Totemek és mana-k

 • Szerverhullák és totemek  Szerverhullának nevezzük azokat a karaktereket, amelyek minimum 100 napja inaktívak. Ezeket a karaktereket fajvadászatnál lehet törölni a szerverről. Ha egy ilyen karaktert megtámadsz, normális módon lezajlik a csata. Ha megnyered a csatát és elég nagy volt az esély, akkor kapsz egy totemet. Az hogy a szerverhulla egy győzelem után tényleg törlődik-e, %-os esélyben számolódik.

  Értelmezés:

  Ha egy karakter inaktív már

  100 napja = 0% az esély, hogy a karakter törlődik

  120 napja = 20% az esély, hogy a karakter törlődik

  150 napja = 50% az esély, hogy a karakter törlődik

  190 napja = 90% az esély, hogy a karakter törlődik

  200 napja = 100 % az esély, hogy a karakter törlődik => azaz minden esetben törlődik, ha megnyered a csatát

  Azonban ha egy inaktív karakter több mint 3 pokolkristállyal, még aktív prémiumos funkcióval rendelkezik vagy ki van banolva, nem lesz belőle totem.

  Hogy néz ki egy totem?

  A következőképpen néz ki és mindig a törölt karakter nevét viseli:
  A totemek bónusszal is rendelkeznek. A totemeknek 2 véletlenül kiválasztott képessége van. Ennek az értéke a legyőzött ellenfél képességének 5-10%-a.

  Ha pl a szerverhulla 60-as erővel rendelkezik, és a totem is erő bónuszt kapna, akkor +3-tól +6 erő bónuszig számolhat a legyőző fél.

  Ha a képesség azonban olyan kicsi, hogy az 5-10% kevesebb lenne mint 1, akkor a totemnek csak egy képessége lesz vagy rosszabb esetben egy bónusza sem.

  A tárolható totemek számát a menedék kiépítettségi szintje határozza meg. Egyszerre csak egy totemet lehet aktiválni. Ha legyőzöl egy szerverhullát, de nincs több hely a totem számára, akkor a megnyert totem eltűnik a szerver bugyrában.

  Hogyan szabadulhatsz meg egy totemtől? Egész egyszerűen. A kereskedőnek eladhatod némi aranyért. Nem, nem tudod a piacon eladni, hogy egy klántársad jól járjon vele. :)


  giphy.gif

 • Mana  Mana-t fajvadászat során szerezhetsz. Ahhoz hogy egy ilyen extra bónuszt kapj, le kell győznöd egy olyan ellenfelet, akinek legalább az egyik képessége nagyobb, mint a Tied.

  Az ilyen bónuszokkal csak korlátozott ideig rendelkezel, 20 perc után eltűnnek.

  Hogy áll össze egy ilyen Mana? A győztes az ellenfélhez viszonyított legnagyobb negatív különbségű képesség hatását kapja meg. Ez a hatás a képességek különbségének 25%-át teszi ki.

  giphy.gif

 • Az adottságok közül van kettő, amelyik a mana-t módosítja:  Mana lopás:

  +2 Mana hatás hossza

  A rendes hatás hosszához hozzájön még 2 x hatáshossz = hatáshossz x 3 (vagyis 60 perc 20 perc helyett)  Mana rabló:

  +2 Mana hatás

  a rendes Mana-hatáshoz hozzájön még 2 x Mana-hatás = hatás x 3 (vagyis így akár 3szoros Mana-értékek is lehetségesek)

  giphy.gif