Általánosnál is általánosabb - Ide bárki írhat bármit ami csak az eszébe villan.

 • Heyyyya!!!!! Pedig újra elolvastam volna néhány történetet nosztalgiából. Legalább a karakterlapjaink meglennének.

 • Úristen, Nerina visszatért és te nem szóltál nekem Equalizer ?! Remélem az ebéded ott rohad a hűtőben!

  Amúgy Nerina nekem se volt időm munka miatt menteni a dolgokat, én is nagyon sok mindent buktam. A jelenlegi fórum pedig alkalmatlan már a régi kreatív sig-ava kombókra, mert az avát ilyen kerek f***talicskába rakja és animált képet sem enged.

  A saját kollekciós thread-em mellett az RPG részleget siratom a legjobban. Nagyon sokat adtatok nekem akkoriban azzal a részleggel.


  Hahah, ez komoly, még újból regisztrálni is kellett.
  Ezt mind ezért az új rusnya kinézetért kellett?:)

  Ez az egyik oka, hogy miért nézek fel ritkán. Okádék az egész fórum felépítése.  A másik oka, hogy gyakorlatilag nem tudok beszélgetni ezen a fórumon. Azt a hiú ábrándot már elhessegettem, hogy magyarul. Áááá, ugyan kérlek. (Mangákról is angolul beszélgetek, komolyan szinte sírok, mikor egy-két veterán animés magyarul beszélget velem. Ez amúgy az én tört ... mit tört, értelmezhetetlen angolommal igazi művészet :D) De angolul se hajlandóak reagálni. Felmerült bennem, hogy esetleg láthatatlanok a posztjaim, de nem, számolnak utánam.  Ha esetleg erre járnátok, szívesen dumálnék veletek a régi idők emlékére. Igaz, ma már talán nem vagyok annyira lecsapni való és sokkal mogorvább, komorabb lettem, de egy fokkal talán higgadtabb is. (Mit nem tesz 12 év :D )

  Ja és persze azt hiszem sokkal szókimondóbb és pofátlanabb is vagyok. 8o  Szerk.: Az avával kapcsolatban van egy tévedésem: engedi a gifet. Csak éppen ha kifutsz a 100kb-ból, akkor nem azt mondja, hogy á-á-á, ezt nem töltheted fel, hanem animáció helyett pillanatképet rak ki. Ettől függetlenül még mindig nem tetszik. Az összes más fórumra gyártott avám kuka a kerek kialakítás miatt és ha valaki online, kitakar az amúgy sem teljes képből.


  Pl. hogy a francba használja ezt itt (igen, egy 8(!!!!) éves avával villogok, azóta se bírok jobbat készíteni ;()


  14263617_e059006ea91c0299c82c80d60acb218b_s.jpg


  Vagy ezt? Ez még kerek lenne, ha nem lennének díszítő elemei a keretnek.


  15203131_23008a5a8800f2adfa6240953fecd773_s.jpg


  Ez az abszolút "inkább nem is fűzök hozzá kommentet" kategória


  15728505_01d740c4ffb05858287b7b465453a007_s.jpg


  De a két nagy kedvencem is totál hasznavehetetlen.... (előbbi 2011 óta(!!) MAL-os profilképem, mondhatni a védjegyem, utóbbi pedig az egyik kedvenc mangám.... szóval ha nem hiperkreatív vagy hisztis troll roham van, szeretem letisztult párosként használni.


  15905485_e5d1c6b03f57f02ac042cd1761217e7b_s.jpg       16478345_3579a968ef8144ef08019569a349aa55_s.jpg  *"kreatív" hisztit olvashattak*


  Szóval ha van moderátor, juttassa el a fentieknek, hogy menjenek a .... és kérem vissza a négyzetes avát :D

  d45sxcq2p8.gif


  Gintama 2003-2019 ;(


  Amikor még angolul se tudsz beszélgetni a magyar részlegben, mert a külföldieknek derogál szóba állni egy magyarral... na az már bicskanyitogató.


  I want to back the old square-shaped avatar. All my old and beauty avatars are usless now.;(

  Edited 2 times, last by Nuttika ().

