Сливане (стари сървъри)

 • Кога може да очакваме сливане на старите сървъри и защо до сега не е направено ? Промяната е нужна от много време . Броят на активните играчи е трагичен.

 • Направиха го веднъж вече, вероятно след известно време ще го направят пак...Засега в старите сървъри има по 20-40 активни играчи, които пълнят един съюз и отварят Порти през 2 седмици(с изключение на с.6). Но може би следващото сливане ще е с няколко други държави(а може би не :) )...Така или иначе нашия съпорт едва ли има информация, която ние нямаме.

 • Здравейте Geralt


  Да, сливане имаше преди няколко години, но от тогава мина доста време.

  Имаме в план ново сливане, тъй като очевидно е необходимо, но за съжаление не можем да дадем конкретна времева рамка.

  Единствено можем да кажем, че знаем за нуждата и знаем, че е важно.


  Надявам се скоро да можем да кажем и нещо повече.  Поздрави,

  Arp

  arptm.png

  Gladiatus.bg - Team manager | Bitefight.bg - Team manager | Battleknight.bg - Team manager
  Gladiatus.en - Board Admin & Super Operator | Soulworker.en - Forum Moderator

  CIRCUMFLEXTWENTYFIVEARPTWENTYSIX! • Помня първото голямо сливане и имах предвид годините след него . Надявам се плана за сливане да се състой в голямо сливане . Поне в групи по 3/4 сървъра . Благодаря за експресния отговор .

 • Надявам се да се задействате малко ,че е плачевно да играят по 20-30 души в с20....

 • До уважаемите ни админи и екипа на играта имам Въпрос.:има ли някаква и формация относно сливане на старите сървъри.

  Благодаря предварително.

 • Уважаемите админи май няма да ти обърнат внимание :). Започнаха да се носят слухове за предстоящо сливане. Но дали ще има и кога едва ли някой може да каже.

 • Уважаемите админи май няма да ти обърнат внимание :). Започнаха да се носят слухове за предстоящо сливане. Но дали ще има и кога едва ли някой може да каже.

  Не знам къде ги гледаш тия слухове или чуваш, но ако съдя по това което виждам по всички форуми освен Българския предстоящо сливане няма да има в следващите 5 години. Дано да греша но когато някой зададе въпрос за сливане получава неадекватен отговор, нищо конкретно. От 2013 приоритета им е да оправят великия лов, 7 години по късно, нито сливане, нито велик лов. Това говори само по себе си.

 • Може би трябва да се пише до чуждестранен админ!? :) Аз играя от скоро! И да ви кажа в някой отношения играта е по-добра от някои други .. :) Имах голям клан с 40+ човека и в допълнение имаше поне още 3-5 клана с по 20-40 човека :) сега има 2 -3 клана и обикновенно са от едната раса само :) Няма баланс между силите може би .. :) Защо не може да се направят в 2-4 сървара и толкос!? :)

 • Е, поне Велик Лов има вече и то редовно :). Баланс на силите няма и няма да има, това е нормално - както в природата по-силният изяжда по-слабия. Сега пък според мен проблема е, че много често има Велик Лов. И то толкова много последователни дни. По този начин според мен се обезличава това хубаво събитие. От Лов на Лов все по-малко злато се плячкосва, а при големите нива е мъка докато откриеш свободен противник. Както и да е, българина винаги ще е недоволен от нещо :))). Логично би трябвало да има рано или късно пак сливане на сървъри. Не би било лошо да се измисли и нещо ново в играта, но се съмнявам. Вече тази игра е последна грижа на всички като се започне от Създателите и, премине се през Съпорта и се стигне до играчите.

 • Да ама създателите не са българи! И така като гледам почти всяка седмица има бонуси, което е страхотно! За нови неща .. итеми и таланти може би!? :) Аз си я спомням играта още като си беше от начало! Много неща ги нямаше! Имах и голям клан! :) Сега като гледам 16 сървара и общо има няма 1600 човека макс,ако играят ще е добре! :) Но дали не биха могли тия хора да ги съберат в 2-3 сървара и да си решат проблема с активността!? :) И вече,ако има интерес от нови хора да играят .. нека да заповядат! Е да трудно ще стигнат старите играчи, но не е невъзможно! :)

 • 0т 16 сървъра - не повече от 480 активни играчи(по 30 на сървър и пак е много)... От тези 480 2/3 са едни и същи в тези сървъри. Така че реално играчите са много по-малко, да не говорим, че един играч има по няколко активни героя в старите сървъри.

 • Пуснаха нов сървар,а едва има 5-10 активни играчи ... :) Защо им бе тоя нов сървар!?

  Отогова е много прост. Защото ще се регнат 5-10 играчи от който 2-3 ма ще набиват пари да се борят за 1вото място. Така те ще прилапкат пари вместо да платят на някой за да се прави сливане на сървъри или дев отдела им да се занимава с тези глупости. Играта е на доизживяване, не се чудете някой ден ако просто домейна спре да работи.