Általánosnál is általánosabb - Ide bárki írhat bármit ami csak az eszébe villan.

 • Attól, hogy valaki valakivel jó kapcsolatot ápol még nem jelenti azt, hogy nem képes objektíven megítélni bizonyos szituációkat, vagy, hogy rest lenne fenéken billenteni a rosszul viselkedőket. Abban igazad van, hogy érdekelt vagyok, elvégre én vagyok a fórum admin, ugyanakkor nem olyan értelemben ahogy gondolod. Nem tolerálom a rossz magatartást senkitől, legyen az fórumozó vagy akár teamtag.  Szóval, amennyiben szeretnél pontot tenni az ügy végére, úgy a kapu nyitva áll, tudod hol érsz el. :)

 • Fuha, most aztán mindenki belerottyant a pelusba. Légyszi azt is írd le, hogy amúgy tettél magasról a szabályzatra.  A Magyar fórum részlegen nem közösséget építettetek ki hanem hatalmat,egy a általam jelentett moderátoroktól és személyektöl független illetékessel szeretnék csak és kizárólag beszélni,akinek nincs érdekeltsége ebben a témában.

  Ne, könyörgöm NE. Ez már 2014 felé is elcsépelt volt, sőt amikor 2018-ban létrejött az új fórum, többször is utaltam rá, hogy csak a nosztalgikus hülyeség okán tolom fullba a kretént, de semmi sincsen a régi dolgokhoz képest. Tetszettél volna Hinata idejében fórumozni. Vagy pislogni, mint hal a szatyorban, mikor X azért vágott ki a chatről, mert éppen nem bírta a fejem.

  Lehet nem tűnt fel, de az itt jelenlévők közül a többség több éve ismeri egymást és kialakult közöttük egyfajta baráti viszony (még ha ezt Nuttika le is tagadja :P)

  Aljas rágalom. Én itt senkinek se vagyok senkije. :D Hol a tulok-díjam? :D


  Többen is kaphattatok volna figyelmeztetést, csak hát egye a fene a vajszivünket.

  Ez teljességgel lehetetlen. Köztudott, hogy a team tagoknak nincs szíve, a lelküket meg eladták az ördögnek.  Szerk.: Hopp, volt még egy oldal.

  Szerintem kérdezd meg, hányszor voltam banolva a régi fórumon. Volt, hogy a végleges banig elmentem és csak mert vissza lett vonva egy ban nem repültem végleg. Gyakorlatilag az elévülések miatt álltam vissza 0 pontosra.

  Sőt mondok jobbat, Equval is volt több összezörrenésem, Trockijnak szerintem órákra elég története van a balhés múltunkról. Raixot simán Ratyixozom, szerinted milyen volt vele régebben a kapcsolatom?

  Talán Baba az egyetlen jelenlegi team tag, akivel sose volt összezörrenésem. (Mindjárt megnézem, ki team tag még.)


  Szerk.: Jó, Andikával se volt soha szóváltásom, de ő nem volt annyira aktív a fórumon.


  Szóbeli figyelmeztetés - provokáló tartalom miatt.

  Lorovus

  Edited once, last by Nuttika ().

 • Megbeszéltünk már mindent tankcsapdával és azt ami történt lezártuk. Ezt a témát kérlek mellőzzü a továbbiakban. :)  Volt itt már minden jó és rossz, hjaj a régi szép idők.


  A régi fórum aranykora valami csodálatos volt, amikor még ment a szerepjáték, a Styx Town és a többi. Azokért kár, már csak végigolvasni jó lett volna. Az a fórum szó szerint élt és lélegzett és hát már az is bőven az említett 2014 előtt volt. Az én emlékeimben főleg a szép dolgok maradtak meg, na meg hogyha lenne egy virtuális börtönünk, akkor Nutti Te már minden cellát megjártál volna. Kétszer. De legalább nem unatkoztunk. :D  Amúgy meg.... csak igazam lett, le is tagadtad szépen. :D

 • Szép idők is voltak. Sajnálom, de valamikor Des és Gyuri idejében volt a fénykora a fórumnak, bár én azért szerettem a Wyvern-VampiDori érát is, igaz, akkor kevésbé voltam még aktív.


