Általánosnál is általánosabb - Ide bárki írhat bármit ami csak az eszébe villan.
-
- Egyéb
- Általános
- Equalizer
-
-
-
A szerkesztés gomb csodákra képes.. és nem csak itt kell tudni alkalmazni: EVENT

Mindazonáltal, most mi a gond? Nem örültök, hogy tovább tart? Mindenen fent kell akadnotok?

Más, nem GF-es játékokban ennél sokkal nagyobb csúszások is vannak egyes eventekkor, a játékosok ugyanakkor örülnek, hogy kapnak valami extrát.. azt már csak csendben teszem hozzá, hogy ott sokkal többen játszanak, mint itt..

-
A szerkesztés gomb csodákra képes.. és nem csak itt kell tudni alkalmazni: EVENT

Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni.
Igazad lehet, nem tudok ellenkezni egy billentyűzet harcossal.
(Még a végén kérnéd ennek a zárását is)Mindazonáltal, most mi a gond? Nem örültök, hogy tovább tart? Mindenen fent kell akadnotok?

Szerintem nincs gond, csak érteni kellene a hozzászólás lényegét.
Más, nem GF-es játékokban ennél sokkal nagyobb csúszások is vannak egyes eventekkor, a játékosok ugyanakkor örülnek, hogy kapnak valami extrát.. azt már csak csendben teszem hozzá, hogy ott sokkal többen játszanak, mint itt..

Melyik játékra gondolsz ami nem GF érdekeltségű?
Egyébként meg digitális civakodástól eltekintve.
Sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok!
szerkesztve T-nek -
Melyik játékra gondolsz ami nem GF érdekeltségű?
- Kerüljétek a BiteFight-hoz nem kapcsolódó linkek közzétételét.
Valamint kerülendő a nem GF-es játékok "reklámozása" is..

--
Igazad lehet, nem tudok ellenkezni egy billentyűzet harcossal.
Hmmm..
a sértegetésed megtisztelő lenne, de nem veszem fel 
-
Fórum Szabályok
Kerüljétek a BiteFight-hoz nem kapcsolódó linkek közzétételét.
Valamint kerülendő a nem GF-es játékok "reklámozása" is..

Mindent értek :D:D:D:
Hmmm..
a sértegetésed megtisztelő lenne, de nem veszem fel 
Nem sértésnek szántam!
-
Tekintve, hogy nincs ott, h miről beszéltem, örülök, h mindent értesz
jó ezt olvasni, tényleg 
-
Eljutottunk ide is.
-
QuoteDisplay More
Kedves Játékosok!
2025. január 12-én, vasárnap, "boldog nap" event lesz. Ebben az időben 20%-kal több pokolkristályt lehet kapni a pokolkristály rendelésekre.
Ugyanezen a napon lesz egy vásárlási esemény is!
A következő bónuszokat kapjátok majd:-30% ördögkő költség a kereskedőnél vásárolt tárgyakra.
-30% ördögkő költség a bájitalokért a kereskedőnél
-30% ördögkő költség a voodoo boltban
-30% ördögkő költség a rejtekhelyen
-20% aranyköltség a kereskedőnél vásárolt tárgyakért
-20% aranyköltség a bájitalokért a kereskedőnél
De hagyjatok a többieknek is!
Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy több pokolkristályt szerezhess, tapasztald meg az Árnyékúrság előnyeit, szerezz meg egy régóta áhított tárgyat vagy aktiválj egy rejtekhely-elemet, tiéd a választás!
A BiteFight Csapata

-
Csiripp-csiripp,van itt valaki ?:D
Nincs. Én lenni senki.

Posthunt vagy akalamago
Te még élsz? Nézzenek oda, egy kriptaszökevény.
Display MoreSziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek hány éve van még a játéknak?
Van még benne 10-15 év potenciál?
Amíg vannak akik fízetnek érte, nem is keveset, addig menni fog.
már így is majd 20 éve megy a játék kb.
Szerintem, lesz 10 év mulva is.
Az a szép, hogy anno kedvem volt játszani, csak pénzem nem volt, hogy tuningoljam a játékot. Most pénzem van, kedvem nincs. (Meg időm sem és más hülyeséggel játszom.
A magyar közösség is lassan nagykorú, de még mindig megy a kretén beszólogatás.

-
He?
Ja, még mindig itt bax..m a rezet, sokak örömére.

Látom te sem szakadsz el ettől a gyászos játéktól.
-
Lassan 13 éve nem játszom, csak nem hagyom totemmé ütni az ázott kutyáimat. Már nagyjából semmire nem emlékszem abból, hogy építgettem a karakteremet. De valahogy már nem is zavar.
A fórumközösség is szét esett, szóval nagyjából arra figyelek, hogy pár hetente ránézzek karaktereimre és ennyi. Már talán senki sem játszik azok közül, akikkel egy klánban voltam. Ha jól tudom, többen már sajnos el is távoztak.
-
A kitartás is egy komoly skill

-
Legalább lenne egy kis eszük a marketinghez és az XP boost mögé rakták volna a vásárlós eventet.
Bosszantó kicsit, hogy pont lecsúsztam pár cuccról, mert épp nem volt még meg a kellő pár szint hozzá. -
Legalább lenne egy kis eszük a marketinghez és az XP boost mögé rakták volna a vásárlós eventet.
Bosszantó kicsit, hogy pont lecsúsztam pár cuccról, mert épp nem volt még meg a kellő pár szint hozzá.Le se xarják mi lenne jó a játékosoknak, csak a pénzt zsebelik be...
Nagyon ne költsél a karidra, s48 ugyanolyan halott lesz 2 hónap múlva, mint s45-46-47
-
hehe
A húsvéti event teljesithetetlen

enyhén BUG-os
a 6 talált cserépdarab után is csak egyet mutat...
-
Az ajándékok helyett is cserepeket ad, de ténylegesen az ajándékokhoz számolja őket. Azok nem valódi cserepek, amiket látszólag ad.
-
Ahogy az eventhez is írtam, sajnos nem tudjuk mikor lesz bármilyen javítás. Többen jeleztük már a hibá(ka)t.
Én úgy gondolom keddnél hamarabb sajnos nem lesz változás
-
Még jó hogy mindent is tesztelnek
-
Hová tűnt az event? Még tartania kellene.
"Szombattól keddig újabb eventre kerül sor, ami 04.19. 0:01-től 04.22. 11:59-ig tart majd!"