tavaly ősszel néztem meg, azóta volt szüneteltetve...)


  Most, hogy már olvastam pár azokban az években megjelent sorozatot, azt kell, hogy mondjam, egész egyszerűen mázlija volt, hogy éppen ő volt az, amit felkaroltak az olvasók. Ami az eladásokat illeti már régen lehagyták úgy, nagyon régóta csökken mind a magazinok, mint maguknak a sorozatoknak a kötet verziós eladás, fele annyi nincs, mint a nyolcvanas évek közepén. (Az más dolog, hogy ami lehagyta is szerintem túlértékelt. Mind pl. One Piece, mind a Kimetsu no Yaiba. Utóbbi elég közepes, nem tudom, miért adják el akkora klasszisnak. Ennyire nem jó és nem is egyedi....) Ami pedig az anime változatot illeti, az abból is minden évben jön ki valami agyonsztárolt. Pl. nem tudom, most a koronavírus miatt mennyit csúsztattak a Shingeki no Kyojin utolsó évadán, de megint tele lesz vele a net, amikor elkezdik sugározni. (De legalább majd 1-2 év és leül végre a körülötte lévő hiszti :rolleyes:)


  átlagban a jelenlegi szerveren olyan 200 fő aktívan tolja a világból.. a bulgár csapat az egyik legerősebb.. :)


  Ikariamot hagyjuk :D azon a világon, ahol én vagyok 102 a hivatalos létszám és kb 2 online van akármikor is megyek fel :D


  Aktívan egyszerre vagy ennyi aktív játékos van, aki be is lép?

  Ami az ikát illeti, ott két szerver is van, ahol rendszeresen 0 online játékosnál lépek be, mindegy, mikor megyek fel. Egy másikon is általában 1 számjegyű van. Mint mondtam, nem véletlen gondolkozom azon, hogy inkább törlöm őket a fenébe. Az egyiken úgy 7-8 hónappall a szerver indulása után kezdtem, nagyjából 1 éve vagyok fenn, de már 10 tíz szinten mindenben a fiókom. Pedig nem erőltetem meg magam.


  Ez valami 2018-as játék, vagy mikori. Nem vagyok már megszállottja a cégnek, '19 elején dobbantottam metinről is. (És csak részben volt felelős a játék érte, a másik feléért a team tehetett a kettős mércés moderálásával. Ami ott ment a játékban, az gyalázat. BF-en soha nem tapasztaltam ilyesmit a game team részéről.)


  Amúgy nem tudom. Mennyire fut ez a játék? Voltam már olyan böngészős játékukon, ami nem jött be, ezért dobták azt. Amit tudok, hogy a BF-en elég kihalóban vannak a régi szerverek, ikariamon ugyan ezt tapasztalom. Sorra nyitják a szervereket, amiken eleinte nagy a játékosszám, de pár hét alatt felére apad.... tavaly ősszel regisztráltam egy akkor pár napos szerverre, 200 alatt vagyunk. De van olyan szerver, ahol 76-an vagyunk a vakáció módosokkal és már inaktív, de még nem felfüggesztett játékosokkal együtt. Erősen gondolkozom én is, hogy töröljem a fiókomat. Mondjuk mivel ott engedélyezett a multi, vannak nevek, akiket látok minden frissebb szerveren, amin fenn voltam akár 5-8 névvel is (Lui2, Lui3, Lui4 stb. nem nehéz azt feltételezni, hogy ez bizony egy ember)  Kezd nagyon depresszív lenni ez a hozzászólás, csak a régi idők emlékére írnom kéne valami animéset.... mivel jó ideje nem animézek....

  Az InuYasha kapott folytatás animét. Amit eddig láttam, az alapján jó sza.... széklet. Meg nekem a múlt héten a hét híre volt, hogy a Boruto írója távozik és visszatér az eredeti író, aki a Boruto apját, a Narutot írta. Lehet, végre elkezdem újra olvasni. (Mondjuk ezeket már rég megbeszéltem megfelelő dc szerveren, de kell a nosztalgia faktor, hogy lehessen utálni :D)  Ja és a pandémia rohadjon meg, idén emiatt belekezdtem egy rakat franchiseba (manga only): Dragon Ball, Yugi-Oh, Jojo, Saint Seiya. A végén én is izmokat növesztek és rohadt erősen fogok kártyázni :/


  Rosszul tudod.. Az ogame-nek is van telefonra applikációja. :D Ugyan vannak hibák, bugok amik néha előfordulnak de műxik.


  Akkor rosszul tudtam. Mondjuk azt hiszem az ogame az első game-jük, szóval azt még nyomják. Ikariamon is a bónuszokért ogame-s videót kell nézegetni.


  Viszont máshoz tuti nem gyártották már le. Mondjuk már nem is sok böngészős játékuk megy.