Posts by ElmStreet

  Καλησπέρα,  πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο γιατί πλέον υπάρχει διάλογος/απόψεις σε σχέση με το προηγούμενο θέμα που είχα ανοίξει πριν μερικούς μήνες.  Λίγκες είναι δύσκολο να γίνουν γιατί είναι περιορισμένοι οι παίχτες που μπορουν να δηλώσουν και θα πρέπει να βρίσκονται κάθε μέρα αποίκο για να δηλώσουν συμμετοχή οπότε θα υπάρχουν απώλειες και οι υπόλοιποι θα κοιτάμε απλά.  Αρχικά από αυτά που έχουν γραφτεί έχουμε συμφωνήσει όλοι στο να γίνονται νορμάλ ώρες πόλεμοι και όχι αργίες κλπ  Υπάρχει ενα κενό ακόμα στο τι πόλεμο θα ορίζει η κάθε συμμαχία από ότι βλέπω.

  Κι εγώ δεν πιστεύω ότι είναι σωστό να γίνονται μόνο 15αριδες πόλεμοι γιατί όντως θα είναι μεγάλη η διαφορά.

  Ούτε επίσης μπορούν να γίνονται μόνο 3αρηδες πόλεμοι γιατί έτσι παίζουμε ήδη 4 μήνες.  Για να το πάμε βήμα βήμα θα πρότεινα μόλις τελειώσει αυτό το τρέχον άνοιγμα να μην βγάλει κανείς σφραγίδες να πάμε σε έναν 15αρι/7αρι δοκιμαστικό πόλεμο και μετά να ξανασυζητήσουμε όλα τα υπόλοιπα.  Θα πρότεινα επίσης για να ξεχαρμανιάσουν όλοι να πάμε για μια εβδομάδα πολέμους χωρίς σφραγίδες σε όλα τα ταμπλό για να δούμε τι γίνεται και μετά να δούμε πως μπορεί να γίνει.

  Τέλος θα πρότεινα να γράψουν και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι την άποψή τους για το πως θέλουν να προχωρ΄ήσει αυτό το θέμα με τους πολέμους.
  Καλό είναι το κάζο στο φόρουμ και τα Likes αλλά δεν ειναι αυτός ο ρόλος ενός forum (για αυτό και δεν ασχολούμαι ποτέ αν δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να μπω να διαβάσω ή να γράψω) οπότε τώρα που πάει να γίνει κάτι ουσιαστικό γράψτε και οι υπόλοιποι την γνώμη σας
  Όλα τα επίπεδα!


  Edit: Επίσης ο πρόταση που ειχε γραφτεί στην 1η σελίδα το να πηγαίνουμε 2 πολέμους ανά ημέρα δεν μπορεί να γίνει διότι αν μια συμμαχία νικήσει με μεγάλη διαφορά (πχ λόγω πολύ καλών σφαιρών) προφανώς και η χαμένη δεν θα βάλει πίσω πόλεμο γιατί δεν πρόκειται να νικήσει. Οπ΄οτε πρακτικά μιλάμε αρχικά για έναν πόλεμο και από εκεί και πέρα αν κρίνει ο χαμένος ότι μπορεί να νικήσει σε αντεπίθεση μπορεί να δοκιμάσει να βάλει χωρίς όμως αυτό να είναι δεσμευτικό.

  Καλησπέρα,  αρχικά από την μία χαίρομαι που κάτι πάει να γίνει τελικά και από την άλλη λυπάμαι που έπρεπε να περάσουν 4 μήνες μετά την ένωση για να το καταλάβουν κάποια άτομα που ήταν αντίθετα από την αρχή ότι έτσι θα κατέληγαν οι πόλεμοι.....


