Kicsit olvass vissza, párszor már említettem, hogy szét lett spamelve a profilom és törlést kérnék. Jelentettem is, de nincs változás. Amúgy lenne számtalan régi eset is, de ezt fölösleges felsorolni.
Kedves Nuttika,amennyiben szeretnéd,hogy a profilod moderátorok tartsák karban ez esetben célszerű lenne őket nem letiltani,ellenkező esetben ez az üzenet fogadja őket:
This member limits who may view their full profile.
Ninna a napokban került letiltásra, a problémát viszont már több, mint egy hónapja jeleztem nem csak itt, hanem report funkcióval is. Teljesen fölösleges engedélyeznem, hogy megnézhesse, ha úgy sem tesz semmit.
És nagyon szívesen feloldanálak téged is, de te is nagyon jól tudod, hogy miért éltem ezzel a funkcióval: történetesen a régi fórumon bombáztál a kéretlen üzenetekkel. Semmi gond, egyszer-kétszer elmennek, lehet vicces megjegyzést hagyni a falamon - ha jól rémlik ezt évekig csináltad is a régi fórumon -, de a két szavas hülyeségekre semmi szükség levelezés címszó alatt. Azokat ide is ki tudod írni. Az lett a vége, hogy te egymagad szépen teletöltötted a levelesládámat. Így az addig évekig gondosan rendben tartott ládát nem is töröltem többet. (Megjegyzem annyira rendben tartottam, hogy törlés előtt nagyobb csoportban mentettem a ki és bemenő üzeneteket. Így van egy-két gyöngyszemem a múltból, bár eltelne egy kis időbe, mire emlékeznék rá, melyik mappában és mikori mentést kell megkeresnem hozzájuk....)
Visszatérve a "This member limits who may view their full profile." ez nem a tiltásra vonatkozik, hanem a hozzáférhetőség korlátozására, ugyanis kb. mindenkit ez fogad, akit nem követek. (Szóval Trockij két like között megnyugodhatsz, téged nem tiltottalak le.) Azért kellett így beállítanom a korábbi csak regisztrált user-es opció helyett, mert hiába jeleztem, hogy gond van, nem lett orvosolva a dolog, csak szaporodtak a "csodálatos" üzenetek, amiket törölni nem tudok, de legalább elcsúfítják az összképet. Az utolsó olasz vagy spanyol - már nem emlékszem - üzenet meg ha jól rémlik a közös össznépi játékra akart rávenni. Tekintve, hogy talán 4-5 éve próbálkoztam utoljára visszatérni, akkor is a régi karaktereimhez, nagyon örülök, ha pont az én profilomat választják ilyen mozgalmi szerveződések színhelyének.
Szerk.: Annyival egészíteném ki, hogy most nézem az, amelyikre a legtöbb válasz érkezett és anno én is reagáltam, már nincs kinn, de kettő másik továbbra is igen.