Freaking much love this band, if you have chance, you should go to their show even when it doesn't sound like you want to, they are great live!
Posts by PinkieTheCrocodile
-
-
SYML - Where's My Love (Acoustic)
-
Ale ako ste písali na začiatku, možno si ich niekto všimne, vytvorí im samostatnú krajinu a nebudete musieť riešiť ich spam
-
-
-
-
Že sú všetky orig. zo starého fóra na anglickej verzii, tak aký význam má dávať ich na sk/ int?
Ale je to fajn, prístup k množstvu novej hudby minimálne
-
Napriek tomu aké to tu je aktívne, je to stále mŕtvejšie než to bolo predtým..
Všetky témy "spamu" sú na en verzii
-
Wardruna - Odal
-
-
Neboj sa, tých Slovenských sa veľa nedočkáš keď ani len toto vlákno nieje 24/7 pri živote..
-
TO sa nevyvracia ale!
-
Je to možné, keby som sem prišla pred polnocou, možno by som túto informáciu nejako využila
-
-
Hm, Apoštolion má:
4 posty - 20 bodov7x like - 7 bodov
a kompletne 32 bodovčiže vlastne prvý príspevok pri vytvorení vlákna sa nepočíta ako príspevok, ale len ako vytvorenie vlákna, čo mu vytvára 3x post, 1x vlákno a 7x like?
(ja len tak, odďalujem čas dokončenia práce..)
ak by sa náhodou chcelo niekomu napísať dôvody vzniku kyberkultúry, bol by zlatý/ tá -
-
Ďakujem, no skúsila som aj ja fail a dala som, akurát keby aj tie podstatné šli tak ľahko..
Čiže okrem toho že u maďarov tak ešte aj od začiatku? Dobree -
-
Je skúškové, aktuálne zo mňa srší optimizmus na všetky strany, keby nie, už si hľadám robotu.
Like musíš obdržať ty, nie ho dať niekomu, ja mám o jeden bod viac (1x like), chalan ktorý dostal 3x like mal 3 body naviac.. (aj to sa dá nájsť na profile)
Btw kto je Equalizer? To meno vidím prvý krát :O -
Podľa mňa ešte neobjavili kde im ukazuje body, preto si myslia že 1 - 1..