  Σχετικό θέμα που είχα ανοίξει για συζήτηση:

  προτάσεις για πολέμους server25


  Ωστόσο εν μέρει θα το δικαιολογήσω διότι ήταν αρχές της ένωσης και ο καθένας νόμιζε ότι θα κάνει κουμάντο σε όλο το σέρβερ μετά την ένωση.....  Τώρα για την συγκεκριμένη πρόταση έχω 3 παρατηρήσεις:  1. Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσουν 30 άτομα να συγχρονιστούν ώστε να μην έχει κανείς τους ενεργές σφαίρες για να γίνει ο δοκιμαστικός πόλεμος που προτείνεις!  2. Αυτό με τα επίπεδα επίσης είναι ουτοπικό διότι αν θεωρητικά μπούμε πχ εγώ η Jeandarc και ο upavasilis σε πόλεμο βγάζουμε 14.000 επίπεδα άθροισμα οι 3 μας μόνο.

  Οπότε αν μια αντίπαλη συμμαχία έβαζε πχ 10 άτομα με 2.000 επίπεδο ο καθένας θα έβγαζε άθροισμα 20.000 επίπεδα. Αντιλαμβάνεστε ότι πάλι θα έχαναν οι 10 διχίλιαροι από 3 άτομα με εξοπλισμό 3ης γενιάς, ειδικά αν υπήρχαν και σφαίρες θα ήταν χαοτική η διαφορά (χωρίς να θέλω να προσβάλω φυσικά κάποιον, σέβομαι όλα τα επίπεδα και όχι μόνο όσους βλέπω στην 1η 50αδα της βαθμολογίας)  3. Τέλος αν καταλήξει κάπου όλο αυτό θα γίνει μετά το τρέχον άνοιγμα διότι υπάρχουν ήδη ενεργές σφραγίδες και από τις 2 συμμαχίες.  Για τα υπόλοιπα σε γενικές γραμμές συμφωνώ.


  Υ.Γ πληροφορήθηκα επίσης ότι όσα είχατε συζητήσει οι εμπλεκόμενοι, δεν είχατε καταλήξει ακριβώς στα παραπάνω όπως τα έχεις γράψει, οπότε καλό είναι να ξαναμιλήσετε και να καταλήξετε οριστικά σε μια πρόταση.

  Καλησπέρα,

  το θέμα το έχεις ανοίξει στο Ιταλικό forum! Κάνε τον κόπο να το ανοίξεις σωστά στο Ελληνικό για να κάνουμε κουβέντα...........

  Και ζήτησε να κλείσει από εδώ (στα Ιταλικά ΄ή στα Αγγλικά μπας και καταλάβει ο άμοιρος ο χειριστής της Ιταλίας τι λέμε)

  Έστω ένα forza Ferrari ρε παιδί μου!

  Παιδιά μην το κουράζουμε άλλο, έχω γράψει πάμπολες φορές παραπάνω ότι θα υπάρχει και πόλεμος αποκλειστικά με 3αρα παράταξη όπως είναι και αυτή τη στιγμή άλλωστε οι πόλεμοι μεταξύ μας αλλά φαίνεται ότι έχουμε κολλήσει μόνο στην 15αρα.....
  Όπως και να έχει σας ευχαριστώ για την συζήτηση παρόλο που δεν έχει βγει κάποια άκρη (τουλάχιστον μέχρι τώρα)
  Ας μεταφερθεί σε νέο topic η κουβέντα μας (από το Post #65 και κάτω) μήπως θέλει να γράψει και κάποιος άλλος κάποια πρόταση/ιδέα και θα ζητήσω σε 2-3 μέρες να το κλείσουμε αν δεν έχει κάτι άλλο να γραφτεί.

  1. blade09 ανέφερα και τις 3 παρατάξεις στην πρόταση με ένα ερωτηματικό για τον 7αρη γιατί και πάλι είναι περιορισμένες οι συμμετοχές, θα μπορούσε να είναι μόνο 15 και 3 οι παρατάξεις.


