Miért nincs a Bitefighthoz ...?

 • A hazai fórumra már kiraktam, és kaptam is rá választ, viszont ide is kiraknám, azzal a céllal, hogy a GF hátha felfigyel rá. :)


  "Mivel nem találtam ilyen threadet, ezért gondoltam felvetem a kérdést.
  Még a kezdetekkor kezdtem el a játékot, nagyon sokat játszottam vele, mondhatni, hogy ez volt az egyik "korszakom".

  Néha, 2-3 évente újra ránézek, hátha valami történik, hogy újra úgy feltud lángolni aktivitás téren a közösség, mint pl. 6-7 éve, (ha jól emlékszem). 'Nagyon nagy tábora volt régen is Mo.-n, legalábbis csak az akkori osztályomban 10-11-en játszottunk vele'. Nincsenek pontos adataim arról, hogy mekkora játékos-bázissal rendelkezik jelenleg, de láthatóan és érezhetően BŐVEN visszaesett a játék népszerűsége.  A kérdésem és a felvetésem a következő:  -Miért nem csinál és miért NINCS továbbra se telefonos applikáció a BiteFighthoz?  Többször is rászoktam keresni AppStore-ban vagy akár Play Áruházban, de sose találom. -Érthető okok miatt. Na most, lehet azzal magyarázni, hogy "minek, amikor egy böngészőből egyszerűen kezelhető az egész."

  De, ha megnézzük a mai piacot, -főleg gamer tekintetben- olyan játékfejlesztők is createltek mobiltelefonra applikációt, amit én személy szerint, egy, el se tudtam volna képzelni- , kettő, a megvalósított verzió meg kell valljam kiválóan sikerült. "  Ui:. Nem offenzívának szántam bármely szavam, nehogy félreértés legyen belőle.  Előre is köszi a válaszokat!

  giphy.gif

 • Lorovus

  Removed the Label Game Discussion
 • Sajnos már nem is hiszem hogy lesz Bitefight App.


  De majd egy illetékes aki többet tud a dologról, remélem válaszolni fog.

  "When there's no more room in Hell, the dead will walk the Earth."

 • Szerintem ha bedobod google fordítóba és megkérded a német fórumon biztosan válaszolnak :D viszont a képlet egyszerű, ha van rá igyény és pénzt hoz a konyhára akkor kitudja :)

 • Áh, szerintem nem lenne olyan nehéz összedobni... Manapság jóval nagyobb, összetettebb játékokat kiadnak hetente iOS és androidra.. Itt tényleg csak arról van szó, hogy mennyit hozna a konyhára. Viszont abban biztos vagyok, hogyha telefonon lehetne vámpírokra vadászni akkor jóval többen játszanának a játékkal. Gép előtt ülni és monoton nyomogatni unalmas, okostelefonról ágyból, buszból, kiránduláskor, WCn ülve is lehet játszani. Például én tutira letölteném :)

 • Equ... te komolyan nyomkodnád a wc-n ülve? Au....


  Amúgy az ikariamnak is van appja, magam is letöltöttem anno, de már jó ideje nem használom, így nem tudom hogy frissítik-e még.

 • Én főleg azon csodálkozom hogy a Gameforge még üzemeltet a böngészős játékaihoz szervereket, főleg mert a fórumokból ítélve nincsen valami óriási aktivitás, legalábbis magyar szervereken semmiképp.

 • itt nincs az biztos :D ogame-n még van élet.. a többit passzolom :)


  egy új szerver megnyitása valszeg még mindig kifizetődő(bb, mint egy összevonás)..

 • Ikariam Gf játék van telefonos aplikáció még jutalmat is adtak a letöltéséért.

  Hol lehet a baj? A BF többet hoz anyagilag, szerintem mint az Ikariam. Ikariam ambrózia (pk) nélkül elég jól játszható, a Bf nem. Mindkettőt nyomom már 11 éve

 • Azért az ikariam app se mindig tökéletes, rengetegszer volt már vele bajom. Egy ideje nem használom. Viszont nem rémlik, hogy valaha is kaptam volna bármilyen jutalmat érte.


  Nem tagadom, hogy nem vagyok már aktív BF játékos, de ha nekem jól rémlik, nagyon is elvoltam PK nélkül régebben. Ha élmezőnybe akarsz kerülni, minden játéknál fizetni kell.

 • Ikariam Gf játék van telefonos aplikáció még jutalmat is adtak a letöltéséért.

  Hol lehet a baj? A BF többet hoz anyagilag, szerintem mint az Ikariam. Ikariam ambrózia (pk) nélkül elég jól játszható, a Bf nem. Mindkettőt nyomom már 11 éve


  ebben szerintem tévedsz.. miután az Ikariamban engedélyezve van a többszörös multi, ezért úgy vélem, h az hoz többet..

  a BF-en többnyire ugyanazok mennek az új szerverekre.. ( bár lehet, h az Ikán is.. )

 • Le vagyok maradva, de bitefight-on is lehetséges a multi, nem? Nekem egy szerverre vonta össze az s2-es és az s4-es karimat és az s2-n a testvéremnek is van karaktere. Igaz, mindet az enyémhez kötötte. Jó tudom, nem lehetünk egy céhben. De ez ikariamon is áll: nem lehetünk egy szövetségben és nem kereskedhetünk egymással. Ha jól tudom akkor egymás megtámadása se engedélyezett. De tekintve, hogy ikariamon egy fiókom van (meg az új rendszerbe kiderült, hogy van még egy egy másik szerveren), a környezetemben pedig soha senki nem ikariamozott, nem nagyon érintenek a korlátozások.


  Nem vagyok benne a sűrűjében, mivel direkt egyedül játszom, de a környékem eléggé kihalt ikán. Ha valaki visszatér, biztos, hogy valamelyik újabb szerverre megy.


  Ha tippelnem kell, nem a böngészős játékok azok, amik sokat hoznak a GF-nek.

 • A bf összevont szerverein létezik a multi. Nekem 8-9-10 szerveren volt karakterem, 11 szerverre vonták össze. Nem mi döntöttünk az összevonásról, mégis jogot vesznek el azzal, hogy nem lehetünk egy klánban. Pont azokat sújtják akik a legtöbbet teszik a bf működéséért!

  Ikariam Gf játék van telefonos aplikáció még jutalmat is adtak a letöltéséért.

  Hol lehet a baj? A BF többet hoz anyagilag, szerintem mint az Ikariam. Ikariam ambrózia (pk) nélkül elég jól játszható, a Bf nem. Mindkettőt nyomom már 11 éve


  ebben szerintem tévedsz.. miután az Ikariamban engedélyezve van a többszörös multi, ezért úgy vélem, h az hoz többet..

  a BF-en többnyire ugyanazok mennek az új szerverekre.. ( bár lehet, h az Ikaron van ..)

  A bf s5-s11-s18 többszörös multi van összevonások végett. Az ikarban is 3 összevont szerver létezik

  Edited once, last by Tanir ().

 • nem az összevont szerverekre gondoltam, hanem arra, h már bizonyos "új" szervereken is engedélyezett a multiaccount használata..


  egyébként a BF speed szerverein ugyanez tiltva van.. csak közös IP lehet és abból is csak 1..