hehe
Kivégezték a 60 as eventet a húsvéti miatt... ügyes ![]()
hehe
Kivégezték a 60 as eventet a húsvéti miatt... ügyes ![]()
Összeakadt a két event, így most már folytatható a húsvéti.
Összeakadt a két event, így most már folytatható a húsvéti.
és megint elinditanak egy másik eventet hogy megint ne lehessen megcsinálni a husvétit kabaré ami itt van
Már régóta futottak még kategóriában van a BF. Nagyjából akkortájt lett így, mikor összepakolták az összes fórumot egybe. Akkor érezhető volt, hogy a stabil fizető réteggel pár dolgozó még akár 1-2 évtizedig stabilan fizethető, meg a havi villanyszámla, de egy komoly fejlesztőt már nem tartanak fenn ezért. Ahogy figyeltem pár éve, a legtöbb régi játékukkal vagy ez lett, vagy kilőtték.
Aztán ott van még a metin, amiben a fejlesztések kb. abból állnak, hogy ki tud majd több pénzt beleölni az egész szemétbe. Csak sajnos ott van erre egy nagyon komoly fizető réteg a törökök részéről. Olyan szinten, hogy az utolsó években, amikor ott játszottam olyan 2016-18 magasságában már komolyabb eventet kapott a játék a ramadán idején, mint húsvétkor. (És az eredeti játék meg ugye dél-koreai....)
Mostanság pl. nagy divatja van az event szervernek. Tehát nyitnak egy megszabott rövid(!!!) életű szervert, amire sok ... kidob egy vagyont, aztán az event végén a szerver kuka.
Volt egy játékuk, ami azt hiszem akkor, mikor regisztrálni próbáltam még csak német szerverrel indult. Még töltöttem le a klienst, mikor kibanoltak multi miatt. Gondoltam, kivárom 2031-ig, hogy megnézzem, mi a fene, de azt a játékot azóta kilőtték.
CSAK idebiggyesztem.. mivel már mások kitettér egypárórája..
2025. április 27. és 29. között a következő bónuszokat élvezheti
Az event során a következő meglepetések várnak rátok:
+50% AP regeneráció
+50% Arany a barlangban
+100% Tapasztalati pont a barlangban
+100% Max. küldetés a fogadóban (maximális ingyenes küldetéseid száma)
Ezen kívül a Karácsonyi eventhez hasonlóan találhattok majd különböző ajándékokat! (embervadászaton és a barlangban)
na mostmeg megint hamarabb van vége az eventnek mint kellene mostmár ez is rendszeres lesz?
Eddig is egy bughalmaz volt az egész, szóval vegyétek igennek.
Trockij, mi a helyzet a fórum teammel? Nincs SMOD és ahogy látom, már Equ sem BA.
Trockij, mi a helyzet a fórum teammel? Nincs SMOD és ahogy látom, már Equ sem BA.
Igen.
Igen.
Ha ennél szűkszavúbban válaszolsz, át se engedi a rendszer az üzeneted. Post-hunter ![]()
Igen.
Ha ennél szűkszavúbban válaszolsz, át se engedi a rendszer az üzeneted. Post-hunter
Nekem átengedi, mert szépen nézek rá ![]()
Display MoreTrockij, mi a helyzet a fórum teammel? Nincs SMOD és ahogy látom, már Equ sem BA.
Igen.
Ha ennél szűkszavúbban válaszolsz, át se engedi a rendszer az üzeneted. Post-hunter
Nekem átengedi, mert szépen nézek rá
Ez kérem visszaélés a hatalommal. Ha ezt X, Tulok és Szabolcs látná, már palota forradalom lenne.
Ez kérem visszaélés a hatalommal. Ha ezt X, Tulok és Szabolcs látná, már palota forradalom lenne.
Ők már a múlt. Engedd el ![]()
Ők már a múlt. Engedd el
Külön megsértődnének már magán a feltételezésen, hogy képes vagyok őket valamilyen módon fogni/tartani.
Itt már mindenki múlt.
A kis hülye animés Nuttika is.
Én azért még emlékszem rá ![]()
Az, hogy emlékszel rá Ratyix nem jelent semmit. Tudod, az idős emberek folyton a múltra emlékeznek csak.

Az, hogy emlékszel rá Ratyix nem jelent semmit. Tudod, az idős emberek folyton a múltra emlékeznek csak.
skkor Te megöregedtél..
skkor Te megöregedtél..
Ezt leírni egy nőnek... valaki megunta az életét.
Egy nő sose öreg, mindig pont jó korú.

Amúgy is forever 16. Vagy valami olyasmi.
Mivel nem lépsz ki a komfortzónádból, simán ![]()
Amúgy is forever 16. Vagy valami olyasmi.
Forever love.. ![]()
Mivel nem lépsz ki a komfortzónádból, simán
A munkámmal eléggé megtettem. Azóta még jobban utálom az embereket. ![]()
f