Η αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος αυτές τις μέρες ήταν σαν ΑΤΜ που είχε εκραγεί και ολοι έπαιρναν και από μερικά χρυσά που τον επισκέπτονταν
Για τα κάλαντα κι αυτός
Posts by ElmStreet
-
-
Καλά τι γίνεται? ο ένας μου τα δίνει μόνος του, η άλλη "ξεχάστηκε" εδώ, χαμός γίνεται!
-
Αναφορά μάχης Tue, 31.12.2024 - 21:22:25
GRYLOS vs. ElmStreet
Νικητής: ElmStreet
Τέλος μάχης: Οι αμυνόμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (204775 : 134739)!
ElmStreet κέρδισε: 282.217 Χρυσός
Ευχαριστώ Αγιε Βασίλη! Έτσι για να θυμάσαι το 2024 αλλά θα θυμάσαι πιο πολύ το 2025
Είπαμε τώρα παίζουμε, αλλά μάλλον έχετε ξεχάσει να παίζετε ή κάτι έπαιζε στον αυτόματο κι εδώ!
Briko, Axaios, Draculas, Blade, ANTARTHS, Nansu περιμένω τα like (για τον γρύλο όχι για μένα!) -
οσο για μενα ασε να εχω πριντ σκριν τον γρυλο να με παρακαλαει να γυρισω και να ενταχθω ξανα μαζι του.....
με πρωην εχθρους μας εκανε κομμα οπως και με εσενα τον ανυπαρκτο μεχρι πριν λιγο καιρο...Για πες με ενδιαφέρει!
Εμένα θυμήθηκε μετά από τόσα χρόνια να με διαγράψει από λίστα φίλων γιατί ήθελε "να γίνει πιο ανταγωνιστικό" το παιχνίδι (τον ειχα περάσει σε εκπαίδευση εντελώς τυχαία τότε)Ωστόσο του αναγνωρίζω ότι μου έστειλε μήνυμα πριν ότι θα αλλάξει να με βαρέσει.....
-
καλημερα ! χαιρομαι που απεσυρες την διαγραφη elm .. πραγματικα δεν πρεπει κανεις να φτανει σε αυτο το σταδιο.. ουτε συμπαιχτης ουτε αντιπαλος..
καλη χρονια με υγεια σε ολους!
Θα πρέπει να γίνει αναθεώρηση των κανόνων του παιχνιδιου / ΓΟΣ γιατί όπως είναι τώρα αντιλαμβάνεσαι ότι είναι φιάσκο.
Εφόσον είσαι και ΤΜ μπορείς να το συζητήσεις με την Gameforge
Ειδικά οι ποινές για τα bot είναι γελοίες όπως είναι τώρα.....
1η τιμωρία 2 μήνες2η τιμωρία αντίο ζωή
Τόσο απλά και κατανοητά, ας το φάνε 2-3 και θα δεις μετά ποιος θα ξαναπαίξει
Το να τρώει κάποιος 3 μέρες, 7 μέρες και δεν ξέρω πόσες για να φτάσει σε μόνιμο, δεν έχει κανένα νόημα.
Δηλαδή αν το φάει και συνεχίζει δεν κατάλαβε για πιο λόγο το έφαγε? Στα σουαχίλι του ανακοινώνεται η ποινή και δεν μπορεί να την κάνει μετάφραση?
-
Ευτυχώς που έγραψες κάτι κι εσύ για να μπορέσει να κάνει κάπου like και ο γρύλος!
Ξεκουράζεσαι μάλλον αυτές τις μέρες και βρήκες χρόνο για το φόρουμ -
Καλημέρα, μπράβο για τις νίκες και τα ψίχουλα που του πήρες
Είδα ότι κάποιοι φίλοι του τον βάραγαν και πήραν πάνω από 10 μύρια . . .
