Általánosnál is általánosabb - Ide bárki írhat bármit ami csak az eszébe villan.

 • ui: a "nem válaszunk a privát üzenetekre" című részhez annyit, h bármilyen furcsa, de nekünk is van magánéletünk.. :)

  Azt a rohadt élet! Hát hogy van merszetek?! És ki adott erre engedélyt?! Nektek kötelességetek droidnak lenni. Azt hittem ennyi év alatt sikerült a rendszernek átnevelnie, de ha nem, akkor rögtön játszom is a besúgót.

 • Köszönöm mindkettőtöknek a segítségemre sietést Trockij És Silent mester🤬

  egy nagyon kedves Görög admintól kaptam segítséget és sok sok tippet is adott,innen is nagyon szépen köszönöm kedvességét és a tippeket.

  Másik fórumon is elmagyarázták hogy nem lehetséges a számlád áthelyezése,nem tudom mit dünnyögsz,lépj tovább,ne az egyébként full segítőkész modikat osszad már ember

  Mert te aztán tudod mit beszélgettem és kivel másik fórumon.

  Görgess tovább Te!

  Bármilyen hihetetlen látszik ha hozzászólsz valahova,teljesen mindegy melyik külföldi topic.Elhiszem hogy zavar,hogy az ötleteid nem megvalósíthatóak,ettől még nem kell ez a műsor

  (SZERINTEM):)

 • "segítséget pedig effektív nem kértél, csak vádaskodtál és támadtál."

  Én nem vagyok moderátor,elsőre csalásra tippeltem,megnéztétek,nem történt csalás.

  Ahogy egy nagyon kedves külföldi moderátor javasolta,várok addig a játékkal míg ki nem kerülök a támadható zónájából az adott játékosnak,és utána folytatom a játékot.


  "sajnálom, de nem tudok azzal mit kezdeni, hogy nem tudod értelmezni"

  Én ezt a részt emeltem ki és jelentettem,mivel szerintem ez így ilyen formában sértő,én nem sértegettem senkit akkor meg ti se engem.


  Tudtam értelmezni,de tanácsra voltam kiváncsi és tippekre.

  3 napja írtam neked privátban,azóta nem jött válasz és számomra fontos lett volna mert elkezdtem egy másik szerveren nulláról a játékot és nem szeretnék minden nap belépni,de törölni sem akarom.


  Most már tudom hogy tegyem úgymond vakáció módba a játékot,erre voltam kiváncsi,köszönöm a választ és Jó játékot neked ! • Mi lenne, ha az előbb már ügyesen alkalmazott edit (szerkesztés) opcióval élnél? Kezd irritáló lenni, hogy 3-4 hsz-ed van egymás után teljesen fölöslegesen. (És csak idő kérdése, hogy Raix vagy Equalizer véletlen éljen a moderátori jogkörével.)


  A másik ismered azt, hogy amit szabad Jupiternek, nem szabad a kis ökörnek?

  Ha másik Pista bátyámozza a rendőrt, te is úgy hívod?


  Illetve sem Silent sem Trockij nem mod. A game teamet erősítik mind a ketten. Mondjuk Silent szerintem GA-ként elég magas rangú, hogy kimondhasson valamit.  Trockij, könyörgöm, mond hogy én nem voltam anno ennyire súlyos eset.  Kimondani kimondhat bárki bármit, függetlenül attól, hogy milyen a rangja, viszont az nem mindegy, hogy az milyen stílusban történik. A duplapostolást pedig majd megbeszélem tankcsapdával, aki szerintem nem súlyos eset, ahogy Te sem voltál az :)

  - Equ
  Rendben. Szavadon foglak: Idősebb vagyok, mint Szlovákia! :D
  Üdv.: Nutti


  Figyelmeztetve - sértő tartalom miatt

  Lorovus

  Edited once, last by Nuttika ().

 • "segítséget pedig effektív nem kértél, csak vádaskodtál és támadtál."

  Én nem vagyok moderátor,elsőre csalásra tippeltem,megnéztétek,nem történt csalás.

