Posts by baba74

  A GF-nek jeleztük a problémát, amely több szervert érint. Sajnos a GF-nél is ünnep van és csak kedden lesznek leghamarabb, hogy javítsák a hibát. Viszont megígérték, hogy azokon a szervereken, ahol elmaradt az event, ott kárpótolják majd a játékosokat. A kárpótlás többféle lehet, nem tudjuk, milyen kárpótlás lesz. Ezért keddig a türelmeteket és a megértéseteket kérem.  Sötétség teremtményei!
  Újra eljött az idő, hogy a ravasz nyuszi elrejtse a meglepetéseit. Ennek a teremtménynek meg van a lehetősége olyan helyeket is látni,

  amelyeket ti nem láthattok, és ez alól a mi játékunk sem kivétel. A játékban mindenhol tojásokba fogtok botlani, amelyeket összegyűjthettek.

  De legyetek gyorsak és klikkeljetek rájuk, mielőtt eltűnnek! Jó tojás-vadászatot kívánunk!

  Nyereményül kaphattok aranyat, de akár még pokolkristályt is.


  De legyetek gyorsak! Sok szerencsét!
  Easter4.png  De van még más is annak, aki többet akar!


  A fiatal ártatlanságot előcsalogatták és most a városban kóborol. Úgy tűnik, az egyik lakos a nyuszi után kutatva eltévedt. Szükség lesz a segítségedre!

  Kövesd a nyomokat és közben találj meg elveszett tárgyakat!


  Így utalásokat fogsz találni és feladatokat kapni, miközben az elveszett gyermek nyomaira bukkansz. Derítsd fel a város utcáit, hogy megtudd, hová tévedt a gyermek.

  Meg fogsz lepődni, mit találsz!


  Teljesítsd sikeresen a feladatokat és a jutalom a Tied lesz...  Easter3.png  További információk:  Az event 5 napig tart, 2019. április 19-étől (00:00) április 23-áig (23:59) tart.  Egyszerre két különálló esemény fog futni:  Tojáskeresés: A tojások bárhol feltűnhetenek az oldalon. Klikkelj rá és gyűjts össze maximum 240 darabot.


  A történettel rendelkező küldetés: Kövesd a történetet, klikkelj, beszélgess és szórakozz jól. Fejezd be a történetet és követeld a nyereményed.


  Az eseményeken való részvétel önkéntes. Az eventek a játék mindkét verziójában futnak.

  FONTOS INFÓ:


  A 29-es szint alatti karakterek NEM tudják befejezni a küldetést, mivel NEM tudják megvenni a kért tárgyat. Ezt már többször említettük a korábbi eventeknél.


  Ne felejtsd el gyógyítani a fiút! Minden, ami ahhoz kell, hogy életben maradjon, INGYENES. De ha a fiatal fiú meghal, akkor 25 pokolkristályra van szükség ahhoz, hogy befejezhessétek a küldetést.


  A tojások maximális száma: 240


  Sok szerencsét!

  Kedves Játékosok!
  2019.02.17-én, vasárnap "boldog nap" event lesz. Ebben az időben 30%-kal több pokolkristályt lehet kapni a pokolkristály rendelésekre.  Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy több pokolkristályt szerezhess, tapasztald meg az Árnyékúrság előnyeit, szerezz meg egy régóta áhított tárgyat vagy aktiválj egy rejtekhely-elemet, tiéd a választás!

  A BiteFight Csapata

  Kedves Játékosok!
  2019.02.04-én, hétfőn "boldog nap" event lesz. Ebben az időben 20%-kal több pokolkristályt lehet kapni a pokolkristály rendelésekre.  Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy több pokolkristályt szerezhess, tapasztald meg az Árnyékúrság előnyeit, szerezz meg egy régóta áhított tárgyat vagy aktiválj egy rejtekhely-elemet, tiéd a választás!

  A BiteFight Csapata

  Kedves Játékosok!
  2019.01.22-én, kedden "boldog nap" event lesz. Ebben az időben 30%-kal több pokolkristályt lehet kapni a pokolkristály rendelésekre.  Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy több pokolkristályt szerezhess, tapasztald meg az Árnyékúrság előnyeit, szerezz meg egy régóta áhított tárgyat vagy aktiválj egy rejtekhely-elemet, tiéd a választás!

  A BiteFight Csapata

  Kedves Játékosok!  A jövő héten újabb eventsorozatra kerül sor. 2018.06.15 - 06.19 -ig minden nap más és más event vár Rátok!  2018.06.15:


  +100% HP regeneráció


  +100% Max HP


  +50% AP regeneráció


  +25% Exp a PvP-nél  2018.06.16:


  -30% pk-költség a kereskedőnél vásárolt felszerelésekre


  -25% pk-költség a kereskedőnél vásárolt italokra


  -20% pk-költség a menedékben  2018.06.17:


  +30% arany a barlangban (RÉGI Bitefight)


  +30% arany a démonvadászatnál (ÚJ Bitefight)  2018.06.18:


  -25% aranyköltség a tulajdonságokra


  -25% aranyköltség a kereskedőnél vásárolt italokra  2018.06.19:


  +40% futásidő a küldetésekre a fogadóban


  +100% jutalom a fogadóban


  +100% max küldetés a fogadóban (maximális ingyenes küldetéseid száma)  Jó játékot kíván:

  A BiteFight csapata

  Kedves Játékosok!


  2018.05.30-án, szerdán "boldog nap" event lesz. Ebben az időben 20%-kal több pokolkristályt lehet kapni a pokolkristály rendelésekre.


  Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy több pokolkristályt szerezhess, tapasztald meg az Árnyékúrság előnyeit, szerezz meg egy régóta áhított tárgyat vagy aktiválj egy rejtekhely-elemet, tiéd a választás!  A BiteFight Csapata

  Hali! Igen, a csapatban nem történik változás (legalábbis ami a fórum csapatot illeti, a sötét oldalon kitudja baba lehet kirúg mindenkit :D)

  Nem áll szándékomban kirúgni senkit, de egyelőre felvétel se lesz.