Általánosnál is általánosabb - Ide bárki írhat bármit ami csak az eszébe villan.
-
- Egyéb
- Általános
- Equalizer
-
-
Nah, kedves tankcsapda.
Úgy gondolom eddig nagyon sokat nyeltünk, tűrtünk, de ennek itt is most vége. Korábban megkértelek, hogy olvasd el és tartsd is be a szabályzatot, viszont ebből legalább az utóbbi nem teljesült. A profilképed zárolva lett korábban mivel az egy az egyben Raix profilképe volt. Ezt a mai napon feloldottam amit Te azzal "háláltál" meg, hogy egy olyan avatar és aláíráskép kombinációt állítottál be ami egy másik fórumozóé. Ráadásul ennek az egésznek egyetlen célja volt, a provokáció. A topicban békés beszélgetés zajlott, senki nem provokált Téged, ugyanakkor mindannyian emberek vagyunk és egy idő után nem meglepő ha egyeseknél egy bizonyos határt átlépve elszakad a cérna.
na és vissza a témához:
Nem volt övön aluli, tényleg nem ennék Raix főztjéből. Valahogy így képzelem el őt a konyhában:
-
na és vissza a témához:
Nem volt övön aluli, tényleg nem ennék Raix főztjéből. Valahogy így képzelem el őt a konyhában:
Szóval Raixéból nem ennél, de az enyémből igen. Bátor ember vagy. Előre is sajnálom Ms. Equt, hogy a férje nem féli a halált.
-
Nah, kedves tankcsapda.
Úgy gondolom eddig nagyon sokat nyeltünk, tűrtünk, de ennek itt is most vége. Korábban megkértelek, hogy olvasd el és tartsd is be a szabályzatot, viszont ebből legalább az utóbbi nem teljesült. A profilképed zárolva lett korábban mivel az egy az egyben Raix profilképe volt. Ezt a mai napon feloldottam amit Te azzal "háláltál" meg, hogy egy olyan avatar és aláíráskép kombinációt állítottál be ami egy másik fórumozóé. Ráadásul ennek az egésznek egyetlen célja volt, a provokáció. A topicban békés beszélgetés zajlott, senki nem provokált Téged, ugyanakkor mindannyian emberek vagyunk és egy idő után nem meglepő ha egyeseknél egy bizonyos határt átlépve elszakad a cérna.
na és vissza a témához:
Az avatarom az egyik sorozat nem létező karaktere volt,teljesen eltért az itt lévő emberek avatarjátol.
Egy sorozatból csak egy embernek lehet profilképe?
ilyen nincs a szabályzatban,akkor ki nem tartja be?
Az első avatar hasonló volt de teljesen más,azt kicseréltem egy teljesen eltértő avatarra,azzal mi is volt a baj?
Ugyan abból a sorozatból volt a profilkép mint egy másik felhasználóé de teljesen más és eltérő,ezért is nem tudom mi a cél ezzel a valótlan figyelmeztetéssel meg a profilkép tiltással.
-
Nem kötözködésként, de kérlek, írd le, hogy ki van a képen. Nem létező karakter. Egy animés általában nem így hivatkozik egy anime karakterre.
Na, közben megkaptam valamit, amit 10 éve már nyáladzva szerettem volna. Igazándiból kidolgoztam a belem, összegyűjtöttem az árát - és végre nem voltam sóher saját magammal szemben! -, megrendeltem és pár nap indokolatlan késéssel kihozta a futár. Küldtem képet Apumnak, aki csak a 3-as címkéig jutott, aszondja: "jé rajta van 3 éves kortól..." Hát na, neki mindig a pici hülye kislánya leszek. :'D
-
Fórum szabályzat: "Ne próbálj illetéktelenül megszemélyesíteni Gameforge alkalmazottat vagy bárki mást a játékból vagy fórumról."
--
nekem ez az anime-s rész a régi Nuttit idézi fel.. hiányzott..
"jé rajta van 3 éves kortól..." Hát na, neki mindig a pici hülye kislánya leszek. :'D
ha ezt a labdát leütöm, akkor is kedvelni fogsz Nutti?
-
Nem kötözködésként, de kérlek, írd le, hogy ki van a képen. Nem létező karakter. Egy animés általában nem így hivatkozik egy anime karakterre.
Na, közben megkaptam valamit, amit 10 éve már nyáladzva szerettem volna. Igazándiból kidolgoztam a belem, összegyűjtöttem az árát, megrendeltem és pár nap indokolatlan késéssel kihozta a futár. Küldtem képet Apumnak, aki csak a 3-as címkéig jutott, aszondja: "jé rajta van 3 éves kortól..." Hát na, neki mindig a pici hülye kislánya leszek. :'D
Az első kép is teljesen más volt mint a tied,sokkal sötétebb is volt,azt kicseréltem ne legyen ebböl gond egy olyanra ami teljesen eltér a tiedtöl,be is teszem mire,ez se felelt meg Raixnak,csak tudnám miért?
