Szeretnék egy olyan topicot nyitni, ahol volna lehetőség a karakter csere hirdetésre, remélem tobbieknek is meg felelne

karakter csere, átadás
-
-
Contents [Hide]
Ide lehet felkínálni a feleslegessé vált karaktereket, vagy épp ha már meg unttad a játékot, de szeretnéd hogy valaki tovább vigye vele a játékot
-
.
-
Teljesen értem a topicot és tény, hogy elég régóta én se játszom, de szerintem akinek még ennyi idő után megvan a karija, hasonlóan áll hozzá, mint én: marad az enyém a kari
-
Ha lenne egy nagyobb farkas kari az s42-hu-n, azt én is szívesen átvenném.
-
próbálkozz ott..
-
Ez legális / aktuális még?
-
Gondolom, igen. (Amúgy, Trockij, szerintem aki már nem játszik a karakterével, annak hiába írok ott a szerveren. Aki játszik, az meg úgysem adja át.)
-
amugy mivolna ha "szét volna osztva a bannolt/tobb száz napja nem belépett karakterek? nem pedig szerverhullaként tengnének
-
amugy mivolna ha "szét volna osztva a bannolt/tobb száz napja nem belépett karakterek? nem pedig szerverhullaként tengnének
Erre nincs lehetőség, tekintve hogy az Általános Szerződési Feltételeket semmilyen oldalról sem szeghetjük meg.
Még mindig nem adhatjuk át tiltott, időszakosan inaktív vagy akár azóta elhunyt játékosok accountjait másoknak.
-
Több "szerverhulla" azért inaktív, mert sajnos a tulajdonosa elhunyt. Nekem már több egykori klántársam nincs köztünk. Nem tartanám semmilyen szinten elfogadhatónak, ha bárki játszana a karaktereikkel.