  Ahogy egy nagyon kedves külföldi moderátor javasolta,várok addig a játékkal míg ki nem kerülök a támadható zónájából az adott játékosnak,és utána folytatom a játékot.


  érdekes, pedig erre kaptál választ itt is:  A játékban nem szint alapján, hanem harci érték alapján lehet támadni, ezt leírtuk már páran. Ha ezt szeretnéd, hogy ne támadjon, akkor harci érték alapján kerülj ki az ő támadható zónájából.

  --


  3 napja írtam neked privátban,azóta nem jött válasz és számomra fontos lett volna mert elkezdtem egy másik szerveren nulláról a játékot és nem szeretnék minden nap belépni,de törölni sem akarom.


  hm.. írtál: Thursday, 10:49 pm

  válaszoltam: itt ma.. ez két nap :)

  csak, ha már tisztázzuk a dolgokat, akkor lássunk valóban tisztán.. :)


  --


  Trockij, könyörgöm, mond hogy én nem voltam anno ennyire súlyos eset.


  Nem, nem voltál :)


  --


  részemről ez a téma lezárva. örülök, h megkaptad a segítséget.. további jó játékot :)

 • Rangokat hagyjuk,egy nála nagyobb rangú (Szuper game op) külföldi modival beszélgettem és kértem segítséget.

  Szerintem Silent a maga GA rangjával egy picit magasabb rangú, mint egy SGO. Nem lenne utolsó, ha megnéznéd a team hierarchiát.

  És egyezünk meg, modok a fórumon vannak, game operátorok meg a játékban.


  Rádásul azzal hogy ide beírtam már a második nem moderátor rangú ember beszél velem nem mindennapi stílusban.

  Amilyen stílusban itt alkotsz, nem is tudom, mit vársz. Végig agresszív módon reagáltál és mindenki hülye volt, csak te tudtad jól. Amúgy egy cirka 15-16 éves játékról beszélünk, te magad is utána kereshetnél a szabályoknak.


  Az meg, hogy többszöri szólás után meguntam, hogy mint egy dedós két mondatonként új hsz-t írsz szerintem jogos. Játszod itt a mindent tudót, de a chat és a fórum közti alapvető különbségeket se vagy képes megérteni. Csak így megsúgom, azért, amit itt műveltél, hogy akár 3-4 hsz-t is legyártottál 10 perc alatt egymás után még az istenített külföldi modjaid is szépen warnt majd bant adtak volna.


  Figyelmeztetve - sértő tartalom miatt.

  Lorovus

 • Mindenkit kérnék a fórumszabályzat 4. pontjának következő részeinek betartására:

  • Ne jelents hiba kihasználásokat vagy más játékosokat a fórumon. Abban az esetben, ha egy hibát jelentenél be kérjük, előbb jelentsd nekünk a Támogatói rendszerünkön keresztül.
  • Ne bumpolj témákat.


  A támogatói rendszer megtalálható itt. Más játékosok játékbeli tevékenységének jelentése akkor sem elfogadott fórumfelületen, ha a támogatói rendszert valaki nem akarja használni. A jelentésnek megvan a maga menete, amelyet minden esetben kérünk betartani.


  Megkérnék minden kedves résztvevőt arra is, hogy kulturált módon, egymásnak a tiszteletet megadva használja a fórumfelületet. A report gomb a szabályzatot sértő hozzászólások jelentésére való, nem hozzászólások írására,illetve személyes megkeresésre. A fórum csapat tagjai nem tudnak játékbeli kérdésekben segíteni, nincs sem hozzáférésük a játékfelülethez magához, sem pedig hozzáértésük a problémák megoldásához. Viszont azt is jelezném,mielőtt elszabadulnának az indulatok, hogy a fórum csapat tagjainak kötelessége moderálni a magyar fórumfelületet és betartatni annak szabályait abban az esetben is, ha figyelmeztetések és tiltások sorát kell kiosztaniuk hozzá.


  A fórumszabályzat megtalálható itt - a szabályok ismeretének hiánya nem mentesít alóluk. Minden felhasználónak kötelessége elolvasni a szabályzatot már a regisztráció során is és elfogadni annak betartását. A fórumcsapat tagjainak nincs mérlegelési jogosultsága a szabályzattal kapcsolatban, annak pontjait minden esetben be kell tartatniuk.