  Milyen minden börtön? Kikérem magamnak. Én voltam a lázadok előőrse, az egyszemélyes terrorhadsereg. Elég volt egy mágikus szó és mindennek vége volt: A-N-I-M-E

  Na, most ugyan ez van, csak mangával. Éppen chillezek, hogy vissza bírjak aludni, bejött egy amv valami tingli-tangli mangával, szóval majd elolvasom ezt is. Már előre látom, hogy milyen jó kis rage hsz-em* lesz, mert * érzek. :D Aztán ne legyen igazam. (Az a baj, hogy már annyi mangát olvastam főleg shounen kategóriában, hogy hamar megmondom, ha szét fogom rajta unni magam és még mindig nem dobok semmit.)


  Nem is meséltem, kemény 15 év után befejeztem a Naruto *puudent. Az utolsó 20 rész cirka 2 évet vett igénybe, hogy meg bírjam nézni - amúgy valamikor 16-ban ért véget az anime, szóval van az 6 is - és vagy 3x futottam neki, ebből 2x újranéztem kb, a teljes *puudent. :'D Azért rohadjak meg, az utolsó 5 percben a lagzit megkönnyeztem. A kis * felnőtt.  Ja meg valamikor meg kéne néznem az Avatárt, mert nem láttam még és elvileg elhívtak a 2. rész megnézésére. Valahogy akkor se hatnak meg a tünde×hupikék törpikék hibridek.
  És dobjunk be valami közelebbi témát, mert lassan aktuális: műfenyő vagy igazi?**

  *Úgy sincs rá időm, még a blogomra se bírok írni, pedig szétikáznám a Tokyo Revengerst és a Tokyo Ghoult is. Ezeket is mire fel hype-olták? Shingeki no Kyoujinról nem is beszélve. *Felköp.* A vége egy rohadt Code Geass copy azzal a különbséggel, hogy Lelouch nem volt egy rohadt emokid.


  **Ha idáig eljutottál, gratulálok. Te betartod a tulok-díj nyertesének díjként felajánlott követelményeket.


  Figyelmeztetve - trágár tartalom miatt.

  Lorovus

 • Nutti nem szép dolog spoilerezni, a Borutoban ott még nem tartok :) Bár tegyük hozzá, hogy én még lassabban haladok,mint te a Shippuden utolsó 20 részével...de legalább én azt már évekkel ezelőtt befejeztem...persze az összes fillert átugrálva...megeshet, hogy sosem jutok el odáig,hogy a Borutonak is nekikezdjek, valahogy a shounenek már nem nekem valók :)...Bár azért tegyük hozzá, hogy veszett lassan adják ki a részeket és telenyomják fillerekkel, emlékszem mikor még gyerekként elkezdtem 12 év körül lehettem, akkor nagyon beszippantott, de most 30 felett már nem igazán ugyanaz az élmény :) Kész csoda, hogy még mindig nyomják ennyi év után...


  Az avatar amúgy jó, szerintem nézd meg nyugodtan. A nagy hypeot körülötte én sem értettem, de teljesen korrekt néznivaló estére, és ha nem is lesz életed nagy filmje de azért valószínűleg tetszeni fog. Egyébként pedig az eljutottál idáighoz...10+ éve minden posztod kénytelen-kelletlen elolvasom, különben honnan tudnám ha szabálytalankodnál? :) Pedig volt azért közte nem egy aminél azon gondolkoztam, hogy hát ez meg milyen nyelven beszél? :D

 • Igen, a Des-gyuri korszakban egyetértünk, annál nincs és nem is lesz jobb. :)


  Volt idő amikor hetente váltogattad az anime témájú sig+avatarod, emlékszem egyesek mennyire meg tudtak rajta botránykozni. A Tokyo Ghoult pl most kezdtem újranézni Netflixen és láss csodát még az asszony is odaült mellém, sőt az Attack on Titant is együtt néztük - azt a negyedik évad elején hagytam abba (vagy inkább félbe, mert biztos végignézem majd valamikor), nekem az onnantól kezdve mintha egy teljesen más anime lenne.


  Én a Shippuudent anno már úgy néztem, hogy kihagytam a fillereket. :D


  One Piece? Talán az volt életem első animéje és még mindig nincs vége.


