Általánosnál is általánosabb - Ide bárki írhat bármit ami csak az eszébe villan.

• A szerkesztés gomb csodákra képes.. és nem csak itt kell tudni alkalmazni: EVENT :D

Mindazonáltal, most mi a gond? Nem örültök, hogy tovább tart? Mindenen fent kell akadnotok? :)

Más, nem GF-es játékokban ennél sokkal nagyobb csúszások is vannak egyes eventekkor, a játékosok ugyanakkor örülnek, hogy kapnak valami extrát.. azt már csak csendben teszem hozzá, hogy ott sokkal többen játszanak, mint itt.. ;)

• A szerkesztés gomb csodákra képes.. és nem csak itt kell tudni alkalmazni: EVENT :D

Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni.
    Igazad lehet, nem tudok ellenkezni egy billentyűzet harcossal.
    (Még a végén kérnéd ennek a zárását is)

Mindazonáltal, most mi a gond? Nem örültök, hogy tovább tart? Mindenen fent kell akadnotok? :)

Szerintem nincs gond, csak érteni kellene a hozzászólás lényegét.

Más, nem GF-es játékokban ennél sokkal nagyobb csúszások is vannak egyes eventekkor, a játékosok ugyanakkor örülnek, hogy kapnak valami extrát.. azt már csak csendben teszem hozzá, hogy ott sokkal többen játszanak, mint itt.. ;)

Melyik játékra gondolsz ami nem GF érdekeltségű?

Egyébként meg digitális civakodástól eltekintve.

Sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok!

szerkesztve T-nek

Edited 2 times, last by Google ().

• Más, nem GF-es játékokban ennél sokkal nagyobb csúszások is vannak egyes eventekkor, a játékosok ugyanakkor örülnek, hogy kapnak valami extrát.. azt már csak csendben teszem hozzá, hogy ott sokkal többen játszanak, mint itt..

Fórum Szabályok

Kerüljétek a BiteFight-hoz nem kapcsolódó linkek közzétételét.

Valamint kerülendő a nem GF-es játékok "reklámozása" is.. :)

Mindent értek :D:D:D:

Hmmm.. :) a sértegetésed megtisztelő lenne, de nem veszem fel ;)

Nem sértésnek szántam!

• :S

• Csiripp-csiripp,van itt valaki ?:D

Nincs. Én lenni senki. :D

Posthunt vagy akalamago

Te még élsz? Nézzenek oda, egy kriptaszökevény.

Az a szép, hogy anno kedvem volt játszani, csak pénzem nem volt, hogy tuningoljam a játékot. Most pénzem van, kedvem nincs. (Meg időm sem és más hülyeséggel játszom.

A magyar közösség is lassan nagykorú, de még mindig megy a kretén beszólogatás.

larcen-ciel-hyde.gif

Gintama-sig-02.gif

Animegirl 2007-2022

"俺に勝てるのは俺だけだ。" - Thank you captain obvious, Ahomine :D

WARNING!!! Brainless manga-freak and crazy sh*tpost maker 8)

DER DER DER DER:D

• Lassan 13 éve nem játszom, csak nem hagyom totemmé ütni az ázott kutyáimat. Már nagyjából semmire nem emlékszem abból, hogy építgettem a karakteremet. De valahogy már nem is zavar.

A fórumközösség is szét esett, szóval nagyjából arra figyelek, hogy pár hetente ránézzek karaktereimre és ennyi. Már talán senki sem játszik azok közül, akikkel egy klánban voltam. Ha jól tudom, többen már sajnos el is távoztak.

Gintama-sig-02.gif

Animegirl 2007-2022

"俺に勝てるのは俺だけだ。" - Thank you captain obvious, Ahomine :D

WARNING!!! Brainless manga-freak and crazy sh*tpost maker 8)

DER DER DER DER:D

• Legalább lenne egy kis eszük a marketinghez és az XP boost mögé rakták volna a vásárlós eventet. :) Bosszantó kicsit, hogy pont lecsúsztam pár cuccról, mert épp nem volt még meg a kellő pár szint hozzá.

• Legalább lenne egy kis eszük a marketinghez és az XP boost mögé rakták volna a vásárlós eventet. :) Bosszantó kicsit, hogy pont lecsúsztam pár cuccról, mert épp nem volt még meg a kellő pár szint hozzá.

Le se xarják mi lenne jó a játékosoknak, csak a pénzt zsebelik be...

Nagyon ne költsél a karidra, s48 ugyanolyan halott lesz 2 hónap múlva, mint s45-46-47

Edited once, last by Hispan ().

• Ahogy az eventhez is írtam, sajnos nem tudjuk mikor lesz bármilyen javítás. Többen jeleztük már a hibá(ka)t.
    Én úgy gondolom keddnél hamarabb sajnos nem lesz változás:(