Δεν τον βρήκα ούτε μία φορά εγώ (κρίμα τόσο κόπο έκανε το παλικάρι να με φτάσει σε αξία μάχης)
Ποιόν κόπο εννοείς? σιγά μην πάτησε και σταφύλια
-
Αναφορά μάχης Tue, 31.12.2024 - 05:44:28
ElmStreet vs. blade09
Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (325590 : 114600)!
ElmStreet κέρδισε: 204.420 Χρυσός
Ακόμα και εγώ σε βαρέθηκα, θα στην ρίξω βέβαια την 10αρα έτσι να γίνει επετειακή για τον ερχομό του 2025
-
Αναφορά μάχης Tue, 31.12.2024 - 05:14:02
ElmStreet vs. blade09
Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (313554 : 106960)!
ElmStreet κέρδισε: 227.034 Χρυσός
Κι όμως δεν θες να βγεις από εδώ, δίνεις ακόμα πάνω απο 200k
-
Αναφορά μάχης Tue, 31.12.2024 - 04:28:37
ElmStreet vs. antonio
Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (330534 : 50750)!
ElmStreet κέρδισε: 0 Χρυσός
Antonio σου έχω πρόταση, "χάρισε" τον παίχτη σου στον κλικλίκο, "χαρισέ" τον όσο κρίνεις, θα τα βρείτε, στα ίδια επίπεδα είναι περίπου, του χρόνου θα τον έχει φτάσει 5000Βασικά έχει και τον πιο μικρό κλικλίκο ως εναλλακτική (είναι το κλικλικάκι ακόμα αυτός), αλλά σημασία έχει να υπάρχει θέληση, μπορεί κι εκείνος να απογειωθεί σε λίγο καιρό
Εντυπωσιακό πάντως που ακόμα και τέτοια ώρα κάποιες είναι μέσα για να κάνουν καλύψεις μετά από το 4ημερο εξαντλητικό event που έπαιξαν, μην κοιτάτε εμένα εγώ σήμερα μπήκα να ασχοληθώ μετά από 4 μέρες....
Και τις άλλες τις ψυχές το τρίο στούτζες .axaios. / .Drakoulas2020. / briko δεν το βλέπω δραστήριο σήμερα, μην μου πείτε ότι κι αυτοί......
-
Αναφορά μάχης Tue, 31.12.2024 - 04:42:08
ElmStreet vs. GRYLOS
Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (380768 : 362469)!
ElmStreet κέρδισε: 0 Χρυσός + 9.137 Μπόνους χρυσού
άλλαξες από μειον σε ζημιές πάλι αλλά δεν το κάλυψες αυτή τη φορά, μάλλον άργησε η κάλυψη εδώ
Εν το μεταξύ νομίζω ότι αν συνεχίσει έτσι ο μικρός παίχτης της Dark angel μπορεί και να πάρει τον οίκο στο τέλος από τις πολλές καλύψεις, μάλλον πρέπει να βάλεις και τον pagetos στο παιχνίδι πλέον.....Edit: Καλά μάγος είναι πια? χαχαχα
προβλέψιμοι του θανατά!31.12.2024 04:44 Σύστημα Το πλάσμα PAGETOS σου επιτέθηκε ανέντιμα! -
Αναφορά μάχης Tue, 31.12.2024 - 04:04:18
ElmStreet vs. blade09
Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (317519 : 110352)!
ElmStreet κέρδισε: 252.148 Χρυσός + 10.637 Μπόνους χρυσού
Αντέχεις ακόμα βρε θηρίο για forum! Λίγο ακόμα και θα σταματήσει το μαρτύριο......
Επίσης κάτι ακ΄ομα, είπαμε ένα ένα τα θυμάμαι....
Οι πόλεμοι που κερδίσατε, όσοι κερδίσατε (γιατί είχατε χάσει ακόμα και σε 3αρι και με την Mahi στην παράταξη με οπλισμό 1ης γενιάς) είναι επειδή εμείς είχαμε αποφασίσει ότι θα μπαίνουμε στους πολέμους με ότι σφαίρες βγάζουμε, χωρίς να σπάμε και να βγάζουμε άλλες......
