Повече опции за външен вид на героя

 • Здравейте, не съм наясно дали изобщо се поддържат старите сървъри, но си спомням че преди много години като играх опцийте за външен вид на геройте бяха същите. Та въпроса ми е дали може да се добавят още, тъй като лично за мен това е една от най-готините страни на играта. :)


  Едит: Имам още едно предложение. То касае клановете и по-точно ранговете. След като не може да се използва кирилица в ново направените ранговете и изглежда странно като добавя нови реших изобщо да не използвам “Администратор”. Да де ... но като направя мой си ранг той не може да има същите права? Защо е така и да не би аз да правя нещо грешно?

  Edited once, last by Epuk ().

 • Като направиш твой си ранг трябва да му дадеш правата поставяйки "чавки" в "опции за ранга" и накрая да му дадеш "запази" отдолу. В кой сървър играеш и каква раса?

 • Знам как се задават права, но когато дам всичките налични пак рангът няма същите като Администратор.

 • Мисля, че единствено не вижда времената на присъствие, всичко друго е като на администратор.

 • Щеше да е добре да провериш вместо да пишем излишни мнения. Както и да е, надявам се да излезе човек с реално мнение който да ми обясни дали нещата които написах може да се реализират. Особено за променянето на външен вид. Това е една от основните причини поради които хората си взимат адски камъни според мен и ако се добавят още коси, очи и т.н. ще има много доволни. Само с пускането на бонуси през ден два няма как да се наберат играчи.

  Edited once, last by Epuk ().

 • Надявай се да ти пише някой в този форум...А никой няма да дава пари за АК само заради външния вид. Естествено е да се харчат АК в пъти повече с тези промоции, много добре усетиха нещата немциите :)