  Ezúton is kellemes fórumozást kívánva: Raix


 • Kérném a moderátorokat töröljék a magyar fórum részröl az összes hozzászólásom és minden velem kapcsolatos hozzászólást.


  Ma írni fogok a Bitefight külföldi részlegére és leírom az észrevételeim a magyar fórumról.  figyelmeztetés - bump - fórumszabályzat 4. pont

  Raix

 • Feldobtad a hétvégém,nagyon köszönöm^^Ha trollkodsz akkor zseniálisan,ha nem,akkor pedig a fantáziádra bízom.

 • A magyar fórumfelületet a magyar fórumcsapat felügyeli. Más fórumcsapat nem rendelkezik hozzáféréssel. Amennyiben problémád van a magyar fórummal, azt magyar támogatói rendszeren tudod jelezni. Más ország támogatói rendszerének nincs ráhatása a magyar fórumfelületre.

  Ezen az sem változtat ha a lengyel, cseh, angol és nemzetközi fórumrészeken is leírod, hogy a magyar supporterek igazságtalanok veled. A fórumszabályzat pedig egyébként ugyanaz minden nemzet fórumán, annyi a különbség mindössze, hogy más fogja moderálni a szabályszegéseket.


  (Egyébként nagyon zárójelesen: azt gondolni, hogy egy játék fórum és játékoscsapatának egésze ok nélkül pikkel rád merőben naív hozzáállás - általában, ha senki nem ért veled egyet nem velük van a baj.)

 • "segítséget pedig effektív nem kértél, csak vádaskodtál és támadtál."

  Én nem vagyok moderátor,elsőre csalásra tippeltem,megnéztétek,nem történt csalás.

  Ahogy egy nagyon kedves külföldi moderátor javasolta,várok addig a játékkal míg ki nem kerülök a támadható zónájából az adott játékosnak,és utána folytatom a játékot.
  Biztos én emlékszem rosszul, de szerintem amit a kedves külföldi moderátor javasolt neked, mi is megtettük többen, több helyen.
  Ez a javaslat valahogy mégsem volt megfelelő a számodra.

 • Halihó.


  Előszöris, amennyiben csalást vélsz felfedezni, úgy azt kérlek a jegyrendszerben jelentsd és ne a fórumon. Ahhoz, hogy egy ilyen esetet az adott GO ki tudjon vizsgálni többek között a szóban forgó személy karakternevére is szükség van és az nem tartozik mindenkire a fórumon. Szóval legközlebb kérlek használd a Támogatás gombot.


  Ha a Fórum Csapattal van gondod akkor szintén a jegyrendszerben jelezhetsz hivalosan, esetleg írj rám privátban és szívesen átveszük a dolgokat. Más országok fórumaira járni panaszkodni és vádaskodni nem fogja megoldani a problémád. Egyrészt az adott fórumon lévő csapat bármennyire is szeretne segíteni nem fog tudni, elvégre nem beszélnek magyarul. Ennek hiányában értelemszerűen nem fogják tudni kiértékelni az itt lezajlott kommunikáiciót.


  Ami pedig magát a kommunikációt illeti, hát szerintem először is mindenki vegyen egy nagy levegőt, várjon pár másodpercet és fújja ki. A leírtak alapján valószínűleg nem történt csalás, csupán valaki élt a játék adta előnyével. Erről természetesen lehet beszélgetni a fórumon. A BiteFight egy harci játék ahol vámpírok és vérfarkasok küzdenek egymással így az nem meglepő, hogyha valaki valakit megtámad (akár többször is). Ahogy már a többiek is leírták, egy karakter egy bizonyos harciérték intervallumban támadhat. Mivel aktívan játszol ezért nagy a valószínűsége, hogy több bezsákmányolható aranyat találnak Nálad - ergo nagyobb valószínűséggel leszel mások gyakori célpontja. Elvégre Te sem olyanokat támadnál akiktől szinte semmi zsákmányt nem szerzel, nem igaz? Ez a játék lényeges ez mindig is így volt és mindig is így lesz.