 • Képzeljétek Nutti hiányolt !!!!:D

  :love:


  De úgyis le fogja tagadni :D


  Egyébként szerintem abban mindenki egyetért,hogy a régi fórumstruktúra jobb volt...kár,hogy ezt a döntést a felhasználók nélkül hozták meg a fejesek...bár nyílván költséghatékonyabb a dolog így,hogy minden 1 webdomainen fut...de,hogy nem felhasználóbarátabb az biztos. Ezzel meglehetősen kinyírták a teljes fórumot,legalábbis ami megmaradt belőle és nyílván más országoknál sem eltérő a helyzet. Valószínűsítem,hogy az álláspont az volt,hogy a fórum legfontosabb feladata a felhasználók értesítése a legfontosabb eseményekről,nem pedig community kialakítása és fenntartása,nyílván úgy gondolták,hogy erre a játék maga a legjobb felület. Sajnos ha mindenki egyet is ért abban,hogy a megoldás nem volt megfelelő,sem hiszem,hogy már bármi változna. Ez van,öregszünk...:D A játék is,a fórum is,meg az emberek is,akik annak idején elkezdtek játszani a játékkal...utánpótlás meg igen gyéren érkezik csak...de ami érkezik sem fórumozni jár fel,hanem más platformokon próbálja megoldani a kommunikációt. Úgy gondolom,hogy a gameforgenak sem ártana haladni picit a korral és például discord szervert létrehoznia,amelyik a legnépszerűbb felület jelenleg más játékoknál. Az,hogy még IRC chatnél tartunk kezd ciki lenni...már akkor kezdett kimenni a divatból,mikor a játék megjelent ...:D


  De legalább Nutti hiányolt!!!! :D


  De pszt,el ne mondjátok senkinek...

 • Nem kell letagadnom Ratyix, mert nem hiányoltalak, hanem számonkértem, hogy miért is vagy még mod. Nincs is rád szükség. A külföldi kollégáitok meg helyettetek is elég .... szóval sikerült már vitáznom külföldi team taggal. Aztán rájött, hogy számolós threadben érdemes a jobb felső sarokban lévő számra hallgatni, nem egyedi módon számolni.

  Egy német team tag, meg gyakorlatilag random számolgat a különböző számolós témákban.


  Ja és:

  Az,hogy még IRC chatnél tartunk kezd ciki lenni...már akkor kezdett kimenni a divatból,mikor a játék megjelent ...:D


  Ratyix fiam... süsü vagy! Nálunk ugye 2007-ben jelent meg a bf és akkor bizony még népszerűek voltak a chatek. Mi pl. 2009-2010-ben eléggé el tudtunk szállni. (Sajnos már nincsenek meg a log fájlok. Szeretlek Windows.....:thumbdown:)


  Nem tagadom, hogy a fórumoknak leáldozóban van, de rendes lehetőségek mellett lehetne stabil közönsége. A mai napig népszerűek a fórumok pl. a hírportáloknál, rajongói oldalaknál, de különböző szubkultúrákban is. Igaz én a sajátom hazai képviselőitől eltávolodtam. (Részben mert a veteránok kiszállóban vannak, szintén nem járnak a magyar felületekre, a fiatalabbaknál meg bejön a Y-Z generáció közötti éles váltás. És a tiniket tiniként is rühelltem. :D )


  Tudom, hogy a discord szerverek népszerűek, de én túl ódivatú vagyok, jelenleg még ódzkodom.

  Azért a fórumnak vannak olyan tulajdonságai, amik szerintem jobbak hosszabb hangvételű beszélgetésekre. Emellett ugye jobb, ha nem azonos időben érnek rá az emberek. Valahogy komfortosabbnak érzem.  De pl. észrevettem, hogy még mi 5-10 éve azért rendesen el tudtuk mondani, hogy mi tetszik és mi nem, érvelni tudtunk pro és kontra és ezt el is vártuk a másiktól, azzal szemben most két szóban fikázás, dislike és egyéb negatív jelzés dobálása megy, vagy éppen vaktában like dobálás. A tartalom valódi megnézése, értelmezése nélkül. Így nem csodálom, hogy nem népszerűek a fórumok, ahol sosem díjazták a 2 szavas böfögéseket.

  d45sxcq2p8.gif


  Gintama 2003-2019 ;(


  Amikor még angolul se tudsz beszélgetni a magyar részlegben, mert a külföldieknek derogál szóba állni egy magyarral... na az már bicskanyitogató.


  I want to back the old square-shaped avatar. All my old and beauty avatars are usless now.;(