SGO larınız hakkında açtığım konuyu kapatan admininiz kimse onada şunu öğretmem gerekiyor forumlar insanlar fikirlerini özgürce paylaşabilsin diye var.
Tekrar ediyorum bu forumun sıkı takipçisiyim konu açmasamda kimin ne yazdığını okuyorum.
Ekibiniz hakkında FraPPe nin savunmasını tekrar hatırlatıyorum " üst kadromuz yıllardır değişmedi kötü yönetsek... " diye devam ediyor. Hiçbir şirket GÖNÜLLÜ çalışan kişiyi kendisi istemediği sıkılmadığı sürece yerinden etmez,kovmaz,değiştirmez. bunu bir şirket sahibi olarak çok içten söylüyorum.
Kaldıki kurallar çerçevesinde forumun ilgili bölümüne yapmış olduğum şikayeti neden kapattınız amacınızı öğrenmek isterim SGO larınız kendi elleriyle bana ticketta şikayetinizi forumdan yapın diyor; HopeFull
ama attığım şikayeti kaldırmanız benim bu konu hakkında daha detaylı( SGO'larınızın saygısız cevapları dahil,SS'li ticketlar içinde ) bir konu açmama vesile olucak ayrıca, onuda kapatırsanız tekrar açıcam hesabı kapatırsanız farklı bir hesaptan tekrar açıcam yazılımcıyım benden veya sorularımdan kaçabileceğinizi düşünmüyorum. Yani sorudan kaçmak yerine cevaplamanız daha güzel olucaktır.
Bilginiz olsun info@gameforge.com adresine düzgün bir almancayla ekibinizin gerek forum gerek oyunu nasıl öldürdüğünü detaylı birşekilde anlattım.
Umarım bana mafyacılık oynamayıp,
SAYGI ve OLGUNLUK içinde eleştiriye cevap vermeyi bilirsiniz.
konu şahsi fikrimdir diyip elinizide arkadan bağlıyorum. Ayrıca kopyalanmıştır bir kaç silinirse birkaç yüz yere konuyu yollayacağım...