  Az Avatarra folytatására én kiváncsi vagyok, mondjuk az első rész kb egy Pocahontas sci-fi újragondolás (és Cameron el is ismerte, hogy többek között az is inspirálta), de nekem tetszett. Viszont az picit aggodalomra ad okot, hogy eredetileg több részt terveztek és most már olyan hangok is voltak, hogy lehet a Víz útja lesz az utolsó. Remélhetőleg nem jut a Legendás állatok sorsára.


  Amúgy ha már filmek, tegnapelőtt A menü c. filmen voltam moziban, na azt bátran tudom ajánlani mindenkinek. :)  Raix, helyes! :D

 • Szia!


  A stilus nekem még most se elfogadható,szebben és kulturáltabb példákkal is megfogalmazhatnád a mondandódat.🙂


  Equalizer szerintem fog majd veled beszégetni erröl,kérlek tarsd be ha kér valamit és tanulmányozd mert ez még mindig egy közösség.

  "mikor X azért vágott ki a chatről, mert éppen nem bírta a fejem."

  Ez hol történt?

  Ilyen esetekben ha van külföldi elérhetőség oda lehet írni emailt vagy postai úton felvenni velük a kapcsolatot.

 • Javaslom még az msn-t vagy a myvip-et ha postán nem válaszolnak,de ott se szépen írj nekik mert azzal semmit nem érsz el,inkább fenyegetőzz

 • Minden hozzászólásomhoz gúnyos megjegyzéseket füzöl,a regisztrációd miattam készítetted el,a legelslő hozzászólásod rögtön regisztráció után egy sértő,vádaskodó,feszültség keltő hozzászólás volt.

  Még a külföldi fórumra is átjössz hogy engem zaklass és velem gúnyolodj!

  Kérném Equalizer-t hogy intézkedjen!

 • Mert egyszerűen elképesztő amit művelsz 😀A tanácsokat addig nem fogadod el ameddig szépen mondják,inkább az összes létező fórum minden adminjának írsz,aztán utólag törlöd az eszmefuttatásaid (átszerkeszted egy .-ra).


  Majd feljelentesz mindenkit,és amikor már látod hogy,végleg zsákutcába kerültél inkább megbékélsz,majd pár nap, és megint találsz valami kis részletet amibe bele tudsz kötni😂


  Egy kihalófélben lévő játék néhány veterán játékosa jár ide nosztalgiázni,1-2 event infót csekkolni,mégis mit vársz ezzel a viselkedéssel?Már csak azzal nem vesztél össze aki idáig ignorálni tudott.

 • Tanácsokat nem kaptam a válaszokat nem szép stílusban válaszolták meg a moderátorok,Equalizer tegnap végig olvasott mindent és elbeszélgetett a moderátorokkal és elnézést is kért tőlem a stílusért.

  Még valami hazugság?

  Ha csak feszültségkeltésre és gúnyolódásra hoztál létre 2 profilt ezt ne erőltesd.


  Én senkivel sem vesztem össze,ellenben Te regisztrációkat hoztál létre hogy engem lejárass és feszültséget kelts,jelentettem mindkét profilodat és ha feljön Epualizer remélem intézkedik mert ez egy közösség.


  A hozzászólásaim más okból írtam át pontra,minden átírt hozzászólást meg tud nézni a moderátor csapat,még valami hazugság vagy bármi amibe beleköthetsz?


  Mégegyszer leírom az hogy 2 profilt regisztrálsz és arról szórakozol velem az nem fog müködni hosszútávon.

  Edited 2 times, last by tankcsapda ().

 • Milyen két profilt?


  Aki itt feszültséget kelt az egyedül te vagy,de van humorérzéked ezzel engem vádolni,amikor te írtad tele sértődöttségedben kb 7 fórum különféle topicjait,az itteni emberekre köpködve😚

 • Megint hazudsz,tegnap Equalizer elemezte a fórumot és végig olvasott mindent,úgy hogy ezt ne eröltesd.


  Ha csak azért vagy itt hogy rólam hazudozz,gyülülködj,lejárass engem akkor ne lepödj meg ha tiltva leszel.


