SIZE=12]Αναφορά μάχης Sat, 30.01.2021 - 22:30:51[/SIZE]
upavasilis vs. GRYLOS
Νικητής: upavasilis
Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (299234 : 126473)!
upavasilis κέρδισε: 148.391.186 Χρυσός + 94.818 Μπόνους χρυσού
SIZE=12]Αναφορά μάχης Sat, 30.01.2021 - 22:30:51[/SIZE]
upavasilis vs. GRYLOS
Νικητής: upavasilis
Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (299234 : 126473)!
upavasilis κέρδισε: 148.391.186 Χρυσός + 94.818 Μπόνους χρυσού
Συγχαρητήρια πολύ καλή μπάζα , καλοφάγωτα.
Πωωωωω ρε χρυσός!!! Αυτά είναι σε καλή μεριά!! Δε θα ξαναβγάλει τσιμουδια νομίζω τον αρμεξες καλά!
Μπράβο για τον χρυσό... Κάποιος από την συμμαχία σού κάτι έλεγε για σεντούκια μάλλον δέν πρέπει να σε ενημέρωσε
Βασιλη πες ποσο ανεντημη ηταν η επιθεση να το ξερουν ολοι.Εγω φταιω που στην χαρησα τοσες φορες.
Μπραβο Βασιλη σε καλη μερια !
μπορεις να μας πεις τον λογο που ειναι ανεντημη η επιθεση Πανο ?
Πολύ καλό ποσό upavasilis.
Σε καλή μεριά ![]()
Ναι ήταν δόλια και ανεντιμη η επίθεση! Αφού το γράφει όταν επιτιθεσαι κάπου βρε! Το μόνο που σε σώζει τώρα είναι να πέσει ο σερβερ του μπαιτ και να γυρίσουμε μια μέρα πίσω να διαγραφεί ο χαμένος σου χρυσός! Αντε καλοφαγωτα ουπα!
Αιμοσταγη και ολοι εσεις υπαρχετε στο μπαιτ??Ροδα ειναι και γυριζει.χαχαχα
Ναι βρε ταχασες από την φάπα?? Στον 7 παίζω στοχω ξαναπεί. Έλεγα να ρθω με σας στη συμμαχία σας αλλά τελικά μετάνιωσα. Δε θέλω να είμαι με loosers
Αιμοσταγη για πια φαπα μιλας σου λεω ροδα ειναι και γυριζει.Τοσες φαπες εχει φαει πηρε το γκολτ και???εγινε μαγκας ξαφνηκα;εσυ στο μπαιτ υπαρχεις η εισαι μονο για να μιλας;
Σου απάντησα και πριν και προχτές μη λέμε πάλι τα ίδια. Στον 7 είμαι στο ξαναλέω Τρίτη φορά. Ζαλιστηκες μάλλον ήταν γερή η Φαπα. Αντε καλό βράδυ τώρα. Αν δε μπορείς να κοιμηθείς ζητά από του ουπα να σου δώσει λίγο χρυσό να πάρεις ηρεμιστικά. Γκουντναχτεν
Αιμοσταγη στον 7 εισαι στην 50αδα;χαχαχα
Τόσο αστείο είναι?? Τι ψάχνεις να βρεις ποιος είμαι? Θα μάθεις με τον καιρό μην μου αγχώνεσαι...
Υ. Γ α ρε εμυυυ που έδωσες το παίκτη σου δες πως στον κατάντησε!!
εμενα παντως με εχει 'φαει' η απορια....ακομα περιμενω να μας πεις τον λογο που ειναι ανεντημη η επιθεση
Μικρε οσα ξερεις τοσα λες .Ελα πολυ ασχοληθηκα μαζι σου.
lycaon οταν μου εστελνε μηνυματα ηταν καλα;Τοσο καιρο μου εκανε τον ψοφιο κοριο.
Μπραβο Βασιλη
Παντα τετοια φιλε
![]()