Ban, mert neked nem osztottam lapot! ![]()
Bannollak mert..?
-
-
ban, mert nekem nem kell, osztok én magamnak

-
Ban, mert önkényeskedsz (hát ki engedte meg?!)
-
BAN
Mert csak.
Mert meleg van
Mert nem tudom visszanézni a régi értékes történeteket a fórumon
Mert nem mentettem le onnan semmit
Mert azt hittem, meg fog maradni, ami jó.
BAN magamra is, mert:
Meleg van
Nem tudom visszanézni a régi értékes történeteket a fórumon
Nem mentettem le onnan semmit
Azt hittem, meg fog maradni, ami jó.
-
Ban, mert én is így jártam, elvesztettem a régi képtáram és az RPG-s tartalmakat, így köztük a Leeth Styx Town paródiáját.
Ban, mert a profilomon gyűjtött idézetek és a sig/ava feljegyzések is mind elvesztek.
De legfőképpen ban, mert a GF-et nem banolhatom.
-
BAN!
Mert mégis itt vagyok, és valahol titkon remélem, hogy valami történni fog, hogy visszatérnek az alkotók, és újjáépítünk valamit, ami csak a képzeletünkben létezik.
Mert idealista vagyok. Mert számomra a pénz eszköz, és nem érték. Mert a sor utolsó halát kísérem.
-
Ban, mert a thread több, mint egy éve halott és itt böfög nekem a fórum, hogy inkább kreáljak új témát.
-
Ban, mert nem kreáltál új témát

-
Ban, mert a színháborút hogyan játszanánk itt?

-
Ban, mert nem használható témát javasoltál.
(Psszt! Mi az a színháború?
) -
Ban, mert hogy van képed nem tudni?!
Anno tudod volt a férfiak vs nők számolás. Ha jól rémlik, azt is én vittem a magyar bf fórumra. Nem volt egészen egyensúlyban, mert több férfi fórumozó volt, mint női, így elkezdtem kidolgozni egy picit arányosabb játékot, amibe aztán beszállt Wen is. Két csapat volt kékek, illetve pirosak. A körök elején megadott ideig lehetett jelentkezni és hogy igazságos legyen, felváltva lehetett feliratkozni. Így egyforma számú játékos számolt egymással, tehát az aktivitás döntött. Sajnos elég durva viták és gabalyodás is lett belőle a végén, így talán 2 vagy 3 kört élt csak meg. Az egyik gond az volt, hogy egyik csapatvezető se rendelkezett moderátori ranggal, így nem tudott korrigálni, amikor kellett, a másik, hogy a spam modok se bírtak lépést tartani velünk.
-
Ban, mert nem voltál- voltatok elég körültekintőek a csapatvezetők megválasztásában.
Ez elég komoly, és nehéz ellenőrizni egy bizonyos létszám fölött, hacsak nem a résztvevők azonosítóján jelölve.
Huh, ez már túlmutat az Office alapon

Ehhez moderátori szinten is elhivatottság kell, azokkal a lehetőségekkel, amik akkor voltak. Legalább is abból a szemszögből, ahogy én ebbe belelátok.
-
Sangha
Approved the thread.