Ez így működik amúgy a játékban is, hogy kedvem támad egy kis GO-skodáshoz, ezért jelentkezem, vagy van valamilyen feltétel is? Mondjuk kizáró ok, ha nem tudok németül, nincs játéktapasztalatom, vagy ilyesmi nem számít? Mert ha így van, akkor én is jelentkezem. (Na jó, játéktapasztalatom az van.)

Általánosnál is általánosabb - Ide bárki írhat bármit ami csak az eszébe villan.
-
- Egyéb
- Általános
- Equalizer
-
-
Sziasztok.
Láttam, hogy vannak olyan posztok a csapatban ami még nincs betöltve, efelől kérdeznék illetékest. Lehet staffba jelentkezni?
szia,
melyik postot szeretnéd betölteni?
üdv, T.
Helló.
SMO, TM, ezek amik szabadok és felkeltették az érdeklődésemet, de a Mod, és a BA is érdekel.
SMOD max MOD-ból lehetne, de azt maximum szerintem a mostaniakból kerülne ki..
TM-et kizárnám, ahhoz már több éves adminság kell
MOD-unk van elég
BA is van
szóval, ez nem egészen úgy megy, h egy idegen, pár posttal bejelentkezik ezekre a postokra.. legalábbis szerintem
de majd az illetékes jön és elmondja..
---
Ez így működik amúgy a játékban is, hogy kedvem támad egy kis GO-skodáshoz, ezért jelentkezem, vagy van valamilyen feltétel is? Mondjuk kizáró ok, ha nem tudok németül, nincs játéktapasztalatom, vagy ilyesmi nem számít?
Mert ha így van, akkor én is jelentkezem. (Na jó, játéktapasztalatom az van.)
hm.. vannak feltételek is hozzá
és jelenleg nem tudok róla, h bármelyik tisztség nyitva lenne..
a játéktapasztalat főleg számít, az életkor is ( esetedben, ha jól tudom, akkor már elmúlt 18
), a büntetlen előélet a játékban.. a német nyelvtudás nem lényeges
-
Már 3x18 is.
A büntetlen előéletet nem tudom. 14-15 év alatt azért történhettek apró dolgok. Nagyokról nem tudok.
Valamikor, úgy emlékszem, fontos volt a német is.Amúgy nem is baj, ha nincs szabad tisztség. Szegény felmenőim talán forognának a sírjukban, ha gyakran emlegetnék őket.
-
Kellemes Húsvétot mindenkinek!
Bár ebben a szép tavaszias időben, nem is tudom mennyire kellemes
Ki mit csinál, eszik-iszik? :3
-
Sziasztok.
Ha a fiú meghal bár írták, hogy 25 PK kell a felélesztéshez, de hogy és mit kell csinálni?
Vettem 25pk-t, de ugyan úgy halott.
-
Sziasztok.
Ha a fiú meghal bár írták, hogy 25 PK kell a felélesztéshez, de hogy és mit kell csinálni?
Vettem 25pk-t, de ugyan úgy halott.
Energia elixír
Energia: +80
Hatás hossza: 06:00:00
Vételár: 0+ 25
Eladási ár: 0
Követelmény: Szint: 1 -
Van még remény, hogy lesz élet a szervereken? Hol van már a 10 évvel ezelőtti BF? Totál kuka minden szerver
Szerintem már a tulajok sem csinálnak semmit, csak élnek abból a pénzből ami folyik be bár szerintem már az is egyre kevesebb.
-
Azért az s5-re pl. nem mondanám, hogy totál kuka. Nincs akkora aktivitás, mint régen, de azért van még rajta élet.
-
Azért az s5-re pl. nem mondanám, hogy totál kuka. Nincs akkora aktivitás, mint régen, de azért van még rajta élet.
ez annyira nem igaz..
pl a havi eredményeket se csináljátok már.. pedig azért megérte támadgatnom..
-
Szerintem a havi statisztikát sokan szerettük
-
A havi statisztikát két okból nem csináljuk:
1. Mindketten dolgozunk, akik csináltuk, és sok a munka, kevés az idő.
2. Felháborodtunk azon, hogy mi csináltuk a statisztikát, nem kevés időt rászánva, mindenkivel megosztva, majd jött valaki, aki megcsinálta a saját statisztikáját és minket kizárt a megtekintéséből. Szó szerint. Úgy osztotta meg a klánban a linket, hogy mi ne láthassuk azt. (Nem a Hiróban, akkor még a Hordácskában is volt 1-1 kis karakterünk.) Annyira övön aluli volt ez, hogy besokalltunk. Ennyi a sztori.
-
2. Felháborodtunk azon, hogy mi csináltuk a statisztikát, nem kevés időt rászánva, mindenkivel megosztva, majd jött valaki, aki megcsinálta a saját statisztikáját és minket kizárt a megtekintéséből. Szó szerint. Úgy osztotta meg a klánban a linket, hogy mi ne láthassuk azt. (Nem a Hiróban, akkor még a Hordácskában is volt 1-1 kis karakterünk.) Annyira övön aluli volt ez, hogy besokalltunk. Ennyi a sztori.
áhh, így már értem, köszönöm
-
Na ezt mondjuk meg is értem. Azért az a 2018-as éves stat sem volt semmi.
Most elfogott a nosztalgia, és kattintgattam kicsit a korábbi listákban
Amúgy már az is szuper lenne, ha valaki minden év végén kidobna egy ilyen statot. -
Amúgy már az is szuper lenne, ha valaki minden év végén kidobna egy ilyen statot.
Nincsenek lementve az év végi adatok, úgyhogy ezév végén tuti nem fog menni. Talán jövőre.