  2. blade09 δεν βιάζομαι να κλείσει το θέμα (άλλωστε δεν είμαι εγώ ο θεματοθέτης) και βασικά θα έλεγα Whitedrum να μεταφερθούν τα post σε ένα νέο topic με τίτλο "προτάσεις για πολέμους server25" ή κάτι τέτοιο για να μην μπλέξει με τα post των πολέμων)


  3. blade09 είδα εξ αρχής ότι εσύ και ο Antartis ήσασταν αρνητικοί στο να συζητηθεί κάτι για τους πολέμους οπότε και γι' αυτό είπα ότι δεν έχει νόημα να το συζητάμε αφου ήδη οι 2 από τους 6 της συμμαχίας σας είστε κατά της πρότασης, αν δεν υπάρχει ομοφωνία δεν έχει νόημα να γράψουμε κάτι άλλο θεωρώ. Επίσης το παραπάνω που πρότεινα είναι ένα ας το πούμε "προσχέδιο" μπας και μπορέσουμε να συνεννοηθούμε κάπως για τους πολέμους.


  4. blade09 ενδιαφέρουσα θα πω και η πρόταση που λες για τις 3 κατηγορίες αλλά έτσι πιστεύω θα αργούν πολύ οι πόλεμοι για να παίζουν οι 3αρηδες γιατί θα περιμένουν τις άλλες 2 κατηγορίες (σίγουρα θα πηγαίνει κάπου στο μήνα αν σκεφτείς ότι μπορεί να δώσει το παιχνίδι την 7σφραγίδα και σε καμιά εβδομάδα) οπότε μια γύρα με όλους 15αρη και μια γύρα όλους με 3αρι θα γίνεται πιο σύντομα.


  5. .axaios. αυτό το νόημα δεν έχει η ένωση των σέρβερ? για να μπορέσουν να παίξουν συμμαχίες με περισσότερα μέλη? αυτό δεν κάνατε κι εσείς έστω για μια μέρα? Άλλωστε μεγάλες συμμαχίες σημαίνει περισσότερες βοήθειες και για αγορές, μεγαλύτερη ανάπτυξη στα μικρότερα επίπεδα, ενδεχομένως και προσωπικές φιλίες κλπ

  Επίσης εγώ δεν επιμένω σε 15αρι, έχω προτείνει να υπάρχει και ο 3αρης πόλεμος μαζί με τον 15αρι.

  Αυτό που λες για να επιστρέψει ο καθένας του στην συμμαχία που βρισκόταν, δεν είναι ρεαλιστικό καθώς καταργεί την ένωση των σέρβερ. Επίσης να σου υπενθυμίσω ότι η συμμαχία με την οποία έχουμε τους πολέμους (εννοώ από τον server 7) όλοι αυτοί επίσης ήταν σε διαφορετικές συμμαχίες και ενώθηκαν κάποια στιγμή, τι σημαίνει αυτό να τους πούμε δηλαδή να επιστρέψει ο grylos στους Daba, η Nansu στους VIPS, o Blade στους FOD κλπ?


  Edit: για τον grylo έκανα λάθος, η τελευταία συμμαχία του ήταν οι F.O.H μαζί με εμένα!

  Καλησπέρα και πάλι,


  σεβαστές όλες οι απόψεις που γράφτηκαν παραπάνω, ο καθένας αντιλήφθηκε κάτι με τον δικό του μοναδικό τρόπο και το εξέφρασε, οπότε δεν έχει νόημα να γραφτεί κάτι άλλο διότι θα διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια σε όλες τις σελίδες εφόσον δεν υπάρχει κάποια συζήτηση με την πρόταση που έκανα.
  Συνεχίζουμε λοιπόν όπως έχουν τα δεδομένα μέχρι τώρα και όπου βγει......

  Καλή συνέχεια

  Καλησπέρα σε όλους,


  διαβάζοντας όλα αυτά που έχουν γραφτεί και από τις δυο μεριές και βάσει του τι έχει γίνει μόλις σε 3 μέρες μετά την ένωση (πολέμους, καλύψεις, συρίκνωση/ένωση συμμαχιών κλπ κλπ) και επειδή η ένωση αντί να έχει ενδιαφέρον έχει ήδη φιασκάρει (όλοι μας φταίμε για αυτό) έχω να σας προτείνω κάτι (αναφέρομαι και στις 2 συμμαχίες) βάσει των παρακάτω κολλημάτων που έχουν προκύψει:

  Α) 15αρι δεν θέλει η μια συμμαχία θέλει η άλλη

  Β) 3αρι δεν θέλει η μια συμμαχια, θέλει η άλλη

  (για 7αρι δεν ξέρω ποιος τελικά θέλει και αν θέλει)!