Δεν ήθελα να σας το χαλάσω αλλά είναι γεγονόςΓενικά έχουμε ρίξει αρκετό γέλιο μαζί σας πάντως
Καλά μην πούμε για το άνοιγμα από 6-1 που έγινε 0-7
αν και το τοπ ήταν αυτό που που φύγατε και οι 2 σας να πάτε σε άλλη συμμαχία για να πάρετε την μια που είχαμε και μετά την καταστρέψατε για να την βγάλετε από άλλη συμμαχία και τελικά την βγάλαμε εμείς πάλι!
Και έτσι ακόμα και από 7-0 έγινε 0-7, ωραίο άνοιγμα αυτό.
Αλλά το πιο αστείο ήταν ο άλλος 7ήμερος κλικλίκος που κατηγορούσε κιόλας για μποτ ότι βγαίνουν αυτόματα οι σφραγίδες και οι πόλεμοι, οπότε εδώ είναι 2 τα τινά (ή τα δεινά): 1. ή απλά δεν ήξερε τι του γίνεται και τα έγραφε για εντυπώσεις ή απλά ήξερε ακριβώς τι κάνει το μποτ (τείνω προς το 2ο όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα)! -
Δεν τον πρόλαβα αυτή τη φορά για να τελειώσει το μαρτύριο του!
Τώρα Komis ούτε σε 1vs1 αν υπήρχε παράταξη δεν θα παίξουν. Έχει πιάσει μεροκάματο η Dark angel να καλύπτει τον Grylos μάλλον μέχρι το πρωί αν και οι 3000 ήττες είναι κοντά πλέον
Επίσης κάτι που δεν ήθελα να ξεχάσω μέχρι αύριο γιατί γερνάμε κιόλας.... ANTARTHS στο επόμενο άνοιγμα πυλών που θα κάνουμε μην ξεχάσεις να κάνεις like σε κάτι μάχες του τεμπέλη με τον κλικλίκο που ήταν προ Χριστού και για να μην φαίνεται το ποστ του ανοίγματος πυλών (εν το μεταξύ ο τεμπέλης ούτε καν ξέρει τι ειναι το φόρουμ)
Και αν του πεις "σου παίρνουν χρυσό" θα σου πει.... "Ε και"?
-
Τώρα που πήρατε τα λβλ με το πρόγραμματακι σας ψήνεστε για πολέμους σε 15 ταμπλό ή θέλετε να περιμένουμε ακόμα έναν χρόνο να πάρετε αλλά τόσα λβλ
Αυτή τη στιγμή ο΄ύτε oceans 11 δεν βγαίνει, οι VL είναι συμμαχία νεκροταφείο μπαναρισμένων μάλλον όπως φαίνεται, εκτός αν ο αντάρτης έχει πάει στα βουνά να πολεμήσει και επιστρέψει....
Επίσης που το θυμήθηκες αυτό το θέμα, άλλο ένα φιάσκο κι εδώ που άλλα έλεγαν και άλλα έγραφαν
-
Αναφορά μάχης Tue, 31.12.2024 - 03:04:12
ElmStreet vs. blade09
Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (337694 : 112256)!
ElmStreet κέρδισε: 311.037 Χρυσός + 15.299 Μπόνους χρυσού
Για να μην πλήττουμε μόνο με τις μάχες θα σας πω άλλη μια ιστορία σέρβερ 7 πάλι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι......
Η συμμαχία η γνωστή (ξέρετε η γνωστή 3αδα, μετά που το παράτησαν οι DS) δεν είχαν πλέον τι να κάνουν με πολέμους, κανείς δεν τους έπαιζε, τους είχαμε όλοι.......
οπότε τι έκαναν? έδωσαν μια σφραγίδα που είχαν με το ζόρι στην συμμαχία των B.S.H για να τους βάλουν πόλεμο πίσω να την ξαναπάρουν.
Μιλάμε για τόσο σαπίλα κατάσταση.....
-
Αναφορά μάχης Tue, 31.12.2024 - 02:22:35
ElmStreet vs. antonio
Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (346933 : 53242)!
ElmStreet κέρδισε: 0 Χρυσός
άντε να σε βάλω κι εσένα βρε κουταβάκι γιατί δεν βρίσκω άλλον στον οίκο, η τέχνη της κάλυψης γίνεται εκεί μέσα......Α και οδηγιά προς ναυτιλομένους, μην περιμένετε να λήξουν οι σφαίρες μου, δεν είναι καμία 12 ωρη
Επίσης τον επαναστάτη δεν βρίσκω, δεν θυμάμαι και αν είχε χαμένο χρυσό 35.541.471 ή είναι στην ίδια μοίρα με τον μπλέντερ, μια βοήθεια θα ήθελα εδώ από κάποιον.....
ANTARTHS αφού είσαι όλη την ώρα μέσα δώσε την βοήθεια του κοινού για να μην κάθομαι να σημειώνω πότε σε βάρεσαν γιατί θα σε βρω αν ασχοληθώ κι εσένα
-
blade09 Βρε πάλι σε ξέχασα βλέπω ταινία! Σε "κάλυψαν" όμως μην αγχώνεσαι......
Μπες όμως και γράψε ένα μπράβο, μην είσαι τέτοιος, ολόκληρη θεματάρα σου εχω αφιερώσει εδώ, μπορεί να έχεις φάει μπαν στον παίχτη αλλά στο φόρουμ μπορείς να μπεις (δεν έχει μποτ να βάλεις για το φορουμ, δεν παίρνεις εδώ επίπεδα)
Τον κακομοίρη τον Antonio λυπάμαι που τον βρίσκω συνέχεια στον οίκο και είναι και αναγκασμένος να φαπώνεται για μια μέρα ακόμα για να πάρει τον οίκο με 200 νίκες!!! Παιχτούρα......
Όπως και οι υπόλοιποι ήσασταν παιχτούρες που κανονίζατε να παρετε τον οίκο με 200 νίκες και με ισοπαλία στις νίκες για να πάρετε το φοβερό έπαθλο του οίκου (δεν θυμάμαι καν τι δίνει) αλλά και για να γράφετε περισσότερα τρόπαια (κλαίει η μάνα του Πελέ εδώ)
-
Αναφορά μάχης Tue, 31.12.2024 - 01:33:36
ElmStreet vs. blade09
Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (317614 : 113883)!
ElmStreet κέρδισε: 428.774 Χρυσός + 19.809 Μπόνους χρυσού
Πάει πλέον ούτε οι δικοί του δεν ασχολούνται να τον βαρέσουν -
Αναφορά μάχης Tue, 31.12.2024 - 01:01:21ElmStreet vs. blade09
Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (274872 : 113240)!
ElmStreet κέρδισε: 476.210 Χρυσός + 26.089 Μπόνους χρυσού
καταντάει βαρετό....... έχει βέβαια ακόμα μεχρι τα 200.000 που είναι το όριο στο φόρουμΆντε βρε ατιμούλικο, με πέρασες και σε χαμένο χρυσό πλεον, άλλη μια πρωτιά για σένα!
Επίσης θερμή παράκληση να βγάλετε τα σπόρια από τον οίκο, θα σας κάνω εγώ καλύψεις δεν χρειάζεται να παιδεύεστε.....
Επίσης κάποια ψυχή ψηλά στην βαθμολογία αποχώρησε από τον οίκο....... Μα γιατί? αφού λέμε θα σας καλύπτω
Γρύλε μπράβο για την νίκη σου βάλτην στο ανάλογο θέμα, σας είπα δεν έχω τέτοια κολλήματα -
Απο το στομα σου και στου θεου τα αυτι φιλε αλλα σιγα μην ριξουν μονιμο στους εκλεκτους
Αν δεν είναι μόνιμο σημαίνει ότι κάνει practice για να το μάθει καλύτερα που αυτό δεν είναι πλέον θέμα του ίδιου αλλά διαχείρισης, είδωμεν, ο χρόνος θα δείξει