  Köpködni te köpködsz,de sokáig nem fog ez így működni szerintem.


  Oda jösz a külföldi fórumra hogy gúnyolódj?

  Ezt komolyan gondolod?

 • Már réges-rég lejárattad magad,nekem már nem kell ezügyben ténykednem 😉


  Nagyon örülök annak,hogy ki mit elemzett,nekem ez a privàt véleményem,a csúnya gonosz modik és Nuttika is kb ezen az állásponton vannak,de biztosan legalább annyira hülyék vagyunk mindannyian,mint a MODERÁTOROK akik nem tudnak àtrakni egy másik szerverre,mert téged sokat támadnak 😂


  Ha most azonnal véglegest kapnék is megérte,legalább volt valaki aki szembesített a zavarral az elmédben


  Ugyanúgy,ugyanannyi jogom van bárhova menni,bármit írni mint amennyi neked volt,ezzel igazán mellélőttél pajti :(


  Szóbeli figyelmeztetés - sértő, provokáló tartalom miatt.

  Lorovus

 • Én itt most befejezem a veled való kommunikációt.

  Várom Equalizert hogy feljöjjön és hogy intézzze ezt.

  Ha a Magyar nem a külföldi moderátorok felé fogom jelezni a ténykedésed.

  Engem semmivel nem szembesítettél,csináltál 2 profilt és arról próbálasz lejáratni és feszültséget kelteni,ez már a moderáorok hatásköre.


  Bárhova írhatsz,csak nem mindegy hogy mit és milyen stilusban.

  Gúnyos,hazug és másokat sértő hozzászólásokat nem írhatsz.

  "pajti" ezeket a jelzőket sem javaslom,de te dolgod.

 • Miben hazudtam?Minden hozzászólásod visszaolvasható,az egész műsorod amit itt leműveltél ember😀  Sajnálom ha nem sikerült semmivel szembesítenelek,nagyobb a probléma mint gondoltam.


  Jelezd nyugodtan a külföldieknek,csak egy 10x lett leírva hogy A MAGYAR FÓRUM A MAGYAR MODIK HATÁSKÖRE,de ezt sem sikerült memorizálni,hátha majd most.

 • Már külföldröl felvették a kapcsolatot a megfelelö személyekkel,még valami?


  Equalizer mint írtam tegnap kielemzte a fórumot,és amiket te írsz abból semmi sem igaz.

  keltsd a feszültséged nyugodtan,majd a moderátorok intézik.

 • bár annyi időm lenne mint neked hogy orosz forumokon is hullajtsam a könnyem mert beütött valaki egy közel 20éves játékba😂😂 tudok Oroszul ha szeretnéd lefordítom a gondodat hátha valaki előbb segít


  *ba editelnék a szmolarr és a Theszmolarr 2külön fiók mivel testvérek vagyunk.🤡

 • Szóval ugyan azt a felhasználónevet használjátok mindketten,egyszerre vagytok aktívak és ugyan azon célból(lejáratásom,gyülölködés,külföldi modok szidása,feszültségkeltés) regisztráltatok mindketten?


  Szerinted ha én létrehozok egy profilt thetankcsapda néven és arra hivatkozok hogy nem az enyém hanem állitólagos testvéremé,csak egy felhasználónevet használunk mindketten,az megfelel a szabályzatnak és elfogadják a modik?


  Dupla profil (ami a te esetedben minimum tripla) és szabályzatba ütközö hozzászólás vagy zaklatás kitiltást von maga után.  Linkeld be hogy milyen fórumon láttál ilyet rólam,mert megint hazudsz.


  "bár annyi időm lenne mint neked" Ki mire szán időt ugye,te arra szánsz időt hogy 3 profilt is készíts azért hogy rólam hazudozz(ami ugy is le lesz tiltva) én meg a családomra szakítok időt ehelyett,kinek mi a fontos 🙂

  Edited once, last by tankcsapda ().

 • Egyébként gondolom

  egyébként gondolom akkor azzal is tisztában vagy hogy valakiről azt állítani hogy hazudik ugyan úgy probléma úgyhogy ha nem haragszol akkor ezt jelentem 🙂 plusz másold be kérlek a gyűlölködést/az admin szidást és az egyéb kitalációdat