  Οπότε συζητήστε το μεταξύ σας αν θέλετε η κάθε συμμαχία και εφόσον υπάρξει συνεννόηση και από τις 2 συμμαχίες, επίσημα εδώ στο forum θα συμφωνήσουμε ώστε να γίνεται ένα άνοιγμα αποκλειστικά με 15αρα παράταξη, ένα άνοιγμα αποκλειστικά με 7άρα ή με 3άρα παράταξη.

  πχ ένα σενάριο που θα μπορούσε να υλοποιηθεί θα ήταν το εξης:

  1. Δεν θα γίνονται καλύψεις από καμία συμμαχία

  2. Για αρχή θα πρέπει η κάθε συμμαχία να έχει στην κατοχή της από 3 σφραγίδες.

  3. Μόλις τελειώνει ο ένας πόλεμος θα πρέπει εντός 24ωρου να βάζει εναλλάξ η άλλη συμμαχία πόλεμο μέχρι να μαζευτούν όλες οι σφραγίδες από μια συμμαχία.

  4. Η έβδομη σφραγίδα θα βγαίνει μόνο όταν έχει στην κατοχή της ήδη και τις 6 σφραγίδες η μια συμμαχία και θα πηγαίνει στην συμμαχία που δεν έχει καμία. Εφόσον πάρει και την τελευταία σφραγίδα κάποια συμμαχία ανοίγει πύλες (δεν θα γίνεται πόλεμος μετά την 7η σφραγίδα για να την πάρει πίσω η συμμαχία που την έχασε)

  5. Η συμμαχία που θα ανοίγει πύλες και θα έχουν γίνει πχ όλοι οι πόλεμοι με 15αρα παράταξη ο νέος κύκλος πολέμων θα γίνεται μετά με 7αρα ή 3αρα παράταξη όπως παραπάνω.


  Έτσι δεν θα χρειάζεται να φεύγουν άτομα από τις συμμαχίες γιατί οι πόλεμοι θα είναι προκαθορισμένοι.

  Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν όλοι να συμμετέχουν σε πολέμους όταν θα είναι 15αρης και με τον 3αρι θα μπορούν να ξεχαρμανιάζουν τα πιο μεγάλα επίπεδα.

  Αν έχετε και κάποια άλλη πρόταση μπορείτε να την γράψετε.


  Τα παραπάνω τα γράφω μπας και μπορέσει να έχει κάποιο ενδιαφέρον η ένωση γιατί αυτή τη στιγμή είμαστε όπως πριν την ένωση, ίσως και χειρότερα.


  Για πιθανούς κακεντρεχείς να σημειώσω ότι ουδέποτέ έπαιζα στον 16, ή σε κάποιον άλλον σέρβερ (έπαιζα πάντα στον 4 και μετά το 1ο merge σαν σέρβερ 7) και ούτε τα γράφω όλα αυτά για να ανοίξω πύλες, έχω ανοίξει 200+ δεν θα μου λείψουν!

  Βάλτε τους εγωισμούς στην άκρη και να πάμε παρακάτω το παιχνίδι.


  Υ.Γ. Παρακαλώ όσοι γράψετε, μην αρχισετε πάλι τις αλληλοκατηγορίες, τα έχουμε διαβάσει πάμπολες φορές! Γράψτε αν έχετε να πείτε κάτι με την πρόταση ή αν θέλετε να γίνει κάποια αλλαγή/βελτίωση κλπ

  Συζητήστε το μεταξύ σας πρώτα και μετά γράψτε ότι είναι να γράψετε.

  Καλησπέρα,

  όσοι είχαν παίχτες σε διαφορετικούς servers δεν έχουν ενωθεί μετά το merge, θα πρέπει να τους ενώσουν οι ίδιοι? θα τους ενώσετε εσείς?