  Lehet nem tűnt fel, de az itt jelenlévők közül a többség több éve ismeri egymást és kialakult közöttük egyfajta baráti viszony (még ha ezt Nuttika le is tagadja :P). Lehet, hogy Neked bizonyos hozzászólások nyersnek, vagy provokatívnak tűnhetnek (főleg ilyeneket jelentettél), de ezek inkább baráti heccelések. Nem egy tibeti zárda vagyunk, így természetesen amíg a beszélgetés megmarad baráti, kultúrált mederben, továbbá mellőzve vannak a trágár szavak és a káromkodás, úgy nincs okunk közbeavatkozni.


  Ahogy néztem többen is leírták mivel lehet orvosolni a kialakult helyzetet és míg itt ez a válasz nem volt elfogadható, addig egy másik ország moderátorától már igen. Miután ezzel szembesítve lettől, több hozzászólást is jelentettél, továbbá a sajátjaidat mind-mind módosítottad egy írjásjelre (elárulom, megtudom nézni mit írtál korábban) és a végül odáig fajult az egész, hogy eltéri nyelvű játékközösségek fórumára mentél panaszkodni. Hidd el, hogy az ilyen viselkedést másütt sem fogják sokáig tolerálni.


  Szeretnélek megkérni, hogy ezt az egészet itt és most fejezd be. Raix többször és jogosan figyelmezetett és ha így folytatod az kitiltást vonhat majd maga után. Én ezt szeretném ha elkerülnénk. A fórumon szívesen látunk bárkit, beleértve Téged is és természetesen szívesen segítünk, ugyanakkor megkérek mindenkit a fórum szabályzatának betartására (függetlenül attól, hogy ki mióta van itt, mikor regisztrált, milyen szerepet tölt be stb).


  Végül, szeretnék mindenkit megkérni (de főleg a csapat tagjait), hogy kerüljük a provokációkat, ha valaki új és segítéget kér akkor legyünk vele türelmesek, ha valamit nem ért akkor azt magyarázzuk el kedvesen, mindenféle szúrkálódó megjegyzés nélkül. Többen is kaphattatok volna figyelmeztetést, csak hát egye a fene a vajszivünket.  Köszönöm. :)
  edit: a profilképed törlésre került s idéznék a szabályzatból:


  "Ne próbálj illetéktelenül megszemélyesíteni Gameforge alkalmazottat vagy bárki mást a játékból vagy fórumról."

 • Hello!


  Felesleges bármit írnom,hiszen minden írásom egy újabb indok Raixnak hogy valamilyen indokkal figyelmeztetést adjon.(Minden hozzászólásomra figyelmeztetést adott).


  A Magyar fórum részlegen nem közösséget építettetek ki hanem hatalmat,egy a általam jelentett moderátoroktól és személyektöl független illetékessel szeretnék csak és kizárólag beszélni,akinek nincs érdekeltsége ebben a témában.


  Tisztelettel,

  Tankcsapda

 • Kedves Tankcsapda!


  Én vagyok a Magyar Fórumért felelős Adminisztrátor, szóval az esetedben én vagyok az illetékes. A mai nap írtam is Neked egy üzenetet, ott megbeszélhetjük a dolgot (beleértve a figyelmeztetéseket is). :)

 • Kedves Tankcsapda!


  Én vagyok a Magyar Fórumért felelős Adminisztrátor, szóval az esetedben én vagyok az illetékes. A mai nap írtam is Neked egy üzenetet, ott megbeszélhetjük a dolgot (beleértve a figyelmeztetéseket is). :)

  A problémám ezzel az hogy azokkal az emberekkel akiket jelentettem te mind kapcsolatban vagy és érdekelt vagy abban hogy miként zárul le a dolog. "lehet nem tűnt fel, de az itt jelenlévők közül a többség több éve ismeri egymást és kialakult közöttük egyfajta baráti viszony (még ha ezt Nuttika le is tagadja :P). ".  Bármit is írok úgy is nekik lesz igazuk,úgy hogy nem gondolnám hogy ez megoldás lenne.