A Team Felépítése

 • Itt olvashatjátok a Team jelenlegi felépítését, valamint feladataikat.

  A Csapatot 2 részre bonthatjuk. A "Játék" és a "Fórum" Csapatra.
  Játék Csapat  GO - Game Operator  Feladata a felhasználókkal való közvetlen kommunikáció, válaszolni a kérdéseikre, megoldani a problémákat azon a szerveren, amelyikért felelnek.Tehát "ők vannak a fronton". Ők vizsgálják ki és oldják meg a a feljelentéseket, ők ellenőrzik a multikat és ők büntetik azokat, akik megszegik a szabályzatot.  Jelenlegi GO-k:

  Szerver5: Cain

  Szerver11: Andika

  Szerver18: Trockij

  Szerver19: Cain

  Szerver20: Cain

  Szerver21: Andika

  Szerver22: Andika // Cain

  Szerver23: Trockij

  Szerver24: Andika

  Szerver25: Cain

  Szerver26: Andika

  Szerver27: Trockij

  Szerver28: Trockij

  Szerver29: Cain

  Szerver30: Cain

  Szerver31: Andika

  Szerver32: Cain

  Szerver33: Trockij

  Tasnad s101: Trockij // Cain

  Deva s102: Trockij

  Brasov s103: Andika

  Medias s104: Trockij
  SGO - Super Game Operator


  Feladata a rá bízott szervereken dolgozó GO-k munkájának felügyelete. Ezen kívül tanácsokat adnak, segítenek a GO-knak. Ha valamelyik felhasználó teljesen biztos benne, hogy az adott GO rosszul döntött valamivel kapcsolatban, akkor az adott GO-hoz tartozó SGO-nál tehet panaszt a GO-ra.  FIGYELEM! Csak akkor tegyetek panaszt, ha teljesen biztosak vagytok abban, hogy az adott GO rosszul döntött! Ugyanis ha az SGO vizsgálata során kiderül, hogy a GO jól döntött, akkor súlyosabb büntetést kap az illető, mint amit a GO eredetileg kiszabott rá.
  Az SGO szava az utolsó a játékkal kapcsolatosan. Az ő döntése végleges és fellebbezhetetlen!  Jelenlegi SGO-k:

  Szerver 5, 19, 21, 23, 25, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, Deva, Tasnad, Medias: Ildi
  GA - Game Administrator  Nem feladata a felhasználókkal való közvetlen kapcsolattartás, így ilyen ügyekben ne forduljatok hozzá! A felhasználók problémáinak utolsó kezelője az SGO!


  Feladata a játék folyamatos üzemelésének biztosítása, ha hiba van akkor a GF részére azonnali jelentése, hogy mihamarabb javítsák a hibát. Kezeli továbbá a hiba jelentéseket, válaszol a játékkal való kérdésekre, továbbítja az ötletek egy részét a GameForge részére, állandó kapcsolatban van a többi BiteFight adminnal, ő felel a játék fordításáért valamint az egyéb külföldi anyagok magyarra fordításáért. Ezen kívül a külföldi admin fórumom közölt információkat tudatja a team tagjaival és a felhasználókkal. Feladata még az SGO-k munkájának felügyelete és az új GO-k felvétele, ha szükséges.  Jelenlegi GA-k:

  SilentSlayer
  Fórum Csapat

  MOD - Moderator


  Feladata a rá bízott fórumtémák és Threadek felügyelete, a fórum szabályzat betartatása, nem megfelelő üzenetek törlése, átírása, nem fórumba illő vagy szabályt sértő Thread-ek törlése, szabálysértők figyelmeztetése.  Jelenlegi Moderatorok:

  Raix

  ninnalany
  SMOD - Super Moderator

  Feladata a Moderátorok munkájának ellenőrzése, segítése valamint a teljes fórum felügyelete. Hozzá lehet fordulni privát kérésekkel.


  Jelenlegi SMOD-k:

  Darkness  BA - Board Administrator

  Feladata a Moderatorok és Super Moderator(ok) munkájának felügyelete, a fórum felügyelete, rendbetétele, magyarítása, a fórummal kapcsolatos gondok kezelése, Fórum csapat tagjainak megválasztása. A rendetlenkedők fórumból való kizárása. Hozzá lehet fordulni a privát üzenetekkel kapcsolatos problémákal, elavult üzenetek törlésével, vagy átnevezéssel kapcsolatban. Kizárólag ő vizsgálhatja felül a fórumos kizárásokat, illetve a figyelmeztetéseket.


  Jelenlegi BA:

  Equalizer
  Csapatfelügyelet

  TA - Team Manager

  Feladata a Team munkájának felügyelete, a közvetlen kapcsolattartás a GF-dzsal.


  Jelenlegi TM:  CoMa - Community-Management

  Kapcsolattartó a GameForge és a team között. Segíti a teamet az adminisztrációs munkákban, az adminisztrátorokat a munkájukban. Felügyeli a Bitefight.hu működését.

  Nem feladata a kapcsolattartás a felhasználókkal.


  Jelenlegi CoMa: Lorovus


 • Equalizer

  Removed the Label Egyéb