  επίσης όσοι είχαν ip-sharing τι γίνεται μετά το merge?

  Μήπως γενικά πρέπει πλέον να γίνει και μια αναθεώρηση στους κανόνες του παιχνιδιού και να είναι ξεκάθαρο και τι ban θα πρέπει να υπάρχει για όλα τα παραπάνω εφόσον κάποιος δεν συμμορφόνεται?

  όλα αυτά τα αναφέρω διότι μπορεί κάποιος να σκεφτεί πονηρά για όλα τα παραπάνω και να μην τους ενώσει ποτέ τους παίκτες!

  Επίσης λάβετε υπόψιν ότι δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας να έχει κάνει εγγραφή στο forum για να ενημερώνεται, όπως πχ για το παραπάνω bug με τους παίχτες που μπορεί λανθασμένα να έχει στην κατοχή του. Οπότε καλό θα ήταν να υπάρχει σχετική ενημέρωση και μέσα στο παιχνίδι σαν ειδοποίηση όπως γίνεται και με τα επικείμενα events

  Αναφορά μάχης Thu, 24.12.2020 - 01:02:35


  hELMsDeep vs. TOOTHVIRUS


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (261676 : 90753)!

  hELMsDeep κέρδισε: 108.877.210 Χρυσός + 85.470 Μπόνους χρυσού  Αναφορά μάχης Thu, 24.12.2020 - 02:02:40


  hELMsDeep vs. TOOTHVIRUS


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (261692 : 88105)!

  hELMsDeep κέρδισε: 96.893.561 Χρυσός + 36.490 Μπόνους χρυσού  Αναφορά μάχης Thu, 24.12.2020 - 03:02:45


  hELMsDeep vs. TOOTHVIRUS


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (261692 : 88105)!

  hELMsDeep κέρδισε: 86.233.551 Χρυσός + 21.981 Μπόνους χρυσού  Αναφορά μάχης Thu, 24.12.2020 - 04:02:49


  hELMsDeep vs. TOOTHVIRUS


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (261725 : 88105)!

  hELMsDeep κέρδισε: 76.744.801 Χρυσός + 15.343 Μπόνους χρυσού  Αναφορά μάχης Thu, 24.12.2020 - 05:02:54


  hELMsDeep vs. TOOTHVIRUS


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (261725 : 88105)!

  hELMsDeep κέρδισε: 68.298.982 Χρυσός + 11.607 Μπόνους χρυσού  Αναφορά μάχης Fri, 25.12.2020 - 03:05:23


  hELMsDeep vs. TOOTHVIRUS


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (260563 : 81381)!

  hELMsDeep κέρδισε: 5.921.068 Χρυσός + 89.524 Μπόνους χρυσού  Αναφορά μάχης Fri, 25.12.2020 - 13:00:58


  hELMsDeep vs. TOOTHVIRUS


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (241932 : 81381)!

  hELMsDeep κέρδισε: 2.102.359 Χρυσός + 33.726 Μπόνους χρυσού  Αναφορά μάχης Fri, 25.12.2020 - 14:01:22


  hELMsDeep vs. TOOTHVIRUS


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (210871 : 81381)!

  hELMsDeep κέρδισε: 1.871.178 Χρυσός + 16.386 Μπόνους χρυσού  Αναφορά μάχης Fri, 25.12.2020 - 15:01:42


  hELMsDeep vs. TOOTHVIRUS


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (210871 : 81381)!

  hELMsDeep κέρδισε: 1.665.419 Χρυσός + 11.437 Μπόνους χρυσού  Αναφορά μάχης Fri, 25.12.2020 - 16:02:17


  hELMsDeep vs. TOOTHVIRUS


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (210871 : 81381)!

  hELMsDeep κέρδισε: 1.482.285 Χρυσός + 8.653 Μπόνους χρυσού  Αναφορά μάχης Thu, 24.12.2020 - 01:00:25


  hELMsDeep vs. blackeagle.


