Általánosnál is általánosabb - Ide bárki írhat bármit ami csak az eszébe villan.

 • Ha valaki keresne - úgy sincs ilyen valaki - discordon meg lehet találni, javarészt, meglepő módon animés szervereken. Meg olyan szervereken, amikkel nem villognék :whistling:


  na- és ott milyen néven vajon? :D


  Na most ha ennyire kíváncsi vagy, ez pl. Uraharashop (egy fansub team) dc szervere. Jelenleg ilyen néven futok:


  unknown.png  Voice chaten ment a beszélgetés, de mivel lusta voltam berakni a mikrofonos fülesem - amit amúgy se hallanak rendesen - a hozzá tartozó szöveges chaten válaszoltam. (A kép a Boku no Hero Academiából van és nem perverz. Az említett másik sorozat pedig, ami érezhetően az, nos egy tag kérésére olvastam el és azóta is "dicsérem" <X)


  Amúgy elég sokféle néven megfordultam már. Pl. volt, hogy Nutellás Nudli voltam pár napig, vagy pont ezen a szerveren a fordítók kiidegelésére DZSINTAMA (Sok éve a conon az egyik felkonferáló csaj g helyett dzs-nek ejtette az első betűt, azóta is ezzel borzolják a hazai fanok egymás idegeit. Nem voltam ott, csak felvételen láttam.)

  Abszolút mikor milyen kedvem van, olyan nevem van. Sok szerveren lehet változtatni a megjelenő nevet és ha olyan a társaság, akkor trollkodok is.

  Gintama-sig-02.gif


  Gintama 2003-2019 ;(


  2020? I'm not interested... where is the exit? :rolleyes:


  WARNING!!! Brainless manga-freak and crazy sh*tpost maker 8)

 • Azt hittem lesz valami válasz, vagy valami téma. Esetleg hogy kicikized, hogy még mindig egy kretén animés vagyok. (Azért másoltam be a képet.) De nem. Csak egy like. Meeeeh :(

  Gintama-sig-02.gif


  Gintama 2003-2019 ;(


  2020? I'm not interested... where is the exit? :rolleyes:


  WARNING!!! Brainless manga-freak and crazy sh*tpost maker 8)

 • Azt hittem lesz valami válasz, vagy valami téma. Esetleg hogy kicikized, hogy még mindig egy kretén animés vagyok. (Azért másoltam be a képet.) De nem. Csak egy like. Meeeeh :(


  őszintén sajnálom, h csalódást okoztam :( :'(

 • Meg. Azt hittem ennyi év után - Mióta is vagy team tag? 7-8 éve? Vagy kevesebb? Már nem lehet visszakeresni.... - megtanultad, hogy vannak tabu kifejezések. Ilyen az anime és Nuttika. Pláne egy mondatban. Sőt! Ez a legveszélyesebb kombó.


  Amúgy évek óta nem animézek, inkább csak manga. A húgom - az, amelyik a régi fórumon fenn volt - viszont idén újra (? vagy tavaly) elkezdett animézni - pár általa régebben látottat és kicsit rossz volt hallgatni, hogy osztotta pl. a Beelzebubot, vagy éppen az egyik kedvenc futó mangám, az Ao no Excorcistet - és hát elkezdett visszakérdezni. Főleg a Fairy Tailből. Na most azt 2014 óta nem nézem. 7 éve! Elkezdtem a második sorozatot, viszont félreraktam egyéb elfoglaltságok miatt, hogy majd folytatom. Azóta is majd. A mangát persze elolvastam, be is fejeztem, még 2017 júliusában. Szóval annak is már 4 éve. És hát azóta is sok mindent olvastam. Tisztán, az újraolvasásokat nem számolva - pedig elég sok mindent újraolvastam már, vagy éppen elkezdem, aztán mindig leragadok - túl vagyok már a 35k olvasott fejezeten. Szóval ezek után elkezd regélni, hogy XY ezt és ezt tette ZZ-vel és stb. én meg pislogok, hogy aham, de névről már nem ugrik be ki is az.


  Nos az ő szekálására majdnem elkezdtem folytattam a Fairy Tail animét, de szerencsére nem. Helyette végül sokak unszolására újra nekikezdtem a szezonosoknak. Jelenleg 3 címmel. Egy remake, a mangáját olvastam: Shaman King és két futó manga adaptációja: Edens Zero (Fairy Tail, Rave Master írójától) és a Vanitas no Shunki (Pandora Hearts írójától).


  Őszintén szólva mind a hármat vártam, főleg az utolsót, mivel nagy rajongója vagyok mind az írónak, mind a betétdalok szerzőjének és szerencsére igazak lettek a pletykák, hogy az író ugyan azt kéri fel, mint aki a korábbi sorozatához is írta a betétszámokat. (Szeretik egymás munkásságát és barátnők.)


  Idén még vártam volna a Pluto és az Uzumaki adaptációt. Úgy tudom, az utóbbi mindenképpen csúszik. Az előbbivel se tudom mi van, most meg lusta vagyok utána nézni, hogy az őszi szezonban lesz-e. Emellett jön ősszel a Platinum End, amit annyira nem várok, mert az utolsó fejezet nekem kukázta a sorozatot.


  Az InuYasha folytatás is így járt, azt 3 rész után raktam pihenőbe. Szerintem majd még egyszer nekiülök, de még úgy is hatalmas csalódás, hogy tudtam előre, Takahashi Rumiko csak a karakterdizájnt adja.


  A BokuHero 5. évadát nem kezdtem még el, mivel jöttek a hírek, hogy nem a villaines évad jön, amit vártunk, hanem filler, meg kavarás. A Haikyuuval se tudom mi van, abból már jó pár évadot pótolnom kéne... majd valamikor. Egyszer.


  Ha animézni akarsz, jobban jársz, ha keresel valamilyen animés fb vagy discord csoportot, ott több infóra lelsz, mint nálam. Bár utóbbinál javaslom, kerüld el az AnimeAddicts dc szerverét. Amit Szabi, Tulok és X műveltek a bf fórumon bájos kis csipkelődés ahhoz képest, amit ott leművel a kemény mag. Amellett, hogy elég alpári stílust tolnak. Nem tudom, mikor lett ez a szubkult ennyire undorító.


  Mostanság nincs is lelkierőm ilyesmihez. Még mindig próbálok tovább lépni az év eleji dolgokon. ;(


  Ui.: Most nézd meg, megint kisregényt írtam miattad! :cursing:

  Gintama-sig-02.gif


  Gintama 2003-2019 ;(


  2020? I'm not interested... where is the exit? :rolleyes:


  WARNING!!! Brainless manga-freak and crazy sh*tpost maker 8)

  Edited once, last by Nuttika ().