Nem a te képedet tettem ki avatarnak még mindig,de hasonlitsuk össze:
Ez Nuttika avatarja? miben is ugyanaz a kettő?
-
Figyelmeztetést nem fogunk itt kitárgyalni. Arra ott a jegyrendszer. A következő ilyen hozzászólás automatikus figyelmeztetést von maga után. Ez vonatkozik mindenkire.
Nuttika, hát férj hivatalosan majd csak szeptemberben leszek és biztos vagyok benne, hogy Raix főztjét leszámítva semmi sem juttatna a másvilágra.
-
Nuttika, hát férj hivatalosan majd csak szeptemberben leszek és biztos vagyok benne, hogy Raix főztjét leszámítva semmi sem juttatna a másvilágra.
Azt a szeptemberi szép napot meg is kell ám élni. És ha az én közelemben vagy, ez nem garantált. Bár azt vallom, hogy a fiatalságom titka szűz kisfiúk vére, szóval jó eséllyel te már mentesülsz ez alól.
És ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve. Az megöl.
-
Azt a szeptemberi szép napot meg is kell ám élni. És ha az én közelemben vagy, ez nem garantált. Bár azt vallom, hogy a fiatalságom titka szűz kisfiúk vére, szóval jó eséllyel te már mentesülsz ez alól.
Akkor innentől veszélyben érzem magam😂
-
*A világ legbetegebb és legperverzebb mosolya, amit nő produkálhat*
Friss húsi.
-
*A világ legbetegebb és legperverzebb mosolya, amit nő produkálhat*
Friss húsi.
Valahogy éreztem hogy ez a hely nem biztonságos😫
Off:
Játszotok még a BF-el egyébként?Illetve mikorra tehető a legaktívabb időszakotok a játékban?
-
Ugyan, mélyen legbelül Te egy jólelkű leányzó vagy, és amúgy valóban mentesülök
Az esküvőt meg remélem megélem
theszmolarr, itt nincs off, beszélhetünk bármiről kötetlenül (szabályokat betartva hehe). Én a játékkal utoljára akkor játszottam amikor behozták a démonvadászatot, még nagyon nagyon régen S6-n. Van az már vagy 15 éve is talán
-
Fórum szabályzat: "Ne próbálj illetéktelenül megszemélyesíteni Gameforge alkalmazottat vagy bárki mást a játékból vagy fórumról."
--
nekem ez az anime-s rész a régi Nuttit idézi fel.. hiányzott..
"jé rajta van 3 éves kortól..." Hát na, neki mindig a pici hülye kislánya leszek. :'D
Már a feltételezés is fura, hogy szerinted kedvellek.
Játszotok még a BF-el egyébként?
Illetve mikorra tehető a legaktívabb időszakotok a játékban?
Valamikor '12 elején felálltam, mert fontos volt az iskola. Utána megpróbáltam pár hónappal később visszatérni, de a klánom egyesült másokkal, nem volt már vonzó a hely. Utána meg nem tudtam már úgy visszatérni. A kari létezik, nem hagytam, hogy totemizálódjon, bár egyet sikerült valakinek kiütni.
Ugyan, mélyen legbelül Te egy jólelkű leányzó vagy
Még egy ilyen rágalom és reportollak
A következő sorra politikai téma lenne és sajnos itt mi csak passzív szomszédok vagyunk. Ti nem annyira szomszédok. A jó ég adja, hogy ne legyen belőle világégés.
-
Annyira kedvelsz, mint amennyire én Téged..
Játszotok még a BF-el egyébként?
Illetve mikorra tehető a legaktívabb időszakotok a játékban?
igen, de csak hobby-szinten.. előtte hónapokig be se léptem..
jó régen voltam már aktív, de még '16 előtt
aztán elegem lett
Ugyan, mélyen legbelül Te egy jólelkű leányzó vagy
de jó mélyen..
-
Annyira kedvelsz, mint amennyire én Téged..
A mélytengeri búvárok expedíciója napokon belül indul.
-
És mit fognak találni?
-
Nem mered. Nem mered, mert nincs bátorságod. Félsz, hogy mit veszíthetsz. *pszichológiai hadviselés lvl 1*
És mit fognak találni?
Fekete lyukat.
-
Nem mered. Nem mered, mert nincs bátorságod. Félsz, hogy mit veszíthetsz. *pszichológiai hadviselés lvl 1*
pontosan..
Fekete lyukat.
neeeeeee.. én mentem aludni.. ennyi labdát..
-
pontosan..
Fekete lyukat.
neeeeeee.. én mentem aludni.. ennyi labdát..
Mondtam én, hogy nyuszi vagy. Még egy kidobóst se bírsz ki.