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (274871 : 54347)!

  hELMsDeep κέρδισε: 14.122.166 Χρυσός  Αναφορά μάχης Thu, 24.12.2020 - 02:00:29


  hELMsDeep vs. blackeagle.


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (274886 : 52184)!

  hELMsDeep κέρδισε: 12.493.512 Χρυσός  Αναφορά μάχης Thu, 24.12.2020 - 03:00:37


  hELMsDeep vs. blackeagle.


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (274902 : 52184)!

  hELMsDeep κέρδισε: 11.053.016 Χρυσός  Αναφορά μάχης Thu, 24.12.2020 - 04:00:42


  hELMsDeep vs. blackeagle.


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (274922 : 52184)!

  hELMsDeep κέρδισε: 9.778.665 Χρυσός  Αναφορά μάχης Thu, 24.12.2020 - 05:00:47


  hELMsDeep vs. blackeagle.


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (274922 : 52184)!

  hELMsDeep κέρδισε: 8.651.101 Χρυσός  Αναφορά μάχης Thu, 24.12.2020 - 01:03:54


  hELMsDeep vs. Fybra


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (279778 : 75575)!

  hELMsDeep κέρδισε: 1.545.888 Χρυσός + 100.064 Μπόνους χρυσού  Αναφορά μάχης Thu, 24.12.2020 - 02:04:07


  hELMsDeep vs. Fybra


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (279785 : 72450)!

  hELMsDeep κέρδισε: 1.377.304 Χρυσός + 42.713 Μπόνους χρυσού  Αναφορά μάχης Thu, 24.12.2020 - 03:04:12


  hELMsDeep vs. Fybra


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (279792 : 72450)!

  hELMsDeep κέρδισε: 1.227.140 Χρυσός + 25.730 Μπόνους χρυσού  Αναφορά μάχης Thu, 24.12.2020 - 04:04:17


  hELMsDeep vs. Fybra


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (279792 : 72450)!

  hELMsDeep κέρδισε: 1.093.301 Χρυσός + 17.955 Μπόνους χρυσού  Αναφορά μάχης Thu, 24.12.2020 - 05:04:33


  hELMsDeep vs. Fybra


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (279792 : 72450)!

  hELMsDeep κέρδισε: 974.067 Χρυσός + 13.583 Μπόνους χρυσού  Αναφορά μάχης Thu, 24.12.2020 - 01:04:18


  hELMsDeep vs. pepi


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (273739 : 243680)!

  hELMsDeep κέρδισε: 930.848 Χρυσός + 14.548 Μπόνους χρυσού  Αναφορά μάχης Thu, 24.12.2020 - 02:04:31


  hELMsDeep vs. pepi


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (273753 : 235875)!

  hELMsDeep κέρδισε: 829.885 Χρυσός + 7.707 Μπόνους χρυσού  Αναφορά μάχης Thu, 24.12.2020 - 03:04:38


  hELMsDeep vs. pepi


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (273771 : 235875)!

  hELMsDeep κέρδισε: 739.894 Χρυσός + 4.644 Μπόνους χρυσού  Αναφορά μάχης Thu, 24.12.2020 - 04:04:45


  hELMsDeep vs. pepi


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (273771 : 235875)!

  hELMsDeep κέρδισε: 659.633 Χρυσός + 3.241 Μπόνους χρυσού  Αναφορά μάχης Thu, 24.12.2020 - 05:04:51


  hELMsDeep vs. pepi


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (273771 : 235875)!

  hELMsDeep κέρδισε: 588.084 Χρυσός + 2.452 Μπόνους χρυσού  Αναφορά μάχης Fri, 25.12.2020 - 01:02:14


  hELMsDeep vs. pepi


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (261936 : 116809)!

  hELMsDeep κέρδισε: 1.793.170 Χρυσός + 29.515 Μπόνους χρυσού  Αναφορά μάχης Thu, 24.12.2020 - 01:06:05


  hELMsDeep vs. At1la


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (254824 : 115939)!

  hELMsDeep κέρδισε: 8.329.357 Χρυσός + 66.210 Μπόνους χρυσού  Αναφορά μάχης Thu, 24.12.2020 - 02:06:11


  hELMsDeep vs. At1la


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (254864 : 112122)!

  hELMsDeep κέρδισε: 7.602.405 Χρυσός + 28.608 Μπόνους χρυσού  Αναφορά μάχης Thu, 24.12.2020 - 03:06:17


  hELMsDeep vs. At1la


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (254878 : 112122)!

  hELMsDeep κέρδισε: 6.783.312 Χρυσός + 17.234 Μπόνους χρυσού  Αναφορά μάχης Thu, 24.12.2020 - 04:06:22


  hELMsDeep vs. At1la


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (254878 : 112122)!

  hELMsDeep κέρδισε: 6.052.205 Χρυσός + 12.027 Μπόνους χρυσού  24/12/2020

  Αριθμός επιθέσεων κατά το επιλεγμένο χρονικό διάστημα : 47

  Συνολική λεία : 532.210.061

  Καλησπέρα και χρόνια πολλά,


  επιπλέον το πρόβλημα είναι ότι ενώ σε όλα τα προηγούμενα μεγάλα κυνήγια υπήρχε στην λίστα και ο server7 (που είναι ο default για οσους ανήκουν στον s7) πλέον δεν υπάρχει, με αποτέλεσμα αν θες να κάνεις μια επίθεση στον ίδιο σέρβερ που παίζεις, δεν μπορείς από την αναζήτηση με κανέναν τρόπο. Ούτε με τυχαία αναζήτηση ούτε να ψάξεις συγκεκριμένο αντίπαλο, παρά μόνο αν πας από το προφίλ του παίχτη και πατήσεις το κουμπί "Επίθεση"

  Το πιθανότερο είναι να έχει το μπέρδεμα που γράφει και η jeandarc με τον s7(fr) αντί για s7(gr)

  Αναφορά μάχης Sat, 15.08.2020 - 02:31:09


  hELMsDeep vs. -V- (TR)


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (189760 : 21164)!

  hELMsDeep κέρδισε: 26.434.197 Χρυσός  Αναφορά μάχης Sat, 15.08.2020 - 03:01:16


  hELMsDeep vs. -V- (TR)  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (189760 : 21164)!

  hELMsDeep κέρδισε: 21.046.831 Χρυσός  Αναφορά μάχης Sat, 15.08.2020 - 03:31:29


  hELMsDeep vs. -V- (TR)  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (189760 : 21164)!

  hELMsDeep κέρδισε: 18.874.870 Χρυσός  Αναφορά μάχης Sat, 15.08.2020 - 03:46:33


  hELMsDeep vs. -V- (TR)  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (189760 : 21164)!

  hELMsDeep κέρδισε: 16.927.096 Χρυσός  Αναφορά μάχης Sat, 15.08.2020 - 04:01:38


  hELMsDeep vs. -V- (TR)  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (189760 : 21164)!

  hELMsDeep κέρδισε: 15.180.747 Χρυσός

  Αναφορά μάχης Sat, 11.07.2020 - 13:02:08


  hELMsDeep vs. blackeagle. (TR)


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (230937 : 15632)!

  hELMsDeep κέρδισε: 28.699.855 Χρυσός  Αναφορά μάχης Sat, 11.07.2020 - 14:02:26


  hELMsDeep vs. blackeagle. (TR)


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (230937 : 15632)!

  hELMsDeep κέρδισε: 25.387.178 Χρυσός  Αναφορά μάχης Sat, 11.07.2020 - 15:02:50


  hELMsDeep vs. blackeagle. (TR)


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (203403 : 19799)!

  hELMsDeep κέρδισε: 22.456.932 Χρυσός  Αναφορά μάχης Sat, 11.07.2020 - 16:03:12


  hELMsDeep vs. blackeagle. (TR)


  Νικητής: hELMsDeep


  Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (203403 : 19799)!

  hELMsDeep κέρδισε: 19.864.960 Χρυσός