17 μυρια εδω....15 εκει....τι έγινε ρε παιδια....μοιραζε εκατομμύρια και εμείς κοιμόμασταν;;
πρεπει να βραχυκύκλωσαν τα μποτάκια το βραδυ.....και να προκάλεσαν πολλά νευρακια...
ρε συ grylos....θα έπρεπε να ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ που πηρες ΜΟΝΟ τόσα....
Μάχες επίθεσης/άμυνας εντός και εκτός Οίκου με διαφορά ζημιάς 15.000 και άνω - Επίπεδα 500 και άνω
-
- Γενικά
- Επιδόσεις και Εντυπώσεις
- lefterisp3
-
-
Αναφορά μάχης Thu, 19.06.2025 - 14:47:54
jeandarc vs. briko
Νικητής: jeandarc
Τέλος μάχης: Οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά (372580 : 32624)!
jeandarc κέρδισε: 1.013.042 Χρυσός + 3 Εμπειρία
-
Mπραβοοο τι εγινε ξεχαστηκε??

-
οπ τι έχουμε εδω?? Μπράβο
-

ξεχαστικε αυτος που δινει πολλα εκατομμύρια και συνεχομενα
εγω που εδωσα 1 μυριο που ηθελα να κανω αναβαθμιση και ειχα περασει το σεντουκι κατα 10 μυρια!
οποτε αυτη τη πιπιλα ξεπερασε την εσυ και οι μποταδες οι φιλοι σου!τοσα χρονια παιζετε ετσι και τωρα που σας κανουμε αναφορα σας καλυπτει η διαχειρηση και εμας μας απαγορευει να παιζουμε ενω εσεις εχετε το ελευθερο οπως παντα!
εκατσε τυχερος γιατι ειχαν ωρα να με βαρεσουν και ειχα γεμισει ενεργειες!
+1 Προειδοποίηση για trolling~ Whitedrum
-
Ετσι ειναι οταν χανεις κλαις! Μαθε να χανεις βαρεθηκαμε να σε ακουμε να κλαις. Αυτη που λες οταν εχασε βγηκε και ειπε μπραβο για το χρυσο! Εσυ εισαι στην κλαψα και στο να μιλας ανοιχτα για τη διαχειρηση να κατηγορεις. Αν μιλαγε κανας δικος μας θα τον ειχαν μπαναρει ελεος πια με το κλαμα
+1 Προειδοποίηση για trolling~ Whitedrum -
δεν μιλαω για τον χρυσο που μου πηρε!εκατσε τυχερος και πετυχε! αδιαφορο μου ειναι !εγω μιλαω για εσας τους μποτακιδες και τα ψεματα που λες οτι και καλα ξεχστηκα! εγω δεν κατηγωρω κσνεναν! ξεκαθαρα μιλαω! μας απαγορευουν να παιζουμε πολλες ωρες! το θεωρουν παρανομο! τα εχουμε σε μνμ ολα αυτα!
Έχει δοθεί ban~ Whitedrum
-
μπραβο για την μαχη
.
Η ντροπη μαζι σου ντραπηκε βρυκε εχεις φαει οτι τιμωρια υπαρχει και μιλας σταματα πια να προκαλεις με ασυναρτησιες και παραμυθια μεινε στο παλιοπαιχνιδο
-
εκει η ειναι η διαφορα μας! εμεις τρωμε ποινη για το παραμικρο και ψευτικες ενω εσεις που κατακλεβετε στο παιχνιδι τπτ! θα μιλησεις εσυ για ντροπη...ΠΟΙΟΣ.... εσυ!
-
Display More

εγω που εδωσα 1 μυριο που ηθελα να κανω αναβαθμιση και ειχα περασει το σεντουκι κατα 10 μυρια!
οποτε αυτη τη πιπιλα ξεπερασε την εσυ και οι μποταδες οι φιλοι σου!τοσα χρονια παιζετε ετσι και τωρα που σας κανουμε αναφορα σας καλυπτει η διαχειρηση και εμας μας απαγορευει να παιζουμε ενω εσεις εχετε το ελευθερο οπως παντα!
Αν έχετε αμφιβολίες όσο αφορά την μεροληψία της Δ.Ο, ανοίξτε ticket και κάντε την καταγγελία σας
-
Display MoreDisplay More

Αν έχετε αμφιβολίες όσο αφορά την μεροληψία της Δ.Ο, ανοίξτε ticket και κάντε την καταγγελία σας
το κανουμε..ξερεις ποια ειναι η απαντηση? το τικετ κλεινει εδω! οποτε ας τα λεμε εδω μπας και τα δει κανενας αλλος
Το φόρουμ δεν προσφέρεται για τέτοιες συζητήσεις.
Nα υπενθυμίσω ότι για καταγγελίες, ακόμη κ μελών της ΟΔ υπάρχει το σύστημα υποστήριξης , ακόμη κ ο Coma στον οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε~ Whitedrum
-
Display MoreDisplay MoreDisplay More

το κανουμε..ξερεις ποια ειναι η απαντηση? το τικετ κλεινει εδω! οποτε ας τα λεμε εδω μπας και τα δει κανενας αλλος
Ποίος περιμένεις να τα δει ακριβώς??? Εμείς και Εμείς μείναμε στο ελληνικό bitefight
-
εσυ το παρατησες εμαθα η πηρες τον upvasilli ....γιατι μου ειπαν δινεις τον παιχτη σου....δεν εχει νοημα το ξερω αλλα εγω θα τα λεω! αμα κατηγορω αδικος κανεναν ας τιμωρηθώ αλλα δεν το κανω! όποτε θα τα ακουν απο εδω γιατι μεσω τικετ δεν γινετε τπτ!
-
ναι αφού έγινε βαρετό μεγαλύτερη παράταξη δέν παίζουμε να παίξουν και αλλά παιδιά.. φαντάζομαι αυτός ο messi που με έστειλε ήταν κανένα multaki σας?? Οχι δέν πήρα τον upavasili
-
ρε βρικε η συμμαχια της τιμωριας ειστε σταματα ποια να προκαλεις την νοημοσυνη εχεις καταντησει ανεκδοτο ,αντε πανε κανα μπανακι στην θαλασσα παραμυθα ,λιγο ντροπη ποια ρε σεις αν ξερετε τι σημαινει η λεξη .
Παιδια στο πρωταθλητη των τιμωριων παρακαλω μην απαντατε ποια ,αφηστε τον να συνταξει βιβλιο με ανεκδοτα και να χαλαει τα θεματα
Έχει δοθεί προειδοποίηση~ Whitedrum
-
Και το συνεχιζεις μπρικο. Εισαι μεγαλος πινοκιο πολυ μεγαλος! Κραζεις τη ΔΟ και το συνεχιζεις και δε σε ενοχλει κανεις... αρα τι; ενω αλλοι εδω έχουν φαει μπαν οταν αναφεροθν δημοσιως. Καταλαβες πινοκιο μπρικο ποια ειναι η διαφορα?
Έχει δοθεί προειδοποίηση~ Whitedrum -
μπράβο για την νίκη σου
και τώρα ας προσπαθήσουμε να σπαμάρουμε όπως κάνετε εσείς όλα τα θέματα
βάρεσες ένα μικρο σε λεβελ και χάρηκες που πείρες ένα εκατομμύριο μπράβο σου ένα χειροκρότημα, ένα tap on your back είσαι παιχτούρα μεγάλη
τώρα flash back
εσύ δεν είσαι που έχασες μερικά εκατομμύρια από ένα παίχτη που είναι στα ιδια λεβελ σου, εγω θα ντρεπόμουνα να ανεβάσω κάτι τέτοιο σιγά πείρες ένα εκατομμύριο από ένα παίχτη που του ρίχνεις δυο χιλιάδες λεβελ
(εδώ να δανειστώ δική σας έκφραση κόλλησε το μποτάκι σας ) αχνά εκεί ομος ε?
θα απαντήσω στο είμαστε συμμαχία τις τιμωρίας
εσάς δεν σας ακουμπάνε για ένα μυστήριο λόγο
ότι και να κάνετε ότι και να πιέτε υπάρχει μια εξηγήσει ας γελάσω
που αμα τραβήξω screenshot από το υπολογιστή σας
θα κλέτε με μαύρο δάκρυ
όσες αναφορές και να με κάνετε όσο και να με μπανάρετε στον κήπο μου έχω ακόμη παπαρούνες οπότε εκεί σας γράφω στις παπαρούνες μου που εχω στον κήπο μου
-
Μπράβο και σε σένα για τη συγγραφή, έβαλες περισσότερη φαντασία σ’ αυτό το post απ’ ό,τι στο account σου.
Πρώτα σπαμάρεις ότι σπαμάρουμε, μετά γκρινιάζεις για μπαν, μετά απειλείς με screenshots (σε ποιον; σε mods ή στον εαυτό σου;), και το φινάλε με τις παπαρούνες ήταν… ποίηση. Πραγματικά, θα τις ποτίσω κι εγώ από συγκίνηση.
Και για να τελειώνουμε: το μόνο που κόλλησε τελικά δεν είναι το bot, αλλά το μυαλό σου στην ίδια καραμέλα. Πάρε τα screenshots, τύπωσέ τα, βάλε τα στον κήπο δίπλα στις παπαρούνες σου. Θα δένουν υπέροχα με την πραγματικότητα που έχεις χτίσει.
-
δυο συνεχομενες επιθεσεις απο 15 μυρια δεν ηταν μποτ καθολου! απλα ελεγε σιγα ας τα χασω! γελαει ο κοσμος!
εγω αρχιμποτακια τρωω εδω συνεχεια μπαν για ασεβια κανωνω ενω εσεις οχι που κραζετε και λετε ψεματα για την διαχειρηση! εγω οτι λεω ειναι γνωστα απο τις απαντησεις που μας δινουν!δεν κατηγωρω αδικος κανεναν απλα το αναφερω και εδω!
δρακουλα αστους 1 μυριο μου πηραν σιγα τον χρυσο! απο τα 30 εχει διαφορα μεγαλη! απο το κλαμα δεν ξερουν τι λενε!
Έχει δοθεί ban~ Whitedrum
-
Θα κλαψετε πολυ ακομα δρακουλοβρυκοι?κοιταχτε τη καμπουρα σας και μετα μιληστε για τους αλλους! Ντροπη εχετε καταντησει πινοκιο απο τα,πολλα ψεματα που αραδιαζετε καθε φορα εδω μεσα! Μπραβο για τη νικη τον σαπισες
τον πινοκιο
Έχει δοθεί προειδοποίηση~ Whitedrum