Πασχαλινή Εκδήλωση!

 • Γεια σας καλά πλάσματα του σκότους!  Έφτασε η ώρα για άλλη μια φορά, που ο πανούργος κούνελος θα κρύψει εκπλήξεις για να τις βρείτε. Αυτό το πλάσμα έχει τρόπους να παραμένει αθέατο και ασύλληπτο, και το παιχνίδι μας δεν αποτελεί εξαίρεση. Είναι πιθανό να συναντήσετε αυγά, διάσπαρτα σε όλο το παιχνίδι, που θα μπορείτε να συλλέξετε. Όμως βιαστείτε και αρπάξτε τα κάνοντας κλικ πάνω τους, πριν εξαφανιστούν. Κάνετε ό, τι μπορείτε για να εισπράξετε ένα γενναιόδωρο μερίδιο από αυγά, οπότε καλό κυνήγι.  Τα βραβεία που μπορείτε να βρείτε στα αυγά περιλαμβάνουν χρυσό και ενδεχομένως ακόμη και Διαολόπετρες.

  Έτσι, να είστε γρήγοροι και καλή τύχη!


  Easter5.png  Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερα για σας, για εκείνους που θα το επιλέξουν!

  Η γλυκιά αθωότητα της νεολαίας έχει δελεαστεί και οι νέοι περιφέρονται έξω και γύρω από την πόλη. Ένας από τους χωρικούς φαίνεται να έχει αναλάβει ο ίδιος να προσπαθήσει και να πιάσει το εκκεντρικό κουνέλι, όμως μετά από πολλούς κύκλους εκείνος χάθηκε. Έτσι, αφού οι νέοι στην πραγματικότητα είναι εξαφανισμένοι, θα χρειαστεί η βοήθειά σας για να βρεθούν και πάλι. Παρακολουθήστε τους και εντοπίστε τα στοιχεία που λείπουν για αυτό που σίγουρα θα είναι μια φανταστική έναρξη της Άνοιξης.


  Ακολουθήστε τις ενδείξεις και εκτελέστε ότι ζητείται από εσάς, ενώ είστε στο μονοπάτι για να βρείτε το παιδί στο σημείο όπου οι ίδιοι έχουν κρυφτεί.


  Εξερευνήστε την πόλη και τα σοκάκια με λεπτομέρεια για να ανακαλύψετε το που περιπλανιέται το παιδί· μπορεί να εκπλαγείτε αρκετά με το τι μπορείτε να βρείτε. Κάντε το και βοηθήστε στον ερχομό της νέας εποχής.
  Με την επιτυχή ολοκλήρωση και τον εντοπισμό του δύστροπου γιου, θα δοθεί η ανταμοιβή σας.  Easter3.png  To Event θα διαρκέσει 8 ημέρες, ξεκινώντας από τις 02/04 (00:01) έως τις 09/04 (23:59) – Τοπική ώρα
  Πρόσθετες πληροφορίες:

  • Διάρκεια event 8 ημέρες.
  • Αποτελείται από 2 διαφορετικά events που τρέχουν ταυτόχρονα.
   - Κυνήγι αυγών. Πασχαλινά αυγά θα ξεπετάγονται κάπου πάνω στη σελίδα. Κάντε κλικ και μαζέψτε τα. Ο μέγιστος αριθμός αυγών που μπορεί να βρεθεί ανά χρήστη είναι 240.

   - Κύρια αποστολή με Ιστορία. Ακολουθήστε την ιστορία, κάντε κλικ, μιλήστε και καλή διασκέδαση. Τελειώστε την και διεκδικήστε το βραβείο σας.

  • Η συμμετοχή στην αποστολή είναι δικιά σας επιλογή.
  • Τρέχει και στις δυο εκδόσεις του παιχνιδιού.

  Επίσης θα τρέχουν καθ 'όλη την διάρκεια αλλά δυο buff


  +100% Εμπειρία στις κατακόμβες / κυνήγι Δαιμόνων

  +50% Αναγέννηση Πόντων Δράσης  Καλή επιτυχία!!!

  Με εκτίμηση ,

  Η ΟΔ του Bitefight.gr


  «μή μου τοὺς κύκλους τάραττε»