Húsvéti event 2021.04.02-09. • Sötétség teremtményei!
  Újra eljött az idő, hogy a ravasz nyuszi elrejtse a meglepetéseit. Ennek a teremtménynek meg van a lehetősége olyan helyeket is látni,

  amelyeket ti nem láthattok, és ez alól a mi játékunk sem kivétel. A játékban mindenhol tojásokba fogtok botlani, amelyeket összegyűjthettek.

  De legyetek gyorsak és klikkeljetek rájuk, mielőtt eltűnnek! Jó tojás-vadászatot kívánunk!

  Nyereményül kaphattok aranyat, de akár még pokolkristályt is.


  De legyetek gyorsak! Sok szerencsét!
  Easter4.png  De van még más is annak, aki többet akar!


  A fiatal ártatlanságot előcsalogatták és most a városban kóborol. Úgy tűnik, az egyik lakos a nyuszi után kutatva eltévedt. Szükség lesz a segítségedre!

  Kövesd a nyomokat és közben találj meg elveszett tárgyakat!


  Így utalásokat fogsz találni és feladatokat kapni, miközben az elveszett gyermek nyomaira bukkansz. Derítsd fel a város utcáit, hogy megtudd, hová tévedt a gyermek.

  Meg fogsz lepődni, mit találsz!


  Teljesítsd sikeresen a feladatokat és a jutalom a Tied lesz...  Easter3.png  További információk:  Az event 8 napig, 2021. április 2-től (00:00) április 9-ig (23:59) tart.  Egyszerre két különálló esemény fog futni:  Tojáskeresés: A tojások bárhol feltűnhetenek az oldalon. Klikkelj rá és gyűjts össze maximum 240 darabot.


  A történettel rendelkező küldetés: Kövesd a történetet, klikkelj, beszélgess és szórakozz jól. Fejezd be a történetet és követeld a nyereményed.


  Az eseményeken való részvétel önkéntes. Az eventek a játék mindkét verziójában futnak.

  FONTOS INFÓ:


  A 29-es szint alatti karakterek NEM tudják befejezni a küldetést, mivel NEM tudják megvenni a kért tárgyat. Ezt már többször említettük a korábbi eventeknél.


  Ne felejtsd el gyógyítani a fiút! Minden, ami ahhoz kell, hogy életben maradjon, INGYENES. De ha a fiatal fiú meghal, akkor 25 pokolkristályra van szükség ahhoz, hogy befejezhessétek a küldetést.


  A tojások maximális száma: 240

  Ezeken felül egy további meglepetés is vár rátok!


  A teljes event alatt


  +100% Tapasztalati pont a barlangban (régi típusú Bitefight) / démonvadászaton (új típusú Bitefight)

  +50 AP Regeneráció